Yleinen 31.1.2016
TEKSTI Terhi

Uusi taito

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu
Tätä hetkeä oltiin odotettu. Tilanne oli ollut jo sellainen, että se olisi voinut tapahtua hetkenä minä hyvänsä. Nimittäin selältä masulle kääntyminen. Jo pisemmän aikaa Hugo on kääntynyt kyljelleen, muttei ole kuitenkaan mennyt masulleen. Sitten meno alkoi näyttää siltä että pian se tapahtuu joten pidin puhelintani koko ajan lähellä. Jos Hugo päättäisi kääntyä kerkeisin luultavammin kuvaamaan sen, jotta olisin voinut näyttää sen J:lle ja ehkä muutamalle muullekkin.  No aina se oli melkein, muttei kuitenkaan. 
Sitten keskiviikkona 27.1. lähdin viemään Iidan jumppaan ja menin itse lenkille. Kun sitten tulin kotio odotti täällä J niin ylpeä ilme naamallaan ja kehui kuinka Hugo oli kääntynyt. Ensimmäiset sanani taisivat olla ”eikä, ja mä en ollut näkemässä.” Sen jälkeen tuli kuitenkin valtavan ylpeä olo. Pieni poikamme on oppinut jälleen uuden taidon. Illalla siinä pojan ollessa lattialla odotin jos taito näytettiin äidillekkin, mutta ei. Sillä Hugo kääntyi vain kyljelleen ja taas selälleen ja väläytteli niitä ihania hymyjä. 
Seuraavana aamuna pääsin sitten itsekkin todistamaan kun Hugo päätti yhtäkkiä kääntyä. Hienosti se sujui ja tapahtui niin nopeasti. Niin mahtavaa että pieni oppii uutta ja samalla niin kamalan haikeaa kun toinen kasvaa hurjaa kyytiä.
Hugohan ei ole koskaan viihtynyt masullaan ja sama meno jatkuu edelleen. Kun hän tajusi että aina kääntymisen jälkeen joutuu masulleen, eipä ollakkaan enää kääntyilty. Uusi taito siis opittiin ja todettiin ilmeisesti sitten huonoksi, heh. Hugo seuraa kehityksessään aika lailla sisaruksiaan. Meillä on kaikki olleen aika myöhäisiä liikkeelle lähtijöitä, joten olisin ollut todella ihmeissäni jos kääntyminen oltaisiin opittu aikaisemmin. Saa nähdä jatkuuko kääntyily, vai päättikö Hugo että se saa nyt jäädä kun joutuu siihen huonoon asentoon. Jännityksellä odotan mikä taito opitaan seuraavaksi.
Se olisi nyt tammikuu sitten paketissa ja huomenna on jo helmikuu. Helmikuulle onkin kaikkea kivaa tiedossa mm. viikonloppuna juhlitaan meidän Ainon synttäreitä.
Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Kommentit (28)

Kohta varmasti mennään jo ympäri sielläkin. 🙂 Meillä köllittiin pitkään kyljellään ennen kuin sitten lopulta käännyttiin.
Toivotaan että ei käänny juuri silloin.

1 vastaus

Voi rakkaus, ihana uusi taito ♡

1 vastaus

Täällä ollaan ylpeitä pienen uudesta taidosta.♥

1 vastaus

Oi miten söpö poju! <3 Mä en vaan kestä kun on niin suloinen!!

1 vastaus

Sitä hän on.♥
Niin valtavan suloinen ja rakas äidin pieni.♥

1 vastaus

Hienoa Hugo! ♥

1 vastaus

Niin taitava.♡

1 vastaus

Niin suloinen poika, ettei voi muuta kuin tuijottaa tuota alinta kuvaa. Ihana!<3

1 vastaus

Oon täysin samaa mieltä.♡ Hugo vaan on niin ♡♡♡.

1 vastaus

Ihana poitsu<3 Se on jännää aikaa vanhemmillekin odottaa, kun toinen on ihan hilkulla oppia jotain uutta. Joko…entäs nyt? Ja se hetki, kun toinen silmät loistaen onnistuu<3

1 vastaus

Hugo on.♡
On tämä jännää aikaa kun pieni oppii uutta koko ajan. Ja juuri se silmien loiste kun uusi juttu onnistuu. Hämmästyksestä riemuun. 🙂

1 vastaus

Hyvä Hugo! 🙂 Nuo uudet taidot tuntuu kyllä aina niin ihmeellisiltä! <3

1 vastaus

Niin ne kyllä tuntuu.♡

1 vastaus

Taitava pienimies!
On se vaan niin ihana seurata kun lasten taidot karttuvat. <3

1 vastaus

Hih, niin on.♡
Ja kyllä on ihana päästä näkemään kun pieni oppii uutta.♡

1 vastaus

Hyvä Hugo!! ♡

1 vastaus

Niin on.♡

1 vastaus

Onnea uudesta taidosta 🙂 Kohta sitä mennään jo eteenpäin 😉

1 vastaus

No niin mennään.♡ En ehkä kestä..nää kasvaa liian nopeeta.

1 vastaus

Jeij, hienoa ! <3

1 vastaus

Niin on.♥

1 vastaus

Taitava Hugo! Ja niin suloinen <3

1 vastaus

Hugo on kyllä oikea äidin taitava ja pieni söpöliini.♥

1 vastaus

Onnea pienelle uudesta taidosta! <3 Hän on niin suloinen tapaus<3

1 vastaus

Hugo on.♥

1 vastaus

oi niin ne pienet vaan oppii, tuossa alle vuoden iässä noita uusia taitoja tulee niin valtavan nopeasti lisää!! ihana söpöliini<3

1 vastaus

Ensimmäisenä vuotena tapahtuu kyllä niin paljon uusia taitoja. 🙂 Hugo kyllä on oikea söpöläinen.♥

1 vastaus

Onnea uudesta 🙂 Meillä odotetaan yhä sitä pyörähdystä. Kyljellään makoilee kovasti muttei meinaa päästä eteenpäin muutakun siskon avustamana 😀
Kuitenkin se kääntyy ensi viikonloppuna kun lapset lähtee isin kanssa mummalaan ja äiti jää kotiin..

1 vastaus

Kohta varmasti mennään jo ympäri sielläkin. 🙂 Meillä köllittiin pitkään kyljellään ennen kuin sitten lopulta käännyttiin.
Toivotaan että ei käänny juuri silloin.

1 vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Äiti ja melukylän lapset
Blogia kirjoittaa kuuden lapsen äiti, jonka elämästä ei halauksia, rakkautta, vauhtia, meteliä, sosetta tai sotkua puutu. Siitä pitävät huolen tytöt 2005, 2009, 2013, 2018 sekä pojat 2010 ja 2015. Tervetuloa mukaan! Voit ottaa yhteyttä myös sähköpostilla aitijamelukylanlapset@gmail.com

Arkisto

Instagram

  • m a a n a n t a i 💛 Mukavaa alkanutta viikkoa.
.
.
.
#maanantai #syyskuu #auringonkukka

_terhin_

Artikkelit

Suomen suurin perheblogiyhteisö tarjoaa luettavaa ja vertaistukea niin odotusajasta, vauva-arjesta, taaperon uhmasta kuin muistakin perhe-elämän iloista ja haasteista. Tarjolla on huumoria, vinkkejä, arjen vertaistukea, kyyneliäkin. Tervetuloa joukkoon!

Seuraa
meitä: