Yleinen 20.3.2017
TEKSTI Terhi

Lahjavinkki: Lahja lasipurkissa

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Vanhimman tyttäreni ystävällä oli syntymäpäivä ja tyttäreni mietti paljon lahjaa. Lopulta hän päätti, että tahtoo antaa jotakin hieman erilaista, muttei oikein keksinyt mitä. Muistan itse moneen kertaan ihastelleeni niitä kehyksien sisään tehtyjä lahjoja. Niistä kun saa millaisen haluaa. No meillä ei ollut mahdollisuuksia lähteä ostamaan pitkän matkan päästä juuri siihen soveltuvia kehyksiä, joten päätin ehdottaa jotakin muuta ratkaisua. Lahja lasipurkissa oli sitten tuo ehdotukseni ja siitäkös tyttö innostui.

Sovimme ettei lahjaan käytetä paljon yli kymmentä euroa ja siinä pysyttiin, vaikka saimme lasipurkin täyteen asti. Tyttäreni katsoi kaupasta sinne erilaisia herkkuja, purukumia, ponnareita, yliviivaustussin, tarroja, kasvotarra sekä tyttäreni itse tekemä sydänkoriste kuumaliimasta. Vähän kaikkea mistä uskoi ystävänsä ilahtuvan.

Purkkiin mahtui yllättävän paljon kaikkea pientä ja aika herkkupainotteinenhan siitä tuli, mutta pääasia olikin, että tyttäreni sai valkata sen sisällön. Myös tuo lasipurkki pääsee varmasti jatkossa jonkinlaiseen käyttöön. Siellä kun voi säilyttää kyniä, kynsilakkoja, pompuloita, koruja tai jotakin muuta, mitä nyt sitten haluaakaan. Lisäksi purkissa on se hyvä puoli, että herkut pysyvät siellä, ainakin hetken, turvassa pienemmiltä sisaruksilta.

Päätimme, ettemme koristele purkkia mitenkään vaan siitä saa näkyä läpi mitä kaikkea se sisältää. Kiedoimme kuitenkin nauhan purkin kaulan ympärille ja teimme pienen rusetin. Minusta tuo purkki idea toimi ihan kivasti. Tässä kun on vain mielikuvitus rajana mitä tuonne purkkiin laittaa ja millä tavalla sen  koristelee, jos koristelee ollenkaan.

Tyttäreni oli tästä kyllä oikein innoissaan ja herkkujen järjestäminen lasipurkkiin taisi olla kivaa puuhaa, sen verran tarkkaan ne sinne aseteltiin. Muut lapsemme tämän nähtyään olisivat myös halunneet tehdä tämmöisen omalle ystävälle.  Tulemme siis kyllä varmasti käyttämään tätä ideaa toistekin.

 

<3 Terhi

 

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Kommentit (6)

Kiitos. 😀
0
1 vastaus

Ihan loistava idea, kopiointi ehdottomasti! 🙂
0
1 vastaus

Kiva juttu. 😀
Lahjan saaja oli kuulemma tykännyt, joten varmasti tehdään tämmöinen joskus uudestaankin.
0
1 vastaus

Ihana idea ❤ Tämä ei nyt liity tähän aiheeseen, mutta kiinnostaisi miten olette pystyneet järjestämään kaikille lapsille ”omaa tilaa” vai onko vain niin iso talo että lapsille riittää omia huoneita? Oma tila tuntuisi olevan tärkeää varsinkin isommille lapsille ja itse olen miettinyt että montakohan teiniä meidän 100 neliön taloon mahtuisi…
0
1 vastaus

Kiitos.♥
Meidän talossa on neljä virallista makuuhuonetta + yksi huone jota voi kätyyää makkarina, eli periaatteessa viisi makuuhuonetta. Esikoinen 11v alkoi vasta nyt puhua omasta huoneesta, joten hän saa sen kesällä. Nyt hän nukkuu pikkusiskonsa Lumin 7v kanssa samassa huoneessa, joka on aika iso ja tilanjakajana toimii Ikean yksi hylly. Matias 6v ja Aino 4v jakavat vielä huoneen keskenään ja Hugo 1v nukkuu vielä meidän kanssa. Kesällä Matias kuulemma siirtyy Lumin kanssa samaan huoneeseen , jolloin Hugo menee Ainon kanssa samaan huopneeseen. Kukaan muu ei ole vielä toivonut omaa huonetta kuin esikoinen. Mutta aina kun toivovat niin sellainen toki koitetaan järjestää. 😀
0
1 vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Äiti ja melukylän lapset
Blogia kirjoittaa viiden lapsen äiti, jonka elämästä ei halauksia, rakkautta, vauhtia, meteliä, sosetta tai sotkua puutu. Siitä pitävät huolen tytöt 2005, 2009, 2013 sekä pojat 2010 ja 2015. Vaipparalliakin on luvassa, kun perheeseen odotetaan syntyväksi vauvaa toukokuussa 2018. Tervetuloa mukaan! Voit ottaa yhteyttä myös sähköpostilla aitijamelukylanlapset@gmail.com

Arkisto

Instagram

  • "Äiti kato!!!"
Ihanaa kun tämä pieni innostuu vielä niin pienistä asioista, kuten oman kuvansa näkemisestä seinällä. 💙
.
.
.
#munpoika

_terhin_

Suomen suurin perheblogiyhteisö tarjoaa luettavaa ja vertaistukea niin odotusajasta, vauva-arjesta, taaperon uhmasta kuin muistakin perhe-elämän iloista ja haasteista. Tarjolla on huumoria, vinkkejä, arjen vertaistukea, kyyneliäkin. Tervetuloa joukkoon!

Seuraa
meitä: