Yleinen 5.10.2016
TEKSTI Terhi

Mieletön MHL yhteistyöilta #samppanjaamaanantaihin

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu
Tämä äiti otti maanantaina irtioton arjesta, kovin tervetulleen sellaisen. Irtioton, jota ei voinut jättää välistä. Sain muutama viikko sitten kutsun Marja Hintikka Live bloggaajien yhteistyöiltaan ja arvaten olin tästä innoissani. Edelliset kaudet tullut katsottua, joten oli ihan mieletöntä päästä tapaamaan heidät kasvotusten. Onneksi muutaman mutkan kautta lapsille löytyi hoitaja päiväksi ja pääsin lähtemään. Aamulla puin päälleni vielä Pietamon ihastuttavan Anja mekon ja sitten nokka kohti Helsinkiä ja  #samppanjaamaanantaihin.
Kolmas kausi starttaa 17.10 ja mukana on todella mielenkiintoisia teemoja. Väärässä iässä vanhemmaksi teema kiinnostaa paljon. Aina sitä on väärän ikäinen vanhempi. Itse olen saanut lapsia sekä parikymppisenä että kolmekymppisenä ja esikoisen aikaan tuli kuultua kuinka nuori äiti olen. Nyt kolmenkympin paukkuessa rikki, ei onneksi ole kuulunut mitään pahoja heittoja vielä. Jos tässä joskus vielä alkaisi odottaa ja ikää olisi muutama vuosi lisää, niin varmasti saisi kuulla jotakin. Tämä on vähän sama kuin meidän lapsilukukin, joko niitä on liian vähän tai liian paljon. Marja kertoi tulevasta kaudesta ja joukossa oli muitakin mielenkiintoisia puheenvuoroja. Välillä jopa niin koskettavia, että itkussa oli pidättelemistä tai välillä sai nauraa vatsa kippurassa. Lisäksi saimme kuulla iloisen uutisen, kun Marja kertoi odottavansa kolmatta lastaan ja miten suloinen vauvavatsa hänellä onkaan.

Tällä kolmannella kaudella tartutaan kiinni meidän vanhempien pelkoihin. Hintikan teettämän tuoreen taloustutkimuksen mukaan vanhempien top viisi pelot ovat: 1.Joku tekee lapselleni pahaa 2. Lastani kiusataan 3. Lapseni sairastuu vakavasti 4. Lapseni kuolee 5. Lapseni joutuu huonoon seuraan teini-ikäisenä. Ja kyllä voin allekirjoittaa nuo kaikki pelot.

Puheita kuunnellessa oli naposteltavana pientä purtavaa, joka oli aselteltu esille todella kauniisti, unohtamatta sitä kuinka herkulliselta ne maistuivatkaan. Alkuun vain meinasi unohtua koko syöminen, sillä puheenvuorot olivat todella kiinnostavia. Illan aikana kohotimme myös lasit samppanjaa. Tällä äidillä vei tosin melkein koko illan tyhjentää yksi lasi kuplivaa, hehee. MHL facebookista voit käydä kurkkaamassa videon, josta näkee hieman illan tunnelmia.
Parasta reissussa oli myös tavata muita bloggaajia. Maarian ja Hannan kanssa nähtiin jo hyvissä ajoin ennen iltaa ja naurettiin kyllä välillä vatsat kipeäksi. Kuinka upeita naisia nuo molemmat ovatkaan. Selinan kanssa nähtiin sitten paikan päällä ja olipa niin ihana nähdä pitkästä aikaa ja jälleen Helsingissä, hih. Kyllä sitä oltiinkin odotettu. Tapasin ensimmäistä kertaa myös Maaritin. On aina niin ihana tutustua uusiin ihmisiin. Olen aina tykännyt mennä uusiin tilanteisiin ja tutustua uusiin ihmisiin. Tuntuikin että osan näistä naisista olisin tuntenut jo pitkänkin aikaa.
Ihan mieletön kokemus josta jäi aivan mahtavat muistot. Kiitos että sain olla mukana.
Osa kuvista: Maarian ottamia
Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Kommentit (24)

Juu seuraavalla kerralla täytyy sitten rupatella. 🙂

1 vastaus

Voi vitsit, kuulostaa ihanalta maanantailta! nyt mua harmittaa vieläkin enemmän, etten itse ehtinyt mukaan hulinoihin 😀

1 vastaus

Harmi kun et päässyt, olisi ollut kiva nähdä sinuakin. 🙂

1 vastaus

Huippu oli <3

1 vastaus

Niin oli.♥

1 vastaus

Ihana postaus ja oli niin ihana tavata jälleen sinua ja muitakin bloggaajia! <3 Harmittaa nyt, kun mua jännitti niin paljon ettei kuvaamisesta tullut mitään! Saa nähdä saanko postausta aikaan! 😉 <3

1 vastaus

Oli kyllä niin ihana nähdä.♥
Ei itsekään tullut räpsittyä paljoa, kun ilta vei niin mukanaan. 🙂 Puhelimella on muutama, mutta koska kuvien laatu.. :/ Ja sulla vielä uusi kamera niin sekin varmasti vaikutti siihen ettei tullut niin paljoa kuvattua. 🙂 Mutta kirjoita ihmeessä ja laitat sitten vaikka yhden kuvan. 🙂

1 vastaus

Multa menee aina MHL-tapaamiset ohi, aargh! 😀

1 vastaus

Höh. :/
Mua niin harmiti kun viimeksi sain kutsun mutta nuorin oli täysimetyksellä, joten en sitten päässyt. Hän ei olisi millään selvinnyt ilman äitiä koko sitä aikaa. Nyt onneksi pääsin. 🙂

1 vastaus

Mieletön maanantai oli! Itseäni harmittaa, etten ehtinyt juurikaan tutustumaan uusiin tyyppeihin illan aikana.. Sitä niin helposti jää jutustelemaan mukavia ja kyselemään kuulumisia vanhojen tuttujen kesken. :/

Mukavaa lokakuuta! 🙂

1 vastaus

Tietkö mä tajusin vasta jälkeenpäin, etten kerennyt esim sun kanssa jutulle ollenkaan. :/ Monen kanssa jäi juttelematta, mutta monia uusia kerkesin silti tapaamaan niiden vanhojen tuttujen lisäksi. Ihana ilta oli.♥

Kiitos, samoin sinne. 🙂

1 vastaus

Kuulostaa tosi mahtavalta! 🙂 Sain itse myös kutsun, mutta olin juuri reissussa perheen kanssa Alpeillä! Äh! Olisi kyllä ollut tosi kivaa <3

1 vastaus

No hitsi, olis ihanaa ollut nähdä sinuakin pitkästä aikaa.♥
Oli kyllä upea ilta. 🙂

1 vastaus

Kuulostaa kyllä upealta kokemukselta!!:) <3 ja nuo top pelot ovat kyllä ihan samoja mitä itse välillä mielessään pyörittelee, etenkin tuo ensimmäinen. 😮 Tulevaa kautta odotellessa todellakin 🙂

1 vastaus

Oli kyllä upea ilta ja mieletön kokemus.♥
Iski kyllä noista peloista kaikki omalle kohdalle..upea kausi on tulossa, sitä odotetaan täälläkin kovasti. 🙂

1 vastaus

Mahtavankuuloinen maanantai teillä! MHL on kyllä ollut ihan huippu ohjelma! Täällä odotetaan jo uutta kautta innolla!

1 vastaus

Oli kyllä upea ilta. 😀
Niin on, uutta kautta odotetaan jo täälläkin malttamattomana.♥

1 vastaus

Kuulostaa kivalta illalta. 🙂

1 vastaus

Oli kyllä todella upea ilta. 🙂

1 vastaus

Vau, kuulostaa mahtavalle illalle!

1 vastaus

Sitä se oli. 🙂

1 vastaus

Hei, oli kyllä huippua tavata ja aika kivoissa tunnelmissa! 🙂

1 vastaus

No niin oli. 🙂 Ja tunnelma oli kyllä mahtava. 🙂

1 vastaus

Mietin tässä just että hitsit kun en sunkaa (kaan) vaihtannu sanaakaan. :/ Ens kerralla sitten.<3

1 vastaus

Juu seuraavalla kerralla täytyy sitten rupatella. 🙂

1 vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Äiti ja melukylän lapset
Blogia kirjoittaa kuuden lapsen äiti, jonka elämästä ei halauksia, rakkautta, vauhtia, meteliä, sosetta tai sotkua puutu. Siitä pitävät huolen tytöt 2005, 2009, 2013, 2018 sekä pojat 2010 ja 2015. Tervetuloa mukaan! Voit ottaa yhteyttä myös sähköpostilla aitijamelukylanlapset@gmail.com

Arkisto

Instagram

  • Muistan kuinka aikoinaan toista lasta odottaessa jännitin, miten esikoinen ottaisi vauvan vastaan? Turhaan jännitin. Nykyäänkin tämä kaksikko tulee toimeen niin loistavasti.💕 Ikäeroa heillä on 3v8kk
.
.
.
#siskokset #muntytöt

_terhin_

Artikkelit

Suomen suurin perheblogiyhteisö tarjoaa luettavaa ja vertaistukea niin odotusajasta, vauva-arjesta, taaperon uhmasta kuin muistakin perhe-elämän iloista ja haasteista. Tarjolla on huumoria, vinkkejä, arjen vertaistukea, kyyneliäkin. Tervetuloa joukkoon!

Seuraa
meitä: