Yleinen 12.10.2017
TEKSTI Terhi

Rakkautta on mies, joka hoitaa kaiken sinun sairastaessa

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Muutama postaus takaperin kirjoitin päänsäryistäni ja arvatkaapa mitä, eipä tämä kuukausi sen hohdokkaammin alkanut sen osalta. Näinä päivinä, kun itse painin särkyjeni kanssa, on todella onni että on mies, joka hoitaa koko orkesterin sekä ruuat sillä välin, kun itse makaan toimettomana sohvalla.

Koska omalla kohdallani se toimivin ratkaisu on vain nukkua särky pois, mutta viiden lapsen kanssa se ei oikeasti ole kovinkaan helppoa. Ensinnäkin lapsista lähtee hurjasti meteliä ja toiseksi heille pitää tarjota myös ruoka lautaselle. Minun onnekseni mies on loppuviikon vapaalla joten hän on hoitanut kotona paljon.

Kun pääni on kipeä, inhoan itseäni

Olen yleensä todella sitkeä, kun päätäni särkee ja koitan hoitaa kaiken niin kuin yleensäkin. Huomaan kuitenkin hokevani lapsille jatkuvasti, että älä viitsi huutaa, äidin päätä särkee. He kyllä tietävät sen, ilman että hoen sitä koko ajan. Todellisuudessa he eivät ehkä edes huuda paljoa, mutta kun särkyni on kestänyt jo useita päiviä, voi pelkkä kuiskaus kuulostaa huutamiselta.

Kolmen päivän päänsärkyputken kohdalla reilun kahden tunnin päiväunet tekivät ihmeitä. Lisäksi mieheni valmisti niin hirveän herkullista lounasta, joten uhosin hänelle, että voisi valmistaa sitä minulle myös iltapalaksi ja arvatkaapa, niin hän myös teki. En ehkä kestä!

Rakkautta on mies, joka antaa minun rauhassa kerätä itseni taas kasaan, jotta voimme pyörittää arkea jälleen yhdessä. Rakkautta on mies, joka hoitaa mukisematta kaiken, vaikkei aina jaksaisi ja huvittaisi. Rakkautta on mies, joka rakastaa minua yhtä paljon myös niinä hetkinä, kun itse olen ärsyttävin tyyppi ikinä..kiukkuinen ja saamaton. Inhoan todella itseäni silloin, kun pääni on kipeä.

Nyt toivon, että viimeinkin helpotus olisi luvassa ja pääsisin päivittämään blogia tiuhemmin. On kuitenkin ihanaa, kun muutamat lukijat ovat kyselleet kuinka voin. Ootte ihan parhaita.

Nyt viikonloppu ja lasten syysloma lähenee hurjaa kyytiä. Toivon mukaan meille on tulossa loistava ja rentouttava viikko.

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Kommentit (8)

Mulla se paha migreeni kestää tyyliin päivän, mutta sen jälkeen särkee päätä vielä päivästä kolmeen. Ei enää niin kipeästi, mutta särkee kuitenkin. Mutta tosiaan tuosta tipasta ei oo kyllä koskaan mainittu..
0
1 vastaus

Rakkautta on mies joka hoitaa muuton yksin, maatessasi kuumeessa sängyn pohjalla. <3
0
1 vastaus

Wau, toi on kyllä hyvin. 🙂
0
1 vastaus

Onko näössä vikaa? Itsellä silmälasien uusiminen toi helpotusta pääkipuihin☺ tsemppiä! Pää- ja niskakivut on niin ?
0
1 vastaus

Näkö pitäisi käydä tarkistamassa, mutta tällä hetkellä kaikki pääkipu johtuu täysin siitä, kun palelen ja vedän hartioista ja selästä täysin lukkoon. Kiitos tsempeistä.♥
0
1 vastaus

Ihana! <3 Kyllä perhe on yhteinen yritys. Kun toinen ei kykene, toinen tuuraa. Tuntuu toisaalta aina siltä, että se oma sairastuminen tulee huonoon saumaan – koskaan sille ei olisi aikaa!
0
1 vastaus


Joo niin kyllä tuntuu. Onneksi on tuo mies joka pyörittää kaiken, kun itse olen siihen tuolloin lähes kykenenmätön.
0
1 vastaus

Mites sulle eivät oo tk:n puolelta sanonu et pitää mennä tippaan jos migreeni kestää yli 36tuntia. Ite käyn tosi usein tipassa makaamassa 3 – 5tuntia mut eipähän tarvii kärsii jopa 2viikon migreeniputkesta. Ja jos meet tippaan niin kannattaa varata evästä mukaan koska kun migreeni helpottaa nii ainaki itelle tulee hirvee nälkä ku en kohtaksen aikana pysty oikein mitään syömään. Jaksamisia migreenin kanssa
0
1 vastaus

Mulla se paha migreeni kestää tyyliin päivän, mutta sen jälkeen särkee päätä vielä päivästä kolmeen. Ei enää niin kipeästi, mutta särkee kuitenkin. Mutta tosiaan tuosta tipasta ei oo kyllä koskaan mainittu..
0
1 vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Äiti ja melukylän lapset
Blogia kirjoittaa viiden lapsen äiti, jonka elämästä ei halauksia, rakkautta, vauhtia, meteliä, sosetta tai sotkua puutu. Siitä pitävät huolen tytöt 2005, 2009, 2013 sekä pojat 2010 ja 2015. Vaipparalliakin on luvassa, kun perheeseen odotetaan syntyväksi vauvaa toukokuussa 2018. Tervetuloa mukaan! Voit ottaa yhteyttä myös sähköpostilla aitijamelukylanlapset@gmail.com

Arkisto

Instagram

  • Tuskin maltan odottaa, että saan nämä kaikki käyttöön, kun pieni tyttäremme syntyy. 💗🦄
.
.
.
#vauva2018 #toukokuiset2018 #luklabel #madeinfearless #unicorn #neuvolakorttikotelo  Neuvolakorttikotelo saatu @luklabelofficial

_terhin_

Suomen suurin perheblogiyhteisö tarjoaa luettavaa ja vertaistukea niin odotusajasta, vauva-arjesta, taaperon uhmasta kuin muistakin perhe-elämän iloista ja haasteista. Tarjolla on huumoria, vinkkejä, arjen vertaistukea, kyyneliäkin. Tervetuloa joukkoon!

Seuraa
meitä: