Yleinen 21.3.2016
TEKSTI Terhi

Miksi kävinkään Helsingissä?

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu
Lauantai oli kyllä erittäin odotettu päivä. Perhosia oli havaittavissa aamulla masussa, kun juna puksutti kohti Helsinkiä. Tunnelma oli odottavat ja pää tyhjennetty, jotta se sisäistäisi kaiken mahdollisen tulevan informaation. Tämä äiti nimittäin matkusti Helsinkiin aivan erityisen ihanasta syystä.
Junan saapuessa Helsinkiin oli hetki ylimääräistä aikaa, joka kului puikkelehtien ihmisvirran keskellä, katuja tallustellen ja ostoskeskuksessa pyörien. Lapsille tarttui mukaan jotakin ihanaa. Kello kuitenkin tikitti kovaa vauhtia ja niinpä itse reissun kohokohta lähestyi. Jännitys kasvoi, sillä edessä oli ihanien bloggaajien tapaaminen ja kaiken päälle vielä koulutusta. Koulutus järjestettiin Hub13 todella kivoissa tiloissa. Kätevä paikka, josta yhteisöt yritykset voivat vuokrata tiloja omaan käyttöönsä. Hugo jaksoi koulutuksen erittäin hienosti. Lopussa alkoi hermostua, mutta pienet unet saivat pojan jälleen paremmalle tuulelle.

Pää täynnä uutta informaatiota ja aivan mahtavia keskusteluita siirryimme porukalla jatkamaan päivää Tony’s deli -ravintolaan. Puheensorinaa, iloisia ihmisiä, mahtava yhteishenki, ajatusten vaihtoa ja niin hyvää ruokaa. Kaiken kukkuraksi jokainen heistä niin mahtava tyyppi, että oikein harmitti kun tiesin junan starttaavan jo samana päivänä takaisin kotia kohti. Pitää myös mainita, että meidän Hugo selviytyi hienosti ravintolassa ja käyttäytyi oikein hienosti. Tuon pienen hymypojan kanssa koko päivä sujui todella mukavissa merkeissä.
Aivan uskomaton päivä oli. Pää täynnä uutta infoa ja niin hyvä fiilis kaikista tapaamisistamme ihmisistä. Kuvaaminen jäi himpun verran vähälle, sillä pieni mies piti välillä äidin kiireisenä. Kiitos myös ihanalle siskolle, kun olit auttamassa ja matkaseurana.

Kiitos kaikille mukana olleille bloggaajille, ootte ihania kaikki, pus.

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Kommentit (24)

Oli kyllä oikein mukava. 🙂
Oi vitsi, olis ollut kyllä todella kiva nähdä.♥
Hugo oli kyllä oikein mallikkaasti ravintolassa, vaikka alkuun meinasin että tuleekohan mitään. Kunhan poika sai ensin hieman tissiä, sujui loppu kuin leikiten. 🙂

1 vastaus

Olipa kiva tutustua livenä ja teidän nuori herra oli aivan uskomattoman reipas koko päivän. Harvassa on tuollaiset matkaajat! Toivottavasti nähdään pian taas!

1 vastaus

Oli mukava tutustua.♡ Ja Hugo oli kyllä oikein reipas seuralainen.♡♡

1 vastaus

Oli huippista nähdä ♡♡ ja niin ihana Hugo, osasi käyttäytyäkkin justiinsa etikettejen mukaan 😀

1 vastaus

Hih niin oli.♡
Hugo kyllä yllätti minut ja jaksoi koko päivän todella hyvin.♡♡

1 vastaus

Oli mahtava päivä 🙂 ♥

1 vastaus

Niin oli, aivan huippu.♡

1 vastaus

Oi miten jännä reissu on ollut teillä! Huippua miten hienosti on mennyt pienen seuralaisen kanssa 🙂 Itellä ei tulisi mieleenkään ottaa neitiä mukaan tuollaiseen tapahtumaan 😀 Jo ravintolaan kolmistaan lähteminen aiheuttaa suurta stressiä 😀

1 vastaus

Oli kyllä niin ihana reissu ja mahtava päästä tapaamaan ihmisiä, keiden blogejakin on lukenut. 🙂
Hugo oli niin mahdottoman reipas.♡♡
Hih, en mä kään esimerkiksi Ainoa olisi ottanut. Ei olisi tullut kyllä mitään. 😀

1 vastaus

Voi varmasti ollut ihana päivä!!!
Mä oon tuosta lapsen kanssa matkustelusta vähän sitä mieltä, että jos pystyt pitää itsesi rennolla fiiliksellä niin se kyllä tarttuu lapseenkin!! Tiedän tämä on ihan aiheeseen kuulumatonta mutta: niin herkun näköinen tuo sun ruoka annos, NAMS 😀

1 vastaus

Oli kyyllä oikein ihana.:)
Noin se taitaa kyllä mennä. Ja Hugollakin sattui olemaan oikein hyvä päivä.♡♡
Hih, se kyllä oli hyvää. Pikkuisen muokkasin annosta, risoton sijasta pyysin salaatilla. 🙂

1 vastaus

Jännän kuuloinen päivä teillä!

Ja tuo kuva ruoka-annoksesta, nams!

1 vastaus

Oli kyllä jännä, mutta oikein mukava ja antoisa. 🙂
Ja ruoka oli todella herkullista, nam.

1 vastaus

Jännä ja mahtava päivä varmasti ollut! Hienosti Hugo jaksoi päivän 🙂 Super herkullisen näköistä ruokaa.

1 vastaus

Kyllä oli ja Hugo oli niin reipas, että tämä äiti on hänestä niin ylpeä.♥
Ruoka oli kyllä niin hyvää. 🙂

1 vastaus

Ihanat matkaajat! 😀 Oli tosi kiva treffata ja otetaan toivottavasti uusiksi jossain vaiheessa <3

1 vastaus

Hih. 😀 Oli kyllä niin mukava nähdä ja ilman muuta uusiksi jossain vaiheessa.♥

1 vastaus

Kuullostipa ihanalta teidän päivä 🙂

1 vastaus

Oli kyllä todella mukava päivä. 🙂

1 vastaus

<3 !!!

1 vastaus

♥♥

1 vastaus

Oi miten ihanan oloinen päivä <3

1 vastaus

Oli kyllä aivan ihana.♡

1 vastaus

Näyttää olleen mukava päivä, ihanaa! ^_^ Harmi etten ollut itse keskustassa päin liikkeellä viikonloppuna, jospa oltaisiin kohdille osuttu. ^_^ Ja se tunne kun lapsen kanssa pääsee käymään ravintolassa! Itse olen turhan arka, mietin liikaa sitä aiheutammeko pahennusta jos lapsi ei käyttäydykkään moitteettomasti ja siksi yhteiset ravintolakäynnit on harvassa.

1 vastaus

Oli kyllä oikein mukava. 🙂
Oi vitsi, olis ollut kyllä todella kiva nähdä.♥
Hugo oli kyllä oikein mallikkaasti ravintolassa, vaikka alkuun meinasin että tuleekohan mitään. Kunhan poika sai ensin hieman tissiä, sujui loppu kuin leikiten. 🙂

1 vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Äiti ja melukylän lapset
Blogia kirjoittaa kuuden lapsen äiti, jonka elämästä ei halauksia, rakkautta, vauhtia, meteliä, sosetta tai sotkua puutu. Siitä pitävät huolen tytöt 2005, 2009, 2013, 2018 sekä pojat 2010 ja 2015. Tervetuloa mukaan! Voit ottaa yhteyttä myös sähköpostilla aitijamelukylanlapset@gmail.com

Arkisto

Instagram

  • Alesta löytyi meidän nuorimmalle just hänen näköiset farkut. 👖
.
.
.
#lindex #lindexkids

_terhin_

Artikkelit

Suomen suurin perheblogiyhteisö tarjoaa luettavaa ja vertaistukea niin odotusajasta, vauva-arjesta, taaperon uhmasta kuin muistakin perhe-elämän iloista ja haasteista. Tarjolla on huumoria, vinkkejä, arjen vertaistukea, kyyneliäkin. Tervetuloa joukkoon!

Seuraa
meitä: