Yleinen 25.1.2016
TEKSTI Terhi

Arvonnan voittaja

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu
Nopeasti tulin vain ilmoittamaan että ihana lastenlaulujuliste arvonta on nyt suoritettu. Arvoin voittajan netistä löytyvällä arvontakoneella ja Iida toimi virallisena valvojana. Sen verran monta arpaa tuli, että piti tarkistaa tulos kahdesti. Arpa suosi tällä kertaa..
Voittajaan otettu yhteyttä, kurkkaappa s-postiin. Kiitos kaikille osallistujille. 
*yhteistyössä pikkunorsu
Suuri kiitos kaikille edelliseen postaukseen kommentoineille, olette ihania. Vastailen kommentteihin kunhan tästä kerkeän.
Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Äiti ja melukylän lapset
Blogia kirjoittaa kuuden lapsen äiti, jonka elämästä ei halauksia, rakkautta, vauhtia, meteliä, sosetta tai sotkua puutu. Siitä pitävät huolen tytöt 2005, 2009, 2013, 2018 sekä pojat 2010 ja 2015. Tervetuloa mukaan! Voit ottaa yhteyttä myös sähköpostilla aitijamelukylanlapset@gmail.com

Arkisto

Instagram

  • Ihanaa sunnuntaita 💞
.
.
.
#vauva #huhtikuiset2018 #finlayson #kappahl

_terhin_

Artikkelit

Suomen suurin perheblogiyhteisö tarjoaa luettavaa ja vertaistukea niin odotusajasta, vauva-arjesta, taaperon uhmasta kuin muistakin perhe-elämän iloista ja haasteista. Tarjolla on huumoria, vinkkejä, arjen vertaistukea, kyyneliäkin. Tervetuloa joukkoon!

Seuraa
meitä: