Miten voimme olla sinulle avuksi?

Kaupallinen yhteistyö Ainu

Helpotuksen tunne, joka viestistä välittyy, kun pienen vauvan äidille selviää, että ei haittaa, vaikka Ainu Sinkkivoidetta menisikin vauvan käsien kautta hippunen suuhun tai että tutin sisälle mennyt vesi on helppo poistaa imuosaa puristamalla. Näistä vanhempien huolenaiheista ja mahdollisuudesta tarjota niihin helpotusta – niistä on Ainu-neuvonta ja myös tämä blogi tehty.

Neuvojat vai naapurin tädit?

Neuvonta sanana kuulostaa jotenkin hurjan viralliselta ja etäiseltä. Se on todella kaukana siitä mitä me kaksi terveydenhoitajaa Eila & Heidi työksemme teemme. Viime kevään aikana pyöritimme yhdessä Ainu-perhe fb-ryhmää, jossa pari perhettä tapasimme ihan livenä ja muitakin ryhmäläisiä ilahdutimme videoviesteillä. Saimme tällöin aivan ihanaa palautetta siitä, miten helposti lähestyttäviä ja aika jalat maassa -tyyppisiä naisia olemme. Tunnistamme kyllä molemmat itsemme näistä kuvailuista. Koska ihan perus kuluttajaneuvontaan liittyvä työ on usein melko etäistä, halusimme lähestyä teitä, vauvasta haaveilijoita, vauvaa odottavia tai jo pienten lasten vanhempia tällä blogilla.

Toiveissa on, että voimme tätä kautta jakaa teille kenties vinkkejä vauva ja taapero -arkeen.  Meidän omat koulutus ja työkokemukset, mutta erityisesti kaikki se tieto mitä olemme itse tässä vuosien aikana oppineet vauvaperheiden kanssa yhteistyötä tehdessämme on varmasti arvokasta jaettavaksi. Meillä Ainu-neuvojilla on yhteensä kahdeksan 7-25-vuotiasta lasta. Tämä takaa sen, että molemmilta löytyy paitsi omakohtaisia onnistumisia perhearjessa niin myös hyvin eläväisiä muistoja niistä hetkistä, kun kaikki ei mene vauvan kanssa niin sanotusti ihan putkeen.

Sitähän sanotaan, että sitä unohtaa ja näkee jälkikäteen monia asioita vaaleanpunaisten lasien läpi, kun itsellä vauva-ajat ovat ohitse. Olemme tästä kyllä hieman eri mieltä. Sitä ”huono äiti -fiilistä” kun aamulla huomaat vauvan kakanneen vaippaan ja vaippa-alue helottaa kirkuvan punaisena tai tuttipullot unohtuvat kattilaan steriloinnin yhteydessä. Niitä ei ihan hevillä unohda. Nämä kokemukset myös onneksi auttavat meitä samaistumaan pienten lasten perheiden tilanteisiin silloin, kun he kaipaavat meiltä apua ja tukea heitä askarruttaviin kysymyksiin. Olemmekin miettineet, että haluamme olla teille vähän kuin avuliaita naapurintätejä. Tätejä, joilla on takataskussa kasa erilaisia vinkkejä, joita perheet voivat sitten soveltaa omaan arkeensa ja vauvaelämäänsä haluamallaan tavallaan.

Osallistu kilpailuun!

Kuulisimme mielellämme mitä vauvojen hoitoon liittyviä juttuja tai vinkkejä meiltä toivoisit! Arvomme kaikkien 20.12. mennessä vastanneiden kesken kolme Ainu-tuotepakettia (arvo 30€).

Katso arvonnan säännöt täältä https://www.kaksplus.fi/yleinen/arvonnan-saannot/

Kommentit

5 kommenttia
Avatar

Nukkumiseen liittyviä vinkkejä, yöunet lähinnä.

Avatar

Vauvan uniongelmat ja mahdolliset puutostilat vitamiinien suhteen.
Kireän kieli- ja huulijänteen tuomat ongelmat.

Avatar

Nukutusvinkkejä!

Avatar

Olisi mukavaa, jos tekisitte tulostettavan ohjetaulukon kiinteiden maistatuksesta vauvalle (eri ruoka-aineiden aloitusajat, määrät + vinkkejä soseiden valmistukseen, säilytykseen ja tarjoiluun).

Avatar

Tuttien sterilointikotelot ovat ”harmaantuneet” käytön myötä. Voiko ne pestä astianpesukoneessa?

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Annetut tiedot näkyvät vain blogin ylläpitäjälle. Vastanneiden nimi- ja osoitetietoja voidaan käyttää ja luovuttaa suoramarkkinointitarkoituksiin henkilötietolain mukaisesti. Lisätietoja Otavamedia Oy:n rekisteriselosteesta

Lue seuraavaksi