Yleinen 26.4.2016
TEKSTI Terhi

Kiitos

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Tahdon kiittää teitä kaikkia ihania jotka kommentoitte edelliseen postaukseen ja kerroitte perheenne koosta sekä omia kokemuksianne, myös niitä kipeitä. Kommenttien määrä yllätti minut täysin ja ilta venyi yö myöhään niitä lukiessa ja vastaillessa. Vastauksianne lukiessa välillä oikein laittoi suututtamaan millaisia kommentteja toiset ovat saaneet kuulla perheensä koosta, ihan käsittämätöntä mitä jotkut voi sanoa toiselle. Koitetaan kuitenkin olla välittämättä ja päästää nuo toisesta korvasta sisään ja toisesta ulos. Vaikka omasta kokemuksesta voin sanoa, että kun niitä kuulee liikaa, niin jossain vaiheessa tulee vain mitta täyteen ja kuppi kaatuu nurin.

Minusta on ihana huomata että perheitä on niin monen kokoisia ja niin monia eri kokoonpanoja. Osalla lapsiluku täynnä, osassa perheitä odotetaan ja osassa vielä pohditaan josko sittenkin vielä yksi. Jokainen perhe näyttää silti kokevan jonkinmoista arvostelua perheen koosta ja ratkaisuista. Harmillista, sillä nuo kuitenkin ovat perheen sisäisiä asioita. Silti ne kuitenkin kiinnostavat ihmisiä, ihminen kun on utelias luonne. Jokainen perhe kuitenkin tietää mikä on se heille sopiva koko ja lapset ovat varmasti ihan yhtä rakkaita, olivat he sitten mitä sukupuolta tahansa.

Juuri tämä tekee tästä blogin kirjoittamisesta ihan mahdottoman mukavaa, kun te ihanat jaksatte kommentoida siellä ruudun toisella puolella ja jakaa omia kokemuksia samaisesta asiasta.  Se antaa uutta virtaa tähän hommaan ja samalla saan tietää jonkin verran myös teistä lukijoista. On ihan mahtavaa oppia hiljalleen tuntemaan keitä siellä ruudun toisella puolella on. Joten suuri kiitos teille kaikille.

Meitä voi seurata myös Facebookissa sekä Instagramista meidät löytää nimimerkillä _terhin_
Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Kommentit (12)

Kiitos ihana.♡♡

1 vastaus

sun blogiin on kiva kommentoida kun vastaat aina "kunnolla" ja ajatuksen kans niihin. kiitos hyvästä blogista!:)

1 vastaus

Kiitos Laura ihanasta kommentista.♥

1 vastaus

Ihana sinä <3

1 vastaus

Siellä toinen.♥

1 vastaus

<3

1 vastaus

♥♥

1 vastaus

Olet ihana <3

1 vastaus

Niin sinäkin.♥

1 vastaus

<3

1 vastaus

♥♥

1 vastaus

Kiitos itselles ihanasta blogista<3

1 vastaus

Kiitos ihana.♡♡

1 vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Äiti ja melukylän lapset
Blogia kirjoittaa kuuden lapsen äiti, jonka elämästä ei halauksia, rakkautta, vauhtia, meteliä, sosetta tai sotkua puutu. Siitä pitävät huolen tytöt 2005, 2009, 2013, 2018 sekä pojat 2010 ja 2015. Tervetuloa mukaan! Voit ottaa yhteyttä myös sähköpostilla aitijamelukylanlapset@gmail.com

Arkisto

Instagram

  • m a a n a n t a i 💛 Mukavaa alkanutta viikkoa.
.
.
.
#maanantai #syyskuu #auringonkukka

_terhin_

Artikkelit

Suomen suurin perheblogiyhteisö tarjoaa luettavaa ja vertaistukea niin odotusajasta, vauva-arjesta, taaperon uhmasta kuin muistakin perhe-elämän iloista ja haasteista. Tarjolla on huumoria, vinkkejä, arjen vertaistukea, kyyneliäkin. Tervetuloa joukkoon!

Seuraa
meitä: