Yleinen 26.12.2015
TEKSTI Terhi

Vauvan ensimmäinen joulu

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu
Meillä oli pitkästä aikaa hieman erilaisempi joulu, sillä olihan kyseessä Hugon ensimmäinen. Hugoa ei luonnollisesti jännittänyt, mutta äiti halusi tehdä aatosta mahdollisimman ihanan ja rakkauden täyteisen. Hugo olikin aattona erittäin iloinen ja seurasi tarkkana isompien touhuja, jotka kyllä touhottivat ihan koko ajan. Lumi tosin oli rauhallisempi, mutta puolilta päivin hänkin piristyi. 
Käytiin ihastelkemassa kuusta Hugon kanssa moneen kertaan. Poika katsoi sitä suu auki kuola samalla valuen. Tarttui tiukasti oksista kiinni ja katsoi sitten ympärille hieman hämmästyneenä. Mahtoi se tuntua oudolta pienissä käsissä. Napattiin lapsista muutama kuva kun istuivat kuusen edessä ja sitä valoa olisin kyllä kaivannut ja paljon, mutta onpahan nyt edes jotakin ikuistettuna. Pitihän sitä myös tanssia joulumusiikin tahtiin ja välillä löhöttiin sohvalla ja katsottiin ohjelmia, Hugon ottaessa pienet päikkärit.
Hugon ensimmäinen joulu oli lumeton. Ulkona oli pikku pakkanen ja samalla kävi aika kova tuuli. Ilma ei tuntunut yhtään jouluiselta, mutta tonttulakit päähän ja kun jouluruuan tuosu valtasi talon oli heti enemmän joulu fiilis. Meidän ruokailun aikana Hugo leikki osan vieressäni lattialla keskittyen leikkihäkkyräänsä ja loppuajaksi tuli istuskelemaan äidin syliin ja katselmaan että mitäs siellä mussuteltiin.
Hugo nukkui toiset oikein hyvän pituiset päiväunet ja niiltä heräili oikein virkeä ja iloinen poika. Herättyä pääsi heti hetkeksi mummun syliin ja ei kauankaan kun poika pakattiin makuupussiin ja suikkasimme nopeasti naapuriin. Hugolla meni hieman hermo päässä olevaan pipoon, mutta onneksi mummulan puolella oltiin hetkessä. Siellä piti tietysti taas tarkkailla että missä kummassa sitä nyt ollaan.
Pukki oli käynyt sillä välin kun olimme mummulassa syömässä. Lapset ryntäsivät innoissaan katsomaan paketteja ja Hugo ihmetteli nyrkki suussa mitä ihmettä tapahtuu. Pian lattia peittyi lahjapapereista ja pääsimme avaamaan Hugonkin lahjat. Siellä olikin kaikkia ihanuuksia. Hugon kuitenkin yllätti väsy ja hän nukahti mummun syliin.
Olisi toki voinut ottaa kuvat vielä ne paremmat vaatteet päällä, heh. Mutta illalla valo oli jo niin surkea.
Kaiken kaikkiaan Hugon ensimmäinen jouluaatto sujui hyvin. Aika paljon se sisälsi unta ja vielä sitäkin enemmän ihmettelyä ja hämmästelyä. Paljon suukkoja, lämpöisiä sylejä ja halauksia. Ihanaa kun saatiin kaikki rakkaat saman katon alle.
Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Kommentit (26)

Kiitos Emmi.♥

1 vastaus

Ihanan rauhallisen kuuloinen teidän joulu ♡

1 vastaus

Oli kyllä ♥ vaikka välillä se rauhallisuus oli kaukana, kun isommat kävi vähän kierroksilla. :).

1 vastaus

Ihanan kuulonen joulu teillä <3

1 vastaus

Oli kyllä.♥ Ja ihanaa kun Hugollakin oli hyvä päivä. 🙂

1 vastaus

Ihana ensimmäinen joulu pikku-Hugolla <3

1 vastaus

Oli kyllä.♥ Ihmeteltävää riitti vaikka kuinka. 🙂

1 vastaus

Niin kauniita ja tunnelmallisia kuvia <3

1 vastaus

Kiitos Salla.♥

1 vastaus

noi sinun legginsit <3
ihanan kuuloinen joulu <:

1 vastaus

Joulu oli kyllä oikein ihana.♥
Ja nää legginssit on ihan ehdottomat lempparit. 😀

1 vastaus

Ihana tuo viimenen kuva 🙂 Oletko muuten alkanut sensuroimaan isompia lapsia blogin kuvissa?

1 vastaus

Kiitos.♡
Kolmea vanhinta kyllä. Heiltä kysyn aina luvan ja sen mukaan mennään. 🙂 Joskus Lumista ja Matiaksesta on myös kasvokuvia näkyvillä.

1 vastaus

Voi että miten ihanan tunnelmallisia kuvia, tuo ensimmäinen kuva on niin suloinen. Varmasti ollut teillä ihana joulu!!

1 vastaus

Hugo ihmetteli tuota kuusta ja siinä killuvia palloja pitkään.♥ Oli kyllä mukava joulu. 🙂

1 vastaus

Niiin ihaia kuvia! Eka aattelin että mun lemppari on eka mutta sitten en osannutkaan päättää. Sulle henkilökohtainen wau tosta varresta ottaen huomioon kuinka pieni vaavi sulla vielä on 😉

1 vastaus

Hugolla riitti kuusessa ihmettelemistä, pyysin sitten Iidan ottamaan meistä kuvia. 🙂 Hih, kiitos Sonja.♥

1 vastaus

Ihana pienten tonttujen joukko siellä ja Hugon ensimmäinen joulu kuulostaa sujuneen tosi kivasti! 🙂 Täälläkin meni joulu täysin ilman lunta, mutta onneksi sitä joulufiilistä saa tosiaan luotua muutenkin 🙂

1 vastaus

Ovat kyllä kaikki niin ihania.♥ Ja joulu sujui mukavasti ja Hugokin oli niin hyvällä tuulella. 🙂
On kyllä kurjaa kun sitä lunta ei tullut, kyllä se niin vaan jouluun kuuluisi.

1 vastaus

Ihana joulu teillä.
Meidän tyttö oli kovassa kuumeessa, joten joulu meni sairastaessa.

1 vastaus

Oli kyllä.♥
Voi harmi. :/ On kyllä harmillista sairastaa jouluna, mutta eihän noille mitään voi.

1 vastaus

Ihanan tunnelmallisia kuvia <3:) ja toi keskimmäinen on niin suloinen <3

1 vastaus

Kiitos Cami ja keskimmäisessä on mitä ihanimmat mallit.♡

1 vastaus

Teillä on ollut ihanan kuuloinen joulu! Ja niin tunnelmallisia kuvia 🙂

1 vastaus

Oli kyllä ihana.♡
Kiitos. 🙂

1 vastaus

Oih ihanalta
Näyttää <3

1 vastaus

Kiitos Emmi.♥

1 vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Äiti ja melukylän lapset
Blogia kirjoittaa kuuden lapsen äiti, jonka elämästä ei halauksia, rakkautta, vauhtia, meteliä, sosetta tai sotkua puutu. Siitä pitävät huolen tytöt 2005, 2009, 2013, 2018 sekä pojat 2010 ja 2015. Tervetuloa mukaan! Voit ottaa yhteyttä myös sähköpostilla aitijamelukylanlapset@gmail.com

Arkisto

Instagram

  • Sisun 3v kakku näytti tältä. Ainoa toive oli, että kakussa on traktori. 🚜
.
.
.
#täytekakku #kakku

_terhin_

Artikkelit

Suomen suurin perheblogiyhteisö tarjoaa luettavaa ja vertaistukea niin odotusajasta, vauva-arjesta, taaperon uhmasta kuin muistakin perhe-elämän iloista ja haasteista. Tarjolla on huumoria, vinkkejä, arjen vertaistukea, kyyneliäkin. Tervetuloa joukkoon!

Seuraa
meitä: