Yleinen 27.12.2016
TEKSTI Terhi

Meidän joulu oli täydellinen

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu


Meillä oli kerrassaan aivan täydellinen joulu, toivottavasti teilläkin. Stressi pysyi poissa ja joulumusiikki soi aamusta iltaan. Syötiin ihan liikaa ja suklaata popsittiin vähän väliä niin, että jokaisella oli suklaata suupielissä. Mutta niin sitä jouluna kuuluukin. Huomasin eilen, että otin joulun niin rennosti, että kamerakin pölyttyi kaapissa ja kuvasaldo on melkein täysi nolla, sillä puhelinkin lojui suurimmaksi osaksi pöydällä. Se kyllä hieman harmittaa, sillä joka joulu on tullut kuvia otettua. Olisin saanut hauskan kuvan siitäkin, kun Hugo makasi lahjakasassa kuusen alla ja halaili paketeja, mutta kaikki kuvausvälineet olivat tietysti jossain muualla. Ainolla meinasi puolestaan tulla aattona itku, kun hän mietti mahtaako mistään paketista löytyä Anna nukkea.

Aattona keitettiin riisipuuroa ja vain Matias ei siitä välittänyt. Hugo puolestaan pisteli menemään pari lautasellista. Koristeltiin yhdessä kuusi, katseltiin Joulupukin Kuumaa linjaa ja mies savusti meille vesisateessa kalaa. Lumeton joulu oli tämäkin ja piha kuin luistinrata. Mieheni ja minun vanhemmat, sekä mieheni veli ja siskoni tulivat meille saunomaan, josta siirryimme osa naapuriin syömään. Sen jälkeen palattiin takaisin meille ja sillä välillä pukki oli sitten tuonut lahjat kuusen alle. Joka kerta se lasten aito riemu iskee suoraan sydämeen ja palauttaa mieleen ne omat joulut ja sen innostuksen lahjoista. Onhan se hetki vain todella jännittävä.

Lahjoja oli ihan valtava kasa jälleen, kiitos vain kaikille tontuille. Lumi toimi lukijana ja oli siitä enemmän kuin innoissaan. Paketeista paljastui mitä ihanampia juttuja. Oli Vimman lettihousuja, lettikirjaa, Noshia, kirjoja, pari DVD:tä, Anna nukke, barbi, lentokonetta, radiohjattavia autoja, autorataa, Legoja, hammasharjoja, meikkejä, kynsilakkoja, huulirasvoja, pelejä, petivaatteita, valaisin, nuken sänky, nukkekotiin tarvikkeita ja pleikkari nelonen. Ja kaikkea muutakin mutten muista kaikkia, sillä paketteja oli paljon. Isovanhemmille ja siskolleni hommasin perinteisesti seinäkalenterit lasten kuvilla, lisäksi mukana oli vielä servettejä, suklaata ja teetä. Lahjojen avaamisen jälkeen vietettiin aikaa niiden rakkaiden ihmisten kanssa ja se on se paras osa koko joulussa.

Jokainen lapsista sai sitä mitä oli toivonutkin ja myös sellaista mitä eivät osanneet odottaa. Tytöt olivat esimerkiksi aivan haltioiossaan, kun paketeista paljastui jokaiselle lettihousut. Myös Hugo sai omat vihreänä. Matias sai sitten toisenlaiset housut, sillä hän ei enää lettiin pukeutuisi. Lumi sai myös lettikirjan ja nyt ollaan tehty tytöille lettejä. Yksi suuri yllätys oli myös pleikka nelonen, joka tuntui olevan varsinkin Matiaksen suosikki.  Ainon ilmettä en unohda, kun yhdestä paketista paljastui se paljon toivottu Anna nukke. Se onni mikä toisen ilmeessä oli tuntui parhaimmalta ikinä. Aino on nukkunut nukke kainalossaan ja pitää sitä aarteenaan.

Hugo ymmärsi nyt joulusta enemmän ja olikin paketeista ihan innoissaan. Tosin kun oli avannut puolet paketeista ei homma enää niin kiinnostanutkaan. Nyt kuitenkin kiinnosti lahjat eikä pelkkä paperi. Päivät ovatkin nyt olleet täynnä tekemistä, kun tuli niin paljon kaikkea kivaa tavaraa ja lelua.

Nyt kun lomaa on vielä pari viikkoa jäljellä ja mieskin lomailee viikon verran, niin saamme viettää perheen kesken paljon yhteistä aikaa. Mikä voisikaan olla enää parempaa. Nyt joululaulut hiljenee ja aletaan keräillä joulukoristeita takaisin laatikkoon odottamaan seuraavaa kertaa.

Meidän joulu oli täydellinen, millainen joulu teillä oli? Tuliko millaisia lahjoja? Oliko jokin ehdoton suosikki?
  

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu
Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Kommentit (10)

Sitä se oli.♥
0
1 vastaus

Ihanaa, että teillä oli mahtava joulu! Meilläkin oli aivan ihana. 🙂

Ellun lempilahja oli Elsa-barbi ja tapaninpäivänä kävin sitten ostamassa Annankin kun Elsa Ellun mukaan niin kovasti odotti pikkusiskoaan. Ja uusille tytöille pitää kuulemma ommella paljon uusia vaatteita. 😀
0
1 vastaus

Kiva juttu, että teilläkin oli ihana joulu.♥
Ihana Ellu. 🙂 Meillä olikin jo Elsa valmiina, kun Lumi sai sen vuosi sitten. 🙂
0
1 vastaus

Kuulostaa ihanalle♥ Mä olin ostanut miehelle ja tytölle yhteiseksi tuon letti-kirjan miehen aina valitellessa, ettei osaa tytön hiuksia laittaa. Joulupukin jakaessa paketteja tyttö oli sitä mieltä, ettei tosiaankaan voi olla heille yhteiseksi. Paketin avauduttua tyttö otti kirjan itselleen ja työnsi suklaat miehelle todeten, ettei niistä leteistä tulisi kuin solmuja 😀
0
1 vastaus

Hahaa ihana. 😀
0
1 vastaus

Oli kyllä ihana joulu täälläkin! Ja lunta saatiin valtavasti kun sitä satoi aattona lähes koko illan ja eilen koko päivän 🙂 Lahjoja ei ollut paljoa, mutta jokaiselle löytyi jotakin mieluista. Ja jouluruokaa syötiin kolme päivää putkeen, nyt jaksaa taas vuoden odottaa seuraavaa joulua 😀
0
1 vastaus

Ihana kuulla ja voi että, olisi täälläkin saanut sataa lunta. 🙂
Meillä syödään vielä tänään loppuja ruokia, ensi vuonna pitää ostaa vielä vähemmän..Se pari päivää noiden syömistä kyllä riittäisi. 😀
0
1 vastaus

Kuulostaa ihanalta joululta! Just niin kuin sen pitääkin olla <3 Meillä oli yhtälailla aivan ihanaa yhdessäoloa, sukulaisia, ystäviä, herkkuja ja paljon leikkejä! Itse olen aivan innoissani lahjaksi saadusta uudesta kameran nahkaisesta hihnasta ja meidän poikien lemppareiksi pääsi junaradan osat ja iso maatila. 🙂
0
1 vastaus

Sitä se oli.♥
Kiva, että teilläkin oli ihana joulu.♥ Kuulostaapa teidän lahjat ihanilta, varsinkin tuo kameran nahkainen hihna. Sellainen olisi kyllä kiva. 🙂
0
1 vastaus

Kuulostaakin kyllä täydelliseltä!:)<3 Ihanaa että teillä loma vielä jatkuu ja saatte viettää aikaa yhdessä!:)<3
0
1 vastaus

Sitä se oli.♥
0
1 vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Äiti ja melukylän lapset
Blogia kirjoittaa viiden lapsen äiti, jonka elämästä ei halauksia, rakkautta, vauhtia, meteliä, sosetta tai sotkua puutu. Siitä pitävät huolen tytöt 2005, 2009, 2013 sekä pojat 2010 ja 2015. Vaipparalliakin on luvassa, kun perheeseen odotetaan syntyväksi vauvaa toukokuussa 2018. Tervetuloa mukaan! Voit ottaa yhteyttä myös sähköpostilla aitijamelukylanlapset@gmail.com

Arkisto

Instagram

  • Ostin itselleni vihdoin jotakin mistä olin haaveillut jo pitkään 😍😍😍 Oon hiukan innoissani!!!

_terhin_

Suomen suurin perheblogiyhteisö tarjoaa luettavaa ja vertaistukea niin odotusajasta, vauva-arjesta, taaperon uhmasta kuin muistakin perhe-elämän iloista ja haasteista. Tarjolla on huumoria, vinkkejä, arjen vertaistukea, kyyneliäkin. Tervetuloa joukkoon!

Seuraa
meitä: