Yleinen 18.2.2016
TEKSTI Terhi

Näin kuvailitte ystäviänne + arvonnan voittaja

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Ystävänpäivänä laitoin pystyyn pienen arvonnan ja pyysin teitä kuvailemaan ystäväänne yhdellä sanalla. Oli kyllä ilahduttavaa lukea nuo sanat joilla olette kuvailleet ystäväänne. Voisin käyttää niistä kaikkia kuvailemaan omia ystäviäni. Niin kauniita sanoja kaikki. Ystävät ovat vaan niin upea asia, että heistä kannattaa pitää kiinni. Ystävät ovat aarre. Ajattelin laittaa teidän laittamat sanat nyt tännekkin. Arvonnan voittajan sana on lihavoitu.
Luotettava
Ihana
Empaattinen
Sielunsisko
Sisupussi
Vilpitön
Korvaamaton
Tärkeä
Rehellinen
Mukana-eläjä
Huisinhauska
Kaunis sekä sisäisesti että ulkoisesti
Huumorintajuinen
Reilu
Hauska
Höppänä
Rakas
Elinehto
Korvaamaton
Erityinen
Läheinen
Satumainen
Arvokas
Mutta nyt itse asiaan, eli kenelle tämä herkullinen paketti lähtee? Arvoin voittajan netistä löytyvällä arvontakoneella ja näin voittaja olisi nyt selvillä. Tämä herkullinen suklaa ja sisutustarra lähtevät seuraavalle henkilölle.. Rumpujen pärinää…. 

Maria // Love Beyond Words. Laittelen sulle tänään s-postia. Kiitos kaikille osallistujille, teitä oli ilahduttava määrä. Tervetuloa myös uusille lukijoille.
Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Kommentit (4)

🙂

1 vastaus

Oiiij, ihanaa! Kiitos paljon! Nyt pääsen siis hyvällä omalla tunnolla herkuttelemaan 😉 Ja sisustustarrakin sopii meidän uuteen kotiin 🙂

1 vastaus

Herkuttelua luvassa sinne. 🙂

1 vastaus

Onnea voittajalle! 🙂

1 vastaus

🙂

1 vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Äiti ja melukylän lapset
Blogia kirjoittaa kuuden lapsen äiti, jonka elämästä ei halauksia, rakkautta, vauhtia, meteliä, sosetta tai sotkua puutu. Siitä pitävät huolen tytöt 2005, 2009, 2013, 2018 sekä pojat 2010 ja 2015. Tervetuloa mukaan! Voit ottaa yhteyttä myös sähköpostilla aitijamelukylanlapset@gmail.com

Arkisto

Instagram

  • m a a n a n t a i 💛 Mukavaa alkanutta viikkoa.
.
.
.
#maanantai #syyskuu #auringonkukka

_terhin_

Artikkelit

Suomen suurin perheblogiyhteisö tarjoaa luettavaa ja vertaistukea niin odotusajasta, vauva-arjesta, taaperon uhmasta kuin muistakin perhe-elämän iloista ja haasteista. Tarjolla on huumoria, vinkkejä, arjen vertaistukea, kyyneliäkin. Tervetuloa joukkoon!

Seuraa
meitä: