Yleinen 5.1.2017
TEKSTI Terhi

Blogin uusi osoite

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Blogi on nyt muuttanut ja uusi osoite on https://www.kaksplus.fi/blogit/aiti-ja-melukylan-lapset/. Tervetuloa seurailemaan meitä jatkossa sinne. 
Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Kommentit (0)

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Äiti ja melukylän lapset
Blogia kirjoittaa viiden lapsen äiti, jonka elämästä ei halauksia, rakkautta, vauhtia, meteliä, sosetta tai sotkua puutu. Siitä pitävät huolen tytöt 2005, 2009, 2013 sekä pojat 2010 ja 2015. Vaipparalliakin on luvassa, kun perheeseen odotetaan syntyväksi vauvaa toukokuussa 2018. Tervetuloa mukaan! Voit ottaa yhteyttä myös sähköpostilla aitijamelukylanlapset@gmail.com

Arkisto

Instagram

  • Tänään edessä jännä päivä, kun menen äitiyspolille synnytyksen suunnitteluun. Jännittää ihan hirveästi! 🙈 ps. Tästä mekosta on tullut paljon kyselyjä. Se on Papun vohvelimekko ja vuoden 2016 mallistoa. 😊
.
.
.
#toukokuiset2018 #vauva2018 #jewellerybypinja #papustories

_terhin_

Suomen suurin perheblogiyhteisö tarjoaa luettavaa ja vertaistukea niin odotusajasta, vauva-arjesta, taaperon uhmasta kuin muistakin perhe-elämän iloista ja haasteista. Tarjolla on huumoria, vinkkejä, arjen vertaistukea, kyyneliäkin. Tervetuloa joukkoon!

Seuraa
meitä: