Yleinen 8.12.2015
TEKSTI Terhi

Luukku 8 | Mitä lapset toivoo?

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Tiedättekö sen kun postilaatikkoon kolahtaa ensimmäinen lelulehti ja lapset pääsevät sitä selaamaan? Meillä ainakin kaikki suhaa yhtä aikaa lehden ympärillä ja kuuluu vaan, ”mä haluun ton” ”ja ton” ”siis toi on pakko saada” ja samaan tyyliin jatkuu. Tähän mennessä lehdestä on ehkä selattu vain muutama hassu sivu eteenpäin. Tänä vuonna meille ei kolahtanut laatikkoon yhtäkään lelulehteä. Missä ihmeessä meidän lelulehdet on? Toisaalta säästyttiin nyt siltä kilometrin pituiselta lahjlistalta, mutta toisaalta sitä olisi pikkuisen enemmän kartalla mitä lapset toivoo.

Iida, Lumi ja Matias tiesi jo aika tarkkaan mitä haluaa. Matiaksella on kuitenkin syntymäpäivä neljä päivää ennen jouluaattoa, niin olisi kiva että ne oikeasti toivotut lahjat saisi sitten synttäreillä. En halua että syntymäpäivä vaikuttaa jouluna saatavien lahjojen määrään, vaikka ne onkin näin lähekkäin. Aino puolestaan on hieman hankala, sillä hän tietysti haluaa niitä samoja kuin sisarukset, muttei hänelle kyllä mitään pikku legoja vielä aleta ostamaan. Hugo puolestaan on aika helppo vielä, sillä hän varmasti vain rakastaa katsella ympärillä olevaa tohinaa. Jotain pientä hänkin toki saa.

Yhdessä vaiheessa toivelista oli todella pitkä, varsinkin vanhimmalla. Pyysin hänen valita listasta vain viisi jotka kirjoittaa paperille. Tehtävä oli kuulemma vaikea, mutta ymmärsi kyllä jälkeenpäin, että ensimmäisessä listassa oli paljon kaikkea ns turhaa.

Me ei oikeastaan tarvittaisi edes mitään. Leluja on aivan käsittämätön määrä ja aika lailla kaikkea muutakin, Niimpä pakettien määrä olisi kiva pitää vähän pienempänä. Viime vuonna jokainen sai kahdeksan pakettia ja se tuntui olevan hyvä määrä. Varsinkin kun niistä paljastui niitä oikeasti toivottuja lahjoja. Ei enää pitkää aikaa kun nähdään mitä kääreistä paljastuu.

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Kommentit (8)

Kiitos kivasta kommentista. 🙂
Mä pidän itse tärkeänä sitä että vastaan lukijoiden kommentteihin. Tuntuu kurjalta jos niihin ei vastaisi.

1 vastaus

Voi on meilläkin lehtiä pläräilty 😀 4v tekee upeita kuva kollaaseja toivomuksistaan, ne kyllä kattaa aika hyvin koko leluosaston valikoiman ;D

1 vastaus

Hih niin siinä voi äkkiä käydä. 😀

1 vastaus

Tää onkin tämä mistä puhuttiin! Tuo 8 kappaletta on juurikin hyvä määrä, meillä se ei vaan tule onnistumaan, mun äitini on hulluna joululahjojen osteluun ja aloittaa jo kesäkuussa lahjahankinnat! Sitten niitä paketteja on juurikin se parikymmentä per mukelo. Ei mitään järkeä kun ei niitä jaksa edes availla saatika keskittyä ja katsella sitä mitä paketista paljastuikaan. Mites se herätyskello? Eikö teillä sellaista toivottu :') <3

1 vastaus

No sehän siinä on että liika on liikaa ja meilläkin kun on jo niin paljon kaikkea. Vähempi on parempi. 😀
Juu herätyskello on toivelistalla myös.:D

1 vastaus

Miua kauhistuttaa jo tämän yhden lapsen lahjavuori, voin vain kuvitella, millainen uhka teillä on olemassa. 😀

Missähän teidän lelukuvastot oikeasti on? Meille on tullut ainakin kolme, Ellu selaa niitä mielenkiinnolla, mutta ei ole vielä tajunnut, että hän voisi oikeasti toivoa pukilta juuri niitä leluja. Enkä mie aio sitä vielä tänä vuonna kertoa. 😉

1 vastaus

Kyllä täällä kieltämättä taas hieman kauhistelen paljon niitä taas tulee. Toivon että hillitysti..muuten en enää tiedä mihin noi lelut tungen. 🙂

Tosi outoa kyllä ettei niitä tullut yhtäkään. Lapset niiden perään vähän kyseli.
Ihana Ellu.♡ Hih, ei ehkä kannatakaan.:)

1 vastaus

Oon sun blogia lueskellut ehkä noin kuukauden verran ja oon huomannut, että vastaat joka kommenttiin mitä sinulle tulee. Aivan ihana juttu että jaksat huomioida myös meidät lukijat! Hyvä! 🙂

1 vastaus

Kiitos kivasta kommentista. 🙂
Mä pidän itse tärkeänä sitä että vastaan lukijoiden kommentteihin. Tuntuu kurjalta jos niihin ei vastaisi.

1 vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Äiti ja melukylän lapset
Blogia kirjoittaa kuuden lapsen äiti, jonka elämästä ei halauksia, rakkautta, vauhtia, meteliä, sosetta tai sotkua puutu. Siitä pitävät huolen tytöt 2005, 2009, 2013, 2018 sekä pojat 2010 ja 2015. Tervetuloa mukaan! Voit ottaa yhteyttä myös sähköpostilla aitijamelukylanlapset@gmail.com

Arkisto

Instagram

  • Tällä viikolla vauva on viihtynyt oikeastaan vain sylissä, mutta mukaan mahtuu hetkiä kun viihtyy makoilemassa lelukaaren alla. Silloin sieltä kuuluu kovia kiljahduksia ja kädet sekä jalat viuhtovat kovaa kyytiä. 💕
.
.
.
#vauva2018 #huhtikuiset2018 #olohuone

_terhin_

Artikkelit

Suomen suurin perheblogiyhteisö tarjoaa luettavaa ja vertaistukea niin odotusajasta, vauva-arjesta, taaperon uhmasta kuin muistakin perhe-elämän iloista ja haasteista. Tarjolla on huumoria, vinkkejä, arjen vertaistukea, kyyneliäkin. Tervetuloa joukkoon!

Seuraa
meitä: