Yleinen 18.4.2017
TEKSTI Terhi

Uuvuttaako lapsiperhearki? – VOITA DETOX KUURI!

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Kaupallinen yhteistyö Salus.

Lapset, he ovat parasta mitä elämä on eteeni antanut. Heidän mukana tuli suuret muutokset, sellaiset, joita en etukäteen ollut koskaan  edes ajatellut. En tajunnut kuinka paljon sitä voi tehdä asioita, jotta toisella olisi vain hyvä olla. Kuinka suurta rakkauden tunnetta voikaan kokea. Kun lopulta niillä omilla ruokailuilla ja menoilla ei ole niin väliä, kunhan vain lapsi tai lapset saavat tarvitsemansa. Kuinka se kylmä ruoka voi maistua ihan hyvältä, kuinka nopeaan kykenen tarvittaessa syömään tai kuinka välillä jopa unohtaa oman syömisen. Opin myös olemaan supernopea liikkeissäni ja tekemään montaa asiaa yhtä aikaa. Opin laittamaan omat tarpeeni kakkoseksi ja opin, että lapsiperhearki voi olla samalla ihanaa ja uuvuttavaa.

Lapsiperhearki voi yllättää sillä, kuinka se voi tiettyinä aikoina imeä vanhemmista tehokkaasti mehut. Paljon itkevä vauva tarvitsee paljon syliä ja läheisyyttä. Monesti varsinkin äiti on täysin vauvassa kiinni ja ei välttämättä edes huomaa väsyvänsä. Monella on vielä vanhempia sisaruksia vauvan lisäksi, joka tarkoittaa usein sitä, ettei päivällä voi nukkua vauvan kanssa yöllisiä univelkoja pois. Kun vauvavuosi alkaa lähentyä loppuaan, voi vasta herätä ja huomata kuinka rankka se on ollutkaan ja kuinka väsynyt sitä on.

Meillä vauvavuosi oli alkuun aika rankka, mutta hormonien avulla sen vaiheen läpi kahlattiin. Kun vauvastamme tuli taapero, tuli arkeen jälleen uudet kuviot. Varsinkin kun taapero oppi kiipeilemään ja juoksemaan. Ainoa hetki päivissä kun voin istua rauhassa ja juoda kupin lämmintä tai oikeastaan kuumaa teetä on, kun taapero on päiväunilla tai kun kaikki lapset on saatu illalla nukkumaan. Tässä kun on neljä isompaa lasta,  täytyy aikaa järjestää heillekin. Kuuntelen miten heillä on päivä sujunut, autan läksyissä, leikin ja hassuttelen, pidän sylissä ja olen läsnä.

Uuvuttaako lapsiperhearki?

No rehellisesti sanottuna kyllähän se. Arkeen mahtuu päiviä, kun kävelen peilin ohi ja katson itseäni. Peilikuvalle voisi huutaa, että hei nainen muistathan, että olet muutakin kuin vain se äiti! Olet edelleen sinä, älä unohda sitä! Välillä se itsestä huolehtiminen unohtuu, vaikkei niin saisi käydä. Sitä saattaa huomata ettei ole syönyt koko päivän aikana tai lämmin ruoka korvataan vain leivällä tai herkuilla, kuten suklaalla. Hiukset ovat suttunutturalla ja harjaamisesta on jo muutama päivä aikaa. Kuinka suklaa voikaan saada olon hetkeksi todella pirteäksi. Lopulta huomaat, että kroppa ei ole ihan kunnossa ja olo on turvonnut sekä nuutunut.

Minulle kävi juuri näin. Unohdin välillä pitää huolta itsestäni, kuten etten syönyt tai juonut säännöllisesti ja sen myötä uupumus meinasi iskeä. Kärsin usein vatsan pöhötyksestä ja näytin siltä kuin odottaisin vauvaa. Vatsa tuntui ikävältä, päätä särki usein ja olo ei aina tuntunut niin energiseltä. Kuulostaako näistä mikään tutulta?

Sain testiin Saluksen Detox puhdistavan yrttiuutevalmisteen.

Se on luomulaatuinen ja todella helppokäyttöinen. Se vilkastuttaa aineenvaihduntaa, vähentää turvotusta, lisää virtsaneritystä ja edistää nesteenpoistoa. Se tukee maksan toimintaa ja suojaa maksan soluja ulkoisilta haitoilta. Se myös suojaa soluja sekä edistää normaalia energia-aineenvaihduntaa. ”Detox BIO sisältää luumu-viikuna-vesiuutetta sekä valikoituja yrttiuutteita. C-vitamiini suojaa soluja ja auttaa vähentämään väsymystä ja uupumusta. Vihreä tee, nokkonen ja voikukka edistävät nesteenpoistoa.”

En ole koskaan ennen käyttänyt mitään puhdistuskuuria ja olin tämän kanssa avoimin mielin. Yllätyin todella, kuinka positiivinen kokemus tämä on ollut. Joka aamu ennen syömistä sekoitin Detox BIOa 12,5 ml 2,5 dl vettä. Sitten täytin ison vesipullon, joka piti juoda päivän aikana. Tärkeää on nimittäin muistaa juoda ainakin 1,5L päivän aikana. Koitin juoda joka päivä hieman yli tuon suositellun määrän. Suositeltu kuurin pituus on 40 päivää, siinä ajassa menee kaksi Detox BIO pulloa.

Tämän kuurin ja vedenjuonnin lisäämisen ansiosta aloin käydä tiheämmin vessassa, aineenvaihduntani vilkastui huomattavasti ja arvatkaa mitä!? Päätäni särkee nykyään harvemmin, tähän varmaan auttoi eniten tuo runsaampi veden juominen? Neljän viikon kuurin jälkeen huomasin myös  muutosta olotilassani. Ehkä olin ollut huomaamattani hieman väsynyt, sillä nyt olen tuntenut oloni virkeämmäksi. Vyötäröltä on muuten kadonnut kaksi senttiä tässä ajassa, vau! Eli turvotusta on ollut. Tämä on ollut erittäin positiivinen kokemus.

Nyt olisi luvassa ARVONTA ja teillä lukijoilla on mahdollisuus voittaa itsellenne tämä samainen kuuri, jota minä pääsin testaamaan. Eli kaksi Detox BIO pulloa. Palkinnon arvo on 53 euroa. Kuuria ei voi käyttää raskaus- tai imetysaikana. Arvonta alkaa nyt 18.4. ja päättyy 16.5. Mukaan pääset jättämällä kommetin ja yhteystietosi. Onnea arvontaan!

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Kommentit (307)

Lapsenlapsemme pelkästään virkistävät meitä,ihanaa joka kerta kun tulevat käymään.
0
1 vastaus

Mukaan arvontaan 🙂
0
1 vastaus

10 ja 12v vilkkaiden poikien yh:na ollut jo 7 vuotta. Arki on jo helpompaa toki mitä silloin kuin olivat pieniä. Uuvuttavaa silti, 2-vuorotyö, harkkakuskaukset, kaikki kotityöt… Välillä äärimmäisen haastavaa saada kaikki toimimaan sujuvasti. Omat syömiset kiireessä on vähän niin ja näin.. Aineenvaihdunta on muutenkin hidasta ollut aina.. Kiinnostaisi kyllä kokeilla tuota detoxia..
0
1 vastaus

Opiskelu yliopistossa saa kyllä omasta itsestä huolehtimisen jätettyä sivuun valitettavasti? Tuo tulisi enemmän kuin tarpeeseen kun ei opiskelijalla ole varaa moista kuuria alkaa kokeilee vaikka tuote on aivan huippu muualtakin kuuleman mukaan.
0
1 vastaus

Mukaan arvontaa ?
0
1 vastaus

Mukaan arvontaan! ?
0
1 vastaus

Haluan mukaan arvontaan!
0
1 vastaus

Mukana arvonnassa!
0
1 vastaus

Mukana, kyllähän tällainen tekisi terää! Vaikka olisi myös kiva tietää, että miksi ei voi käyttää imetysaikana… hmmm.
0
1 vastaus

Äitiys vie kyllä veronsa, vaikka elämäni ihanin asia onkin. Detox sopisi hyvin kevääseen.
0
1 vastaus

Lapsia 3. Nuorin kohta 4v. Nyt nautin siitä kun lapset kasvaa. Ja voisi ottaa omaa aikaa kun vaan viitsisi ja raaskisi.. pikkuhiljaa opetella olemaan muutakin kuin äiti! Mukaan arvontaan siis.
0
1 vastaus

Mukana arvonnassa. Ois kiva kokkeilla mitä tuommonen kuuri tekis itelle, syön ja urheilen kuitenki säännöllisesti. Mutta nyt oon vuorotöissä ja vapaa-ajat hurahtaa lasten kans niin nopeaa että jokseenki väsyttää ja turvottaa jne.. Josko tää piristäs..? ?
0
1 vastaus

Voi että, olisi enemmän kuin paikallaan.. Täällä toinen väsynyt möhömaha, varsinkin erityislapsi vie energiaa äidiltä.
0
1 vastaus

olis kyllä paikallaan ,pääsiäisherkut saivat olon punkeaksi 🙂
mukana arvonnassa
0
1 vastaus

Kyllä olisi niiiiin tarvetta, kun on niin turvonnut olo!
0
1 vastaus

Todellakin tahdon mukaan arvontaan! ?
0
1 vastaus

Mukana!
0
1 vastaus

mukana arvonnassa
0
1 vastaus

Ehdottomasti mukana! Tämä kuuri olisi omiaan minulle joka on kamppaillut turvotuksen kans kauan! Olisi kiva nähdä kuinka tämä toimii mun ongelmaan 🙂
0
1 vastaus

Ihana löytö!Pakko kokeilla tätä, koska voimat alkaa olla niin finaalissa, ja jotain luontaista keinoa buustata oloa energisemmäksi, haluisi ensin kokeilla, ennen kemiallisia apuja. Huonosta itsestä huolehtimisesta(koska 5 lapsesta huolehtiminen on ollut ensisijalla) seurannut ruuansulatusvaivoja, ylikiloja ja nuutumista. Kuulostaa niin hyvälle tuotteelle, että ilman muuta mukana arvonnassa 🙂
0
1 vastaus

Mukana arvonnassa – kuulostaa mielenkiintoiselta.. 😀
0
1 vastaus

Tahtoo mukaan josko pöhötys katoaisi!
0
1 vastaus

Mukana ollaan. 🙂
0
1 vastaus

Tätä olisi jännä kokeilla. Kiitos mukavasta blogista.
Siiri
0
1 vastaus

Mukana arvonnassa!☺
0
1 vastaus

Todellakin ois tarvetta… oma terveys on jäänyt kyllä niin vähälle huomiolle kun sain kolmannen lapsen..aikaa ei tunnu riittävän kuin lapsien hoitamiseen 😀 mukana arvonnassa!
0
1 vastaus

Mukana! ? Olispa mukava itekki koittaa, koskaan ennen en oo minäkään mitään kuuria testannut.
0
1 vastaus

Mukana arvonnassa 🙂
0
1 vastaus

Pelkkä pikkulapsiarki ei väsytä, mutta kun 2v herää klo 4.00 ja päivätöiden jälkeen olisi vielä iltaisin opiskeltavaa, niin tämä kokonaisuus alkaa vähän uuvuttaa ja itsensä pääsee välillä unohtamaan. 🙂 Detox tulisi tarpeeseen!
0
1 vastaus

mukana
0
1 vastaus

Kyl ois niin tarpeellinen ku voi vaa olla. En jaksa yhtään mitään tehdä:/ lapsista jaksan huolehtia mutta kaikki muu jää. Välil tuntuu että voisin luovuttaa. mukana ollaa?
0
1 vastaus

Mukana! 🙂
0
1 vastaus

Mukana arvonnassa
0
1 vastaus

Mukana. Testisi perusteella tulisi itselleni varmaankin tarpeeseen.
0
1 vastaus

Olis kyllä huippua päästä kokeilemaan! Mukana siis ehdottomasti
0
1 vastaus

Jospa arpaonni suosis, tulis tarpeeseen!:)
0
1 vastaus

Mukana ollaan☀️. En ole kokeillut tätä kuuria. Ja piristystäkin tarvitsen☀️ja ylimääräinen turvotuksen olisi kiva saada pois☀️.
0
1 vastaus

Oioi tää ois niin hyvä just ennen häitä! Mukana!
0
1 vastaus

Kroppa todella vaatisi tätä! Mukaan arvontaan siis.
0
1 vastaus

Ehdottomasti mukana!?
0
1 vastaus

Heippa! Kolmen lapsen äitinä on touhua ja tohinaa riittänyt. Ikäeroa kaikilla noin 2 vuotta. Omat vanhempani menehtyivät ensimmäisen lapsen ollessa reilun vuoden ikäinen, joten painon kanssa ei ollut ongelmia, kun tekemistä oli enemmän kuin tarpeeksi. Nyt iän myötä painoa on alkanut pikkuhiljaa tulla lisää, lisäksi vuosikymmenten istumatyö on kerryttänyt kuona-aineita. Touhua riittää edelleenkin, yksi lapsi asuu kotona vielä ja opiskelee, kaksi käyvät usein syömässä tai yöpymässä. Olen sellainen kanaemo. Teen ruokaa itse ja leivon myös paljon. En ole koskaan kokeillut mitään detox-kuureja tai puhdistuskuureja, vaikka mieli olisi tehnyt. Yhden Salus rautakuurin olen syönyt anemiaan, oli hyvän makuista. Nyt olisi paikallaan hemmotella hieman itseään. Ensimmäisiä kertoja käyn nyt hierojallakin, kun on krooniset säryt ja voi että tekee ihanaa alkupahoinvoinnin jälkeen, kuona-aineita on kertynyt vuosikymmenten istumatyön jäljiltä. Kuulemma koko keho on kallonpohjasta alaselkään ihan jumissa. Liikkunut toki olen aina, mutta en ole hoitanut itseäni tarpeeksi.
0
1 vastaus

Mukana arvonnassa!
0
1 vastaus

Mukana! 🙂
0
1 vastaus

Toki tätäkin voisi testata! 🙂
0
1 vastaus

Mukana, haluaisin kokeilla auttaisiko tämä kevätväsymykseen!:)
0
1 vastaus

Oispa mahtavaa voittaa tällainen! 🙂
0
1 vastaus

Osallistunpa minäkin arvontaan!
0
1 vastaus

Neljän lapsen äitinä kaipailisin lisäenergiaa ja turvotusta olisi ihana saada pois, kun neljännestä on vieläkin vauvakiloja jäljellä.?
0
1 vastaus

Mukana. Mulla kolme poikaa ja menoa piisaa. Huomenna nuorin täyttää vuoden 🙂
0
1 vastaus

Mukaan
0
1 vastaus

Mukana 🙂
0
1 vastaus

Mukana
0
1 vastaus

Oi tämän voittaminen ois mahtavaa!
0
1 vastaus

Mukana!
0
1 vastaus

Mukana! 🙂
0
1 vastaus

Ehdottomasti mukana arvonnassa 🙂
0
1 vastaus

Tulisi kyllä todella tarpeeseen.
0
1 vastaus

Mukana!
0
1 vastaus

4 pojan äitinä jään lasten ja arjen jalkoihi. Voi kumpa voittaisin ?
0
1 vastaus

Olisi mielenkiintoista kokeilla! Mukana.
0
1 vastaus

Aina välillä uuvuttaa juu…:) tämä ois kiva saada jo kaappiin odottelemaan imetyksen päättymistä!!Mukana siis!
0
1 vastaus

No mulle kelpais kyllä kans ?
0
1 vastaus

Joo mukana ollaan ehdottomasti!
0
1 vastaus

Mukana 🙂
0
1 vastaus

Kuulostaa mahtavalta! Mukaan arvontaan toki. 🙂
0
1 vastaus

Tulisi niin tarpeeseen täälläkin, vaikka vielä en pääsisi kuuria nauttimaan, koska imetän. <3
0
1 vastaus

Tulisi kyllä todella tarpeeseen myös viiden lapsen äitinä. ?
0
1 vastaus

Mukana 🙂
0
1 vastaus

Todellakin mukana. Tulisi enemmän kuin tarpeeseen. Aina ei muista syödä tai ei ehdi kun jo lapsi vaatii jotain. Pihalle lähtö on välillä vaikeaa kun ei vain saa itseään niskasta kiinni ja mentyä (tähän vaikuttaa osaltaan asuinpaikkamme mutta kuitenkin). Joka aamu tekisi mieli vain jäädä nukkumaan eikä edes tuo ihana auringonpaiste saa piristymään tarpeeksi. Mihinkään ylimääräiseen ei ole varaa, hädin tuskin edes pakollisiin joten olisi niin mahtavaa päästä kokeilemaan detox kuuria. Ja oisha se meidän perheen kannalta hyvä ennenku lapsi menettää järkensä väsyneeseen äitiinsä ja mies vaimoonsa.Ja ennenkuin itse menetän järkeni itseeni ja omaan ulkonäköön josta tää pöhötys ei lähde vaikka mitä tekisin (jospa tuolla kuurilla lähtisi) ja tulis ainakin juotua tarpeeksi.
0
1 vastaus

Ohhoh, kuullostaa mahtavalta. Taidan hakea itselleni heti, mutta voihan sitä arvontaankin osallistua 😉
0
1 vastaus

Mukana:)
0
1 vastaus

Mukana arvonnassa:)
0
1 vastaus

Mukana arvonnassa!
0
1 vastaus

Mukana:)
0
1 vastaus

Mukana:)
0
1 vastaus

Mukana! 🙂
0
1 vastaus

Mukana 🙂
0
1 vastaus

Tämähän tulisi kun tilauksesta 🙂
0
1 vastaus

Mukana 🙂
0
1 vastaus

Lapsi,oikeesti ”helppo”.Lapsi kasvaa;15v ja yli…rättätää! ”Herätys!” ”ei!””Siivoa.” ”Mepois!” Joo.Kiva poika.:) Mukaan,kiitos!
0
1 vastaus

Just lueskelen tätä kanalassa pääjysärissä ja vatsa on kuin ilmapallon niellyt. Ehdottomasti mukana siis!
0
1 vastaus

Mukaan arvontaan.
0
1 vastaus

Erittäin kiinnostunut!!!!!
0
1 vastaus

Mukana!
0
1 vastaus

Mukana, kun tuo imetyskin juuri loppui.
0
1 vastaus

Mukana! Tulisi todellakin tarpeeseen.
0
1 vastaus

Todellakin kaipaisin tätä kuuria kun maha näyttää välillä siltä että olisin raskaana jonka myötä oli tehtävä raskaustesti (-) ihan vain varmistaakseen asia. Syön terveellisesti, mutta turvotusta en saa oikein kuriin niin mitenkään ja liikun säännöllisestikin. Pienen kohta yks veen pojan äiti kaipaisi tätä vähän extra avuksi. 🙂
0
1 vastaus

Neljän alle 7vuotiaan lapsen äitinä tämä tulisi toodella tarpeeseen ja loistavaan saumaan.
0
1 vastaus

Mukana, en tosin itse voi vielä vähän aikaan käyttää kun imetän, mutta antaisin kuurin siskolleni, jolle olisi kyllä enemmän kuin tarpeen.
0
1 vastaus

Tulisi niin tarpeeseen tälle väsyneelle äipälle! 🙂
0
1 vastaus

Mukana
0
1 vastaus

Kuulostaa tosi mielenkiintoiselta. Ehdottomasti mukana 🙂
0
1 vastaus

Mukana! ?
0
1 vastaus

Mukana.
0
1 vastaus

Pian neljän lapsen äiti. Kuuri tulisi kyllä tarpeeseen.
0
1 vastaus

Neljän lapsen yksinhuoltajana tulisi kaikki lisäravinne ja virkeys tarpeeseen..eikä olis pahitteeksi vaikka muutama kilokin tippuisi. Mukana ehdottomasti!
0
1 vastaus

Mukana
0
1 vastaus

Mukana
0
1 vastaus

Kolmen kansaa väsyy ja suru painaa.
0
1 vastaus

Ehdottomasti mukana. Ehtisikö saada turvotuksen kesään mennessä pois ja samalla ihanan kevätauringon aiheuttamat migreenikohtaukset helpottumaan…. ?
0
1 vastaus

Mukana ollaan! En ole koskaan kokeillut mitään detoxia tai paastoa mutta tätä voisin käydä ostamassa jo nyt ja katsoa mitä tuleman pitää, varsinkin huonon ruokavalion päänsäryistä olisi hyvä päästä eroon.
0
1 vastaus

Mukana
0
1 vastaus

Mukana,kahden pienen äidille tarttis kyl jotain lisäenergiaa 🙂
0
1 vastaus

Mukana ?
0
1 vastaus

Tarvitsisin niin tämän
0
1 vastaus

Todellakin uuvuttaa. Lasten nukkumaan mentyä on itsekin henkisesti ja fyysisesti ihan väsynyt.
0
1 vastaus

Ehdottomasti mukana!:)
0
1 vastaus

Mukana!
0
1 vastaus

Niin mukana!
0
1 vastaus

Samoja vaivoja ja ajatuksia, lapset -08,-10,-12 ja -15
0
1 vastaus

Mukana arvonnassa!
0
1 vastaus

Olisi ihan superjuttu tähän hetkeen! 🙂
0
1 vastaus

Mukaan arvontaan. Väsyttää aivan kamalasti varsinkin kun pienet lapsemme sairastavat.
0
1 vastaus

Mukana, tuotetta olisi kiva päästä kokeilemaan. Nyt keväällä tarvisin jotain piristystä, ja jos tuote auttaisi aineenvaikuntaan se voisi siten myös laiduttaa.
0
1 vastaus

Ihania vaatteiya
0
1 vastaus

Mielenkiintoista olisi testata.
0
1 vastaus

rankka homma on äitiys
0
1 vastaus

arvontaan mukaan
0
1 vastaus

Mukaan arvontaan
0
1 vastaus

Olis ihan kiva kokeilla jos arpaonni suo.
0
1 vastaus

Mukana! ☀
0
1 vastaus

Ehdottomasti mukaan näihin arpajaisiin! 🙂 Tääl ois yks superväsyny äiti-ihminen, joka vetässy kaks vauvavuotta putkeen ja edelleen ruuhkavuodet jatkuu kiireisinä ja unettomina kun 1,5v. kuopuksen allergiat ja astma vaivaavat. Oman itsensä ja hyvinvointinsa on liian helppo unohtaa taka-alalle, nyt vois olla jo hyvä aika ryhdistäytyä ja aloittaa huolenpito itsestäänkin.
0
1 vastaus

arvontaan kiitos
0
1 vastaus

Ihanalta kuulosti kumpa onni potkisi.
0
1 vastaus

Hyvältä kuulostaa.
0
1 vastaus

hyvä kokeilla tuuria ja detoxia
0
1 vastaus

Olen mukana arvonnassa
0
1 vastaus

mukana arvonnossa
0
1 vastaus

vois kokeilla
0
1 vastaus

Osallistun arvontaan.
0
1 vastaus

testaisin mielelläni
0
1 vastaus

mukana
0
1 vastaus

Osallistun arvontaan
0
1 vastaus

Mukana
0
1 vastaus

Mukaan
0
1 vastaus

Mukana
0
1 vastaus

Mukana
0
1 vastaus

M U K A N A

Jos ei koita ei myöskään voita
0
1 vastaus

Jeah, mukana ollaan! 🙂
0
1 vastaus

mukaan arvontaan
0
1 vastaus

Uupumusta on. Auttaisikohan tuo????
0
1 vastaus

Ehdottomasti kokeilun arvoinen, mukana arvonnassa.
0
1 vastaus

Kuulostaapa mielenkiintoiselle, kiva olisi päästä kokeilemaan itsekin, mukana kisassa siis! 🙂
0
1 vastaus

Mukana 🙂
0
1 vastaus

Olisi kiva päästä kokeilemaan, tulisi tarpeen itsellekin!
0
1 vastaus

Mukana!!!
0
1 vastaus

Ois mahtavaa testata!
0
1 vastaus

Iiiik, pakko saada kokeilla!!? Joten mukana arvonnassa:)
0
1 vastaus

Break Your Leg
0
1 vastaus

ois kiva testata
0
1 vastaus

Mukana!
0
1 vastaus

Mukana
0
1 vastaus

Mukana!
0
1 vastaus

Arvonnassa mukana 🙂
0
1 vastaus

Mukana arvonnassa
0
1 vastaus

Olisi erittäin ihanaa päästä kokeilemaan kuuria 🙂
0
1 vastaus

Haluan myös osallistua arvontaan.
0
1 vastaus

Osallistun arvontaan.
0
1 vastaus

Mukaan arvontaa! Josko tästä saisi buustia tuohon ruokavalion kanssa kamppailuun. Pitäisi varmaan nuo loput raskausaika tiputtaa pysyvästi ?
0
1 vastaus

Mummukin voisi testata.
0
1 vastaus

Mukana =),aineenvaihdunta aivan jumissa!
0
1 vastaus

Haluan
0
1 vastaus

Mukana
0
1 vastaus

Mukana
0
1 vastaus

Mukana!
0
1 vastaus

Mukaan 🙂 Mainitsemasi ”oireet” kuin mun suusta… Arkea vilkastuttaa 6kk tyty.
0
1 vastaus

Namnam.
0
1 vastaus

Mukana! Tämä tekisi todella hyvää!
0
1 vastaus

voi kun tälläinen kuuri tekisi hyvää.
haluan mukaan, kiitos
0
1 vastaus

kuullostaa ok
0
1 vastaus

Mukana ???
0
1 vastaus

Arvontaan mukaan.
0
1 vastaus

Kylläpä tekisi puhdistautuminen hyvää! Mukana.
0
1 vastaus

ihan ok
0
1 vastaus

Mukaan arvontaan (y)
0
1 vastaus

Mukana arvonnassa, tarpeeseen tulisi kyllä. 🙂
0
1 vastaus

Pitkän saiastelukierteen jälkeen tämä tulisi niin tarpeeseen! 🙂
0
1 vastaus

M
U
K
A
N
A
0
1 vastaus

Mukana! Olis kiva koittaa saako tätä turvotusta liikkeelle?
0
1 vastaus

Tämähän olisi kuin tehty minulle. Kyllä varmasti osallistun arvontaan
0
1 vastaus

Mukana!
Olen pitkään jo halunnut kokeilla jonkinlaista Detox-kuuria, mutta aina olen ollut joko raskaana tai imettänyt.. 😀
0
1 vastaus

Todellaki mukana, oireet enemmänkin kuin tuttuja.
0
1 vastaus

Todellakin mukana. Oireet ovat enemmän kuin tuttuja.
0
1 vastaus

Mukana ☺
0
1 vastaus

osallistun
0
1 vastaus

Mukana
0
1 vastaus

Mukana arvonnassa! Todellakin uuvuttaa ? puoleen vuoteen ei olla nukuttu ja 10.06 vielä pitäis naimisiin kun mennä.. tekis iha hyvää.. 😀
0
1 vastaus

Oi! KESÄ TULOSSA JA VATSA PINKEÄ KUIN KUUMAILMAPALLO, TÄSTÄ OIS OIVA APU
0
1 vastaus

OK
0
1 vastaus

Voih, lisäenergia olisi niin tervetullutta.
0
1 vastaus

Mukaan ehdottomasti
0
1 vastaus

arvontaan..
0
1 vastaus

Mukana 🙂
0
1 vastaus

🙂 Kokeilu voisi olla mukavaa…
0
1 vastaus

Mukana arvonnassa?
0
1 vastaus

Mukana! 🙂
0
1 vastaus

Heip heip – kevätdetox olisi paikallaan!
0
1 vastaus

Mukana
0
1 vastaus

ehdottomasti mukana, jospa tällä pääsisi väsymyksestä ja päänsärystä eroon.
0
1 vastaus

mukana
0
1 vastaus

Mukana!
0
1 vastaus

Mukana ollaan, on jotenkin niin jämähtänyt olo kehossa!
0
1 vastaus

yritän laihduttaa mutta tuntuu ettei mikään ruoka sitä tee ja vaikka söisi vähän vaan?jospa tuo teidän tuote auttais.tukisi siis tarpeeseen !!!!!!!!!!voi kun voittaisin.
0
1 vastaus

tarvetta olisi kovastikin.
0
1 vastaus

Tulis tarpeeseen..
0
1 vastaus

Ihan ehottomasti mukana arvonnassa.
0
1 vastaus

Mukana kevennyksessä.
0
1 vastaus

Mukaan ehdottomasti
0
1 vastaus

Mukana arvonnassa!
Kiinnostaa kovasti ko. tuote.
Yst. terv. Satu
0
1 vastaus

Mukaan, puhdistautumista kaivataan…
0
1 vastaus

Väsymys ja turvotus tuttuja juttuja. Kokeilu kiinnostaa.
0
1 vastaus

Mukaan arvonnassa ?
0
1 vastaus

Mukana arvonnassa ! Mielenkiintoinen tuote !
0
1 vastaus

Mukana arvonnassa 🙂
0
1 vastaus

Olisi mielenkiintoista päästä kokeilemaan.
0
1 vastaus

Kokeilu kiinnostaisi, en ole koskaan kokeillut tällaisia kuureja.
0
1 vastaus

Todellakin olisi tarpeen.
0
1 vastaus

siis pitäs alkaa laihduttaa mutta ei taho olla aikaa itselle…tota voiski koklata sysäyksesks…
0
1 vastaus

Jos väsymys katoaisi tämän kuurin myötä =)
0
1 vastaus

Jos tästä apua tukkoiseen ja vetämättömään oloon,vähän skeptinen kyllä olen…
0
1 vastaus

Kiinnostavaa!
0
1 vastaus

Tulis tosi tarpeeseen. Puhdistus tekis hyvää.
Mukana arvonnassa.
0
1 vastaus

Taatusti mukana!
0
1 vastaus

No enpä ole hoksannut että tällainen vois auttaa päänsärkyyn, väsymykseen ja turvotukseen. Tätähän pitäisi kokeilla, näiden takia on lääkärissä juostu…
0
1 vastaus

Kuullostaa juuri siltä mitä juuri nyt tarvitsisin = )
0
1 vastaus

keväällä oliskin tarpeellinen
0
1 vastaus

Ehdottomasti mukana. Keski-ikä tekee tehtävänsä ja kilojen kurisspitäminen on aina vaan vaikeampaa 🙁
0
1 vastaus

Arki on kyllä valitettavasti uuvuttanut viime aikoina.
0
1 vastaus

Yrittäjän arki täyttää päivät ja lasten kanssa pitäsi jaksaa vielä illalla(= syömiset kuittaantuu niin helposti parilla leipäpalalla).. Päälle vielä 6 kissa niin KYLLÄ paukut on välillä todella vähissä..
Joten mukaan tahtoisin ehottomasti minäki 🙂
0
1 vastaus

Voi miten kiinnostavaa!! Kävisipä kerrankin tuuri:)
0
1 vastaus

Tulis tosi tarpeeseen.
0
1 vastaus

Odotan toista lasta ja imetysajan jälkeen olisi todella hyvä kokeilla ko. Detox-kuuria! Eli ehdottomasti mukana arvonnassa! ?
0
1 vastaus

kaik ok
0
1 vastaus

Mukana arvonnassa.
0
1 vastaus

Apua tähän kevätväsymykseen…?
0
1 vastaus

Kaipaan ” puhdistusta”!
0
1 vastaus

Mielellään mukana!
0
1 vastaus

Olisi kiva kokeilla. Lapsi tulossa.
0
1 vastaus

mukana arvonnassa 🙂
0
1 vastaus

Ehdottomasti mukana ?
0
1 vastaus

Mukana arvonnassa ?
0
1 vastaus

Olisi mielenkiintoista kokeilla.. siis osallistuisin kisaan…
Kevättäää ja vappuaaa 😉
0
1 vastaus

Osallistun arvontaan 🙂
0
1 vastaus

Mukana Arvonnassa!
0
1 vastaus

Mukana arvonnassa. 🙂
0
1 vastaus

Tätä olisikin tarve kokeilla .. 🙂
0
1 vastaus

nyt tulis detox -kuuri tarpeeseen! aineenvaihdunnan kanssa ollut ongelmia 🙁
0
1 vastaus

Mahtava palkinto – mukana arvonnassa 😉 😉
0
1 vastaus

arvonnassa mukana
0
1 vastaus

haluan arvontaan mukaan
0
1 vastaus

Mukana ollaan 🙂
0
1 vastaus

Haluaisin kokeilla tuotetta?
0
1 vastaus

Tulipas hyviä tuloksia!
0
1 vastaus

Mukana 🙂
0
1 vastaus

Ihanaa. detoxia tässä kaivataankin kun on jo niin pöhöinen olo 🙂
0
1 vastaus

Mukana (y)
0
1 vastaus

Helppo!
0
1 vastaus

ihan okok
0
1 vastaus

Kiinnostaisi kokeilla. Mukana siis arvonnassa 🙂
0
1 vastaus

Olisi hienoa kokeilla Detoxin tehokasta vaikutusta.
0
1 vastaus

Puhdistuskuuri voisi tehdä terää näin kesän kynnyksellä…
0
1 vastaus

Olen mukana arvonnassa. Toivottavasti onni potkaisee ja sen myötä olo piristyy.
0
1 vastaus

Mukaan arvontaa ?
0
1 vastaus

arvontaan
0
1 vastaus

Mukana 😉
0
1 vastaus

osallistun arvontaan
0
1 vastaus

Mukana arvonnassa 🙂
0
1 vastaus

Mukana kilpailussa 🙂
0
1 vastaus

Oispa kiva kokeilla kuuri, mukana arvonnassa 🙂
0
1 vastaus

Mukana arvonnassa.
0
1 vastaus

Joooo, arvontaan kanssa haluaa tää 🙂
0
1 vastaus

Mukana ollaan.
0
1 vastaus

Mukana arvonnassa, koskaan ei ole tullut tällaista koitettuakaan!
0
1 vastaus

Mukana arvonnassa
0
1 vastaus

Ooo, detox-kuuri tulisi niiin tarpeeseen! 😀
0
1 vastaus

Mukana! Pieni kevennyt tulisi nyt todella tarpeeseen, kun keskin lähestyy.
0
1 vastaus

Mukana arvonnassa eli uupunut olo =)
0
1 vastaus

Kärsin vatsan turvotuksesta iltaisin, olisi kiva kokeilla kuuria
0
1 vastaus

Mukana! Kahden pienen lapsen kanssa kotiäitiarki on uuvuttanut ja ruokavalio on mitä sattuu. Olisi kiva kokeilla Detox Bio-valmistetta.
0
1 vastaus

Mukana, olen jo pitkään katsellut erilaisia detox kuuri vaihtoehtoja, mutta kaikki tuntuvat liian kalliilta, joten kilpailun voittaminen sopisi kuin nenä päähän 🙂
0
1 vastaus

Osallistun arvontaan
0
1 vastaus

Mukana
0
1 vastaus

kisa ok
0
1 vastaus

Kuulostaa hyvältä. Detox-kuuri tulisi todella tarpeeseen itsellenikin ja olenhan päässyt jo hyvään vauhtiin keveämmässä ruokavaliossani.. 🙂
Peukut pystyyn!
0
1 vastaus

osallistun niin puhdistuksen tarpeessa
0
1 vastaus

Olisi kyllä puhdistuskuurille tarvetta. 2014 tein detox-kuurin ja voin paremmin kuin ennen sitä. Nyt leikkaus- ja lääkepöhinöiden jälkeen olisi hyvä taas pistää detoxit tulille.
0
1 vastaus

Osallistun arvontaan
0
1 vastaus

Ehdottomasti mukana arvonnassa. Tämä tulisi todella tarpeeseen!!
0
1 vastaus

Ihanaa, mukana!
0
1 vastaus

Kiitos, mukana!
0
1 vastaus

Olis kiva kokeilla eli mukana!
0
1 vastaus

Mukana! 🙂
0
1 vastaus

Mukana
0
1 vastaus

mukana 🙂
0
1 vastaus

tulisi tarpeeseen oikeasti
0
1 vastaus

Ehdottomasti mukana, kaksosten arjessa haasteena juuri tämä 😀
0
1 vastaus

Mukana!
0
1 vastaus

Ehdottomasti mukana ?
0
1 vastaus

Osallistun arvontaan! Täällä kolmen lapsen äiti jolla aineenvaihdunta jumissa ja väsy olo. Tekisi kuuri varmasti hyvää. Lisää virkeyttä ja hyvää fiilistä tänne päin kiitos nam =)
0
1 vastaus

Mukana ?
0
1 vastaus

Tuosta vois olla apua kevätväsymykseen.
0
1 vastaus

Mukana! 🙂
0
1 vastaus

mukaan
0
1 vastaus

Oih, kyllä tulisi niin tarpeeseen !
0
1 vastaus

mukana kilpailussa
0
1 vastaus

Mukana! 🙂
0
1 vastaus

Kuulostaa liiankin tutulta!!
0
1 vastaus

Lapsenlapsemme pelkästään virkistävät meitä,ihanaa joka kerta kun tulevat käymään.
0
1 vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Äiti ja melukylän lapset
Blogia kirjoittaa viiden lapsen äiti, jonka elämästä ei halauksia, rakkautta, vauhtia, meteliä, sosetta tai sotkua puutu. Siitä pitävät huolen tytöt 2005, 2009, 2013 sekä pojat 2010 ja 2015. Vaipparalliakin on luvassa, kun perheeseen odotetaan syntyväksi vauvaa toukokuussa 2018. Tervetuloa mukaan! Voit ottaa yhteyttä myös sähköpostilla aitijamelukylanlapset@gmail.com

Arkisto

Instagram

  • Tämän odotuksen aikana olen kuvannut vatsaani enemmän kuin missään muussa odotuksessa. Tämä on myös ainoa odotus, kun moni hankinta on vielä täysin vaiheessa. 🙈 Onneksi on vielä aikaa.
.
.
.
Blogissa lisää
#vauva2018 #toukokuiset2018 #raskaana #pregnant #babynumber6 #äitijamelukylänlapset #linkkibiossa #kaksplusblogit

_terhin_

Suomen suurin perheblogiyhteisö tarjoaa luettavaa ja vertaistukea niin odotusajasta, vauva-arjesta, taaperon uhmasta kuin muistakin perhe-elämän iloista ja haasteista. Tarjolla on huumoria, vinkkejä, arjen vertaistukea, kyyneliäkin. Tervetuloa joukkoon!

Seuraa
meitä: