Yleinen 5.2.2016
TEKSTI Terhi

Huh, mikä päivä

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu
Onpas ollut päivä. Aamusta asti pistänyt menemään ja vain niin vähän saanut aikaiseksi. Huomenna juhlitaan Ainon 3v syntymäpäiviä. Virallinen päivä on sitten tiistaina 9.2. Vaikkei porukkaa olekkaan nyt tulossa paljoa ja tarjottavien määrää on voinut pienentää, niin silti aikaa saa kulumaan aivan tolkuttoman kauan, varsinkin keittiössä. Muu kämppä onkin sitten kuin pommin jäljiltä kun lapset ovat, köhöm, hieman siivonneet, heh. Eli eipähän tarvitse miettiä että mitä tekee heti aamusta. Vaikka toisaalta jos miettii niin on aivan järjetöntä aina puunata kauheesti ennen juhlia kun se on heti niiden jälkeen tehtävä uudestaan, mutta kun näin on tehty aina niin tehdään jatkossakin, heh.
Huomenna koittaa sitten se päivä jota Aino on odottanut jo pitkään. Joka päivä on kyselty että joko nyt on synttäripäivä. Huomenna voin vihdoin vastata että kyllä. Aino on ollut auttamassa minua leipomisessa ja kuinka onnellinen on ollut kun on saanut osallistua nyt niin paljon. Ja samoin tuo meidän nuorimmainen on ollut hyvin innokas apuri. Voisi sanoa että kakunkoristeiden väkertäminen olisi huomattavasti helpompaa ilman että pienen pienet kädet koittaa tarrata kiinni kaikesta. Illasta tehtiin koko perheen kanssa vielä pitsoja ja melkein kaikki tarjottavat saatiin tehdyksi.
Juhlien järjestäminen on ihanaa puuhaa, mutta toisaalta taas hermoille käyvää. Aikaa keittiössä kuluu tuhottoman paljon ja silti saa niin vähän aikaiseksi. Minulle ei tyypilliseen tapaan tein kakunkoristeet vasta tänään. Innostus on vain ollut hukassa, mutta heti kun pääsi vauhtiin niin ai että kuinka kivaa se taas olikaan. Huomenna talo täyttyy ihanista ihmisistä ja yksi pieni tyttönen saa olla koko päivän huomion keskipisteenä.
Mukavaa alkanutta viikonloppua kaikille.
Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Kommentit (16)

Kiitos Anne.♡

1 vastaus

Iiik synttärit on aina niin hirveen stressaavia mutta silti niitä järjestää innoissaan 😀 Täällä odotellaan jo malttamattomana kuvia itse synttärikemuista <3

1 vastaus

Toivotaan että kerkeää edes vähän heilumaan kameran kanssa. 🙂

1 vastaus

Oii, tsemppiä vielä siivoiluihin 🙂 ja paljon onnea ihanalle päivänsankarille <3

1 vastaus

Kiitos.♥ Onnet kerrotaan. 🙂

1 vastaus

Ihania synttäreitä teille!!:)

1 vastaus

Kiitos Meri.♡

1 vastaus

Ihania synttäreitä teille! ♡

1 vastaus

Kiitos Minna.♡

1 vastaus

Viettäkää ihanat juhlat!!

1 vastaus

Kiitos, ihanat juhlat oli. 🙂

1 vastaus

Paljon onnea synttärisankarille- ja äidille myös ♥ Oikein mukavia juhlia sinne tälle päivälle! Ps. Onnea myös päikkäriharjoitusten onnistumisesta!!

1 vastaus

Kiitos.♡
Oli oikein ihanat juhlat. 🙂

1 vastaus

Tuttuja fiiliksiä. Ja täälläkin muuten odotellaan synttäreitä aivan palavissaan 🙂

Meillä on tänään Tupperwarekutsut ja niitä varten olen valmistanut suklaakakkua ja marjapiirakkaa. Muuten mennään valmislinjalla, saa kelvata 🙂

1 vastaus

Hih, täällä alkaa nyt seuraavaksi Lumi odottaa juhliaan. 🙂
Kuulostaa hyvältä. 🙂

1 vastaus

Onnea pienelle päivänsankarille ja mukavia juhlia! 🙂

1 vastaus

Kiitos Anne.♡

1 vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Äiti ja melukylän lapset
Blogia kirjoittaa kuuden lapsen äiti, jonka elämästä ei halauksia, rakkautta, vauhtia, meteliä, sosetta tai sotkua puutu. Siitä pitävät huolen tytöt 2005, 2009, 2013, 2018 sekä pojat 2010 ja 2015. Tervetuloa mukaan! Voit ottaa yhteyttä myös sähköpostilla aitijamelukylanlapset@gmail.com

Arkisto

Instagram

  • Ihanaa sunnuntaita 💞
.
.
.
#vauva #huhtikuiset2018 #finlayson #kappahl

_terhin_

Artikkelit

Suomen suurin perheblogiyhteisö tarjoaa luettavaa ja vertaistukea niin odotusajasta, vauva-arjesta, taaperon uhmasta kuin muistakin perhe-elämän iloista ja haasteista. Tarjolla on huumoria, vinkkejä, arjen vertaistukea, kyyneliäkin. Tervetuloa joukkoon!

Seuraa
meitä: