Seitsemän lasta ja 21 nimeä

Teksti Terhi

Kun on seitsemän lasta niin niitä nimiäkin voi olla tosi monta, meillä on annettu yhteensä 21 nimeä! Aika määrä. Jatketaan siis hieman nimiteemalla, sillä sekä täällä että instagramissa on kyselty vauvan isosisarusten nimistä. Nimiasiat on kyllä aina kivoja ja mietin kirjoitanko enää tästä, kun olen blogissa jo joskus aiemmin sisarusten nimistä ja niiden tarinasta kirjoittanut, mutta lopulta teki mieli kirjoittaa tästä jotakin.

Esikoisen kohdalla nimistä väännettiin aikalailla. Aloimme miettiä hänelle nimeä vasta kun hän syntyi, koska emme tienneet kumpaa odotamme ja emme vain tulleet miettineeksi sitä aiemmin. Tytön synnyttyä nimestä sitten väännettiin. Kutsuimme häntä Muusaksi ja jotenkaan emme sitten meinanneet löytää hyvää nimeä. Lopulta nimi päätettiin kokonaisuudessaan vasta, kun pappi seisoi kettiössämme tullessaan kastamaan tyttöä. Silloin myös päätettiin, että hän saa kolme nimeä ja sillä kolmen nimen linjalla on jatkettu.

Ensimmäisestä kerrasta viisastuneena, ollaan seuraavien kohdalla mietitty muutama sopiva nimi ja nimiyhdistelmä valmiiksi niin tytölle, kuin pojallekin. Tai minä olen kerännyt paperille nimiä ja tehnyt niistä eri yhdistelmiä, joista mies on sitten sanonut oman mielipiteensä tai lisännyt listalle nimiä. Vauvan synnyttyä ollaan katsottu sopiiko se meidän ajettelema nimi vauvalle vai vaihdetaanko toiseen.

Ollaan haluttu kaikille kolme nimeä

Listoilla on pyörineet vuodesta toiseen oikeastaan ne samat nimet. On ollut hauska katsoa, että moni nimi joka esikoiselle olen ehdottanut aikoinaan, on nyt jonkun muun tyttäremme nimi. On myös hauska ollut huomata, että jo odotusaikana sitä on karsinut jonkun nimen siitä syystä pois, ettei se vain tunnu sopivan juuri sille vauvalle, vaikka vauvan on nähnyt vain ultrassa.

Olen aina tykännyt tehdä nimiyhdistelmiä. Voi kun tietäisittekin, kuinka paljon olen käyttänyt siihen aikaa ja kuinka monta listaa niitä onkaan tullut tehtyä. Tyttöjen nimiä on ollut aina ihan järjetön määrä, kun taas poikeien nimiyhdistelmät aika vähäisiä. Pojalle on ollut vaikeampi keksiä (varsinkin etunimeä), kun molempien suvussa ja ystävillä on niin paljon poikia. Ollaan haluttu antaa kaikille lapsillemme kolme nimeä. Kuopuksellehan olisi saanut antaa neljäkin, mutta minusta kolme on juuri hyvä.

Osa lastemme nimistä tulee suvusta, osa joltain muuten tärkeäksi tulleelta ihmiseltä ja osa on annettu siksi, että olemme tykänneet niistä. Mitään tiettyä kaavaa niissä ei ole. Ensimmäiset neljä nimeä alkoi vain vahingossa e, s, e, s ja viidennen kohdalla ei enää tuntunut hyvältä vaihtaa etukirjainta, joten päätettiin että nimi alkaisi joko E:llä tai S:llä. Ja huomasin kyllä, että mun lempparinimet alkaa jommalla kummalla kirjaimella.

Tykkään siitä, että nimiyhdistelmä sointuu omaan korvaan hyvin. Olen muutenkin tosi tarkkaan aina miettinyt lapsien nimiä ja miehen kanssa niitä toki yhdessä pohdittu ja saatu kyllä meidän mielestä kauniit nimet lapsillemme kasaan. Meillä on aika sama nimimaku muodostunut tässä vuosien varrella, mikä on helpottanut paljon päätösten tekemistä.

Nämä 21 meidän mielestä maailman kauneinta nimeä olemme lapsillemme antaneet. Tämmöiset nimirimpsut on tullut tehtyä.
Emilia Iida Maria, Siiri Lumi Amanda, Eeli Matias Antero, Sohvi Aino Helmiina, Sisu Hugo Benjamin, Saaga Hymy Aurora ja Eedit Helmi Matilda.

Monta nimeä teidän lapsille on annettu? Laittakaa ihmeessä alle, millaisia nimirimpsuja teiltä löytyy.

Kommentit

104 kommenttia
Terhi

Kauniita nimiä.♥

Avatar

Muistan, kuinka tykkäsin mietti tulevien lasten nimiä jo opiskeluaikana tylsillä luennoilla kalenterin nurkkaan, vaikkei lapsista, sen enempää kuin heidän isästäänkään, ollut silloin vielä tiehoakaan 😂😂😂

Terhi

Tuliko niistä nimistä jotkut sitten käyttöön? 🙂

Avatar

Hauskaa, meillä ensimmäisen ja toisen lapsen nimet määrittelivät osaltaan seuraavat!.. Ehdottomasti etunimien tuli olla lyhyet, mutta sen lisäksi esikoisen nimi alkaa N:llä ja tokan A:lla joten näistä ei haluttu seuraavien kolmen kohdalla enää poiketa. 😀 Niinpä meillä on toisiinsa rimmaavat N, A, N, A ja A. Ensimmäisen nimi ei ole perinteinen suomalainen, mutta loput ovat ja yksi niistä jopa niin vanha nimi että nykyisellään varsin harvinainen. 🙂 Meillä on tytöillä jokaisella 2 nimeä ja pojilla 3. Tyttöjen nimet eivät ole suvusta, pojilla taas on toinen ja kolmas nimi kummallakin perintönimi.
ihanat nimet teidän lapsilla!

Terhi

Olipa kiva lukea vähän tarinaa siitä, miten teillä on nimet tulleet. 🙂
Kiitos paljon.♥

Avatar

Täältä löytyy Alva Isla Livia, Miana Lilja Lovisa, Caspian Alvar Elian ja Valentin Väinö Eliel. Haluttiin laittaa vähän erikoisemmat nimet, kun sukunimikin on harvinaisempi.

Terhi

Kauniit nimet teidän lapsilla.♥

Avatar

Kaksoset Levi Lucas Alexander ja Liia Elle Josefin.

Terhi

Oi kuinka kauniit nimet heillä.♥

Avatar

Itsellä 1v tyttö Hilma Iina Inkeri.

Terhi

Ihana nimi hänellä.♥

Avatar

Suvi-Tuulia Juliaana, Mikael Johannes Kristian, Pihla-Maria Kristiina, Oskari Eeli Nikolai, Silja-Sofia Marjatta, Viola-Roslina Lumimaria, Lilja-Lumia Loviisa, Liina-Lucia Nelmiina.

Terhi

Kauniit nimet ♥

Avatar

Kolme nimeä löytyy meidän tytöltä, Elena Maija Kaarina

Terhi

Kaunis nimi hänellä.♥

Terhi

Avatar

Meiltä löytyy Viivi Linnea, Justus Atte Ilmari ja tämä kk sitten nimen saanut Janni Mette Adele

Terhi

Ihanat nimet.♥

Avatar

Annielina Birgitta, Eevasisko Marjut, Rilla Olga Beada, Kimmo-Olavi Ensio, Riina Hilm Erika, Karri Juho Kasperi, Pyry Robert Jannenpoika ja Enna Vilja Sylvia.

Terhi

Ihanat.♥

Avatar

Esikoisella ja tällä hetkellä ainokaisella pojalla on kolme nimeä, joista toinen ja kolmas tulevat vanhempien isoisiltä. Hän sai nimekseen Milo Veikko Anselmi 💕

Terhi

Ihana.♥

Avatar

Meillä Aada Elli Amanda ja Alina Ella Aleksandra 😊

Terhi

Kauniit nimet.♥

Avatar

Meijän prinsessa on nimeltään Mikaela Eerika Anneli.

Terhi

Ihana.♥

Avatar

Anton Eemi Aleksi
Sonja Oona Aurora
Tomas Nooa Jonatan
Minda Aava Marian
Ja bonuslapsi
Kosmo Aamos
💙❤️💙❤️💙

Terhi

Ihanat nimet.♥

Avatar

Kauniita nimiä siellä ❤
Meiltä löytyy
Amanda Julia (20v.)
Konsta Otto Aleksi (16v)
Selma Rauha Mianna (12v.)
Nuutti Olavi (6v.)

Tasapuolisuuden nimissä kuopus sai vain kaksi nimeä 😉

Terhi

Kiitos samoin siellä.♥

Avatar

Tyttäreni syntyi keskosena rv31 ja 2 vkoa sitä ennen jouduin sairaalaan lepoon. Kun tytär syntyi ja joutui teholle, kyseltiin siellä jo nimeä. Ei minulla ollut nimeä valmiina mutta tyttäreni isä oli jo teini-iässä lukenut historiaa ja löytänyt haluamansa nimet mahd. tuleville lapsilleen. Näin tyttäreni sai yhden nimen Riaana ❣️

Terhi

Kaunis nimi.♥

Avatar

Minka Liisa Elina ja vielä kastamaton pieni mies josta tulee Teemu Eino Ilmari

Terhi

Ihanat nimet.♥

Avatar

Viivi Lahja Cecilia ja Eevi Elsa Unelma.
Mulle oli tosi tärkeetä, että etunimet rimmaa keskenään ja että toiset ja kolmannet nimet tulee suvusta!
Jos vielä joskus saan kolmannen tytön, tulisi hänestä Aava Hilda Ilona, saman kaavan mukaan.

Terhi

Kauniita nimiä.♥

Avatar

Ihanat nimet teidän lapsilla. ❤️Meidän tytöiltä löytyy samoja nimiä ja listoilla pyörinyt myös monta samaa. Meidän tytöt: Janina Lumi Helmiina, Jenni Helmi Adalmiina, Isla Pihla Vilhelmiina

Terhi

Kiitos, samoin siellä.♥

Avatar

Aava Helmi Aurora ja Inna Nova Susanna.
Ihania nimiä teillä 😍

Terhi

Kiitos, ihanat nimet sielläkin.♥

Avatar

Wau, ihanat nimet, jotkut niistä näen eka kerta (en ole suomalainen), onko oikeasti käytössä nimet ”hymy”, ”helmi”, ”lumi” tai ”sisu” (kyllä, tiedän, mitä ne sanat tarkoittavat, mutta en koskaan nähnyt nimellä)?

Terhi

Kiitos.♥
Kyllä ne ovat ihan niminä käytössä ja kaikilla nimillä taitaa löytyä jo nimipäivä kalenteristakin. 🙂

Avatar

Kolme nimeä löytyy molemmilta lapsilta. Nimet on osaksi suvusta ja osaksi taas mieliemme mukaan. Esikoinen on Väinö Antti Elias ja kuopus Vilho Huugo Johannes. Heti kun saimme tietää, että esikoinen on poika niin päätimme, että hän on Väinö tai Vilho. Näytti syntyessään ihan Väinöltä. Ja kun kuopusta odotin ja selvisi, että poika tulee niin alitajunnassa oli Vilho ja mies siitä tykkäsi, mutta jotenkin koko raskaus-ajan yritin etsiä ”parempaa” nimeä, mutta synnyttyään hän oli kyllä kuin ilmetty Vilho 🙈

Terhi

Ihanat nimet heillä.♥

Avatar

Nimien pyörittely ja yhdistely on ollut rakas harrastus vuosia ja sen myötä lapsillani on pitkät nimet (selityksetkin ovat pitkät :)):
Toivo Elias Sylvester, Onni Sisu Oliver, Urho Kalle Herman, Lilja Lempi Linnea ja Vilho Arvo Viktor.

Terhi

Ihanat nimet heillä.♥

Avatar

Yksi tytär vaan, mutta kyllä nimeä mietittiin tosi pitkään ja meni aivan viime hetkelle kun se loksahti kohdalleen: Leila Salome. Toinen nimi oli heti tiedossa ja siihen liittyy tarina miten tavattiin ja hän sai alkunsa. Erilaisia etunimiä sitten pyöriteltiin toisen ja sukunimen kanssa ja mietittiin mikä sointuu hyvin sekä sopii myös merkitykseltään.
Leila on alkuperältään arabialainen nimi ja tarkoittaa yön prinsessaa. Lisäksi on omassa suvussani käytetty naisen nimi joten oli kiva jatkaa perinnettä.

Terhi

Ihana nimi ja kiitos kun kerroit tarinan sen takana.♥

Avatar

Aivan ihania nimiä! ❤️
Meidän ”seitsikko” ovat Otto Miro Benjamin, Suua-Sofia Jasmiina, Daniel Niko Krister, Kiia Elvi Josefiina, Niklas Jami Joakim, Sara Sonja Aleksandra ja Noomi Helmi-Sofia. 😊 Nimissä yhdistettynä sekä nimiä molempien vanhempien suvuista, että molempien vanhempien mieltymyksiä. 😊

Terhi

Kiitos.♥
Kauniita nimiä sielläkin.♥

Avatar

Kauniit nimet teidän lapsilla ❤️
Meillä on kolme lasta
❤️Jerry Eemil Rafael
❤️Ellen Milma Aliina
❤️Bea Lydia Adeliina
Etunimiksi halusin kansainväliset nimet.
Toiset nimet on suvusta, Eemil isäni toinen nimi, Milma isomummoni ja Lydia mieheni isomummon toinen nimi.
Mieheni toinen nimi on Daniel, siitä pojalle Rafael. Synnytyssalissa soi myös ponnistus hetkellä Rafaelin enkeli 🙈
Minun toinen nimi on Anniina, siitä tytöille Aliina ja Adeliina

Terhi

Kiitos.♥
Todella kauniit nimet heillä.♥
Hih, hyvä biisi soinut ponnistaessa. 🙂

Avatar

Löysin aika paljon yhteistä kirjoituksestasi, kuten tuo nimien pyörittely ja ”rimpsujen” teko, joista sitten lasten isän kanssa on väännetty. Nimet on vaan niin ihania, ja niitä on niin mukava ”makustella”. Meillä kaikilla ns. ”oma” etunimi ja loput nimet suvuista, joko suoraan, tai hieman muunneltuna. Minun Otavani: Jaro Heikki Juhani, Eeli Osmo Oliver, Milona Maria Aurora, Emrika Impi Anastasia, Laurea Aino Aleksantra, (tässä välissä menetimme kaksostytöt kohtuun, joille olin hahmotellut nimirimpsut Anissa Neimi Antonia ja Onelma Oili Annelina) Aaku Veikka Pietari ja Rene Atte Samuel. Myöhemmin perheeseen tullut mäyräkoirakin sai nimirimpsun Thorin Arne Adolf, tuttavallisemmin ”Tuure”, mutta eihän sitä malttanut tässäkään jättää tilaisuutta käyttämättä 😉.

Terhi

Niinpä nimet on ihania.♥
Kauniit nimet olette antaneet.♥ Voi olen pahoillani minkä menetyksen olette joutuneet kokemaan.:(

Avatar

Tilda Iiris Silmu❤
Hilma Taika Tähkä❤
Lyydia Lilja Nuppu❤

Terhi

Ihanat.♥

Avatar

Meidän tyttöjen nimet ovat Vivian Ellen Amelia ja Veanna Edith Aurora. Veannalle mietittiin ensin etunimeksi Veldaa, mutta isosisko Vivian ”valitsi” Veannan 😊.

Terhi

Ihanat nimet.♥

Avatar

Meillä nuorimmainen Eeli Iisak Antero, näköjään melkein sama nimi kuin teidän Eelillä 😊

Terhi

Hih, niin onkin.♥

Avatar

Meiltä löytyy neljä ihanaa muksua, ja muutama nimi yhdistelmä, Joona Tuisku Pietu, Viona Aurora Lumi, Alisa Lora Vivian ja ilta tähtenä Anastasia Rosanna♥️💙😄🤩

Avatar

Kauniit ovat nimet ❤️
Itsekin jo yläasteella pohdin eri nimirimpsuja kuten mm. Petra Emilia Auroora ja Elli Tiia Vilhelmiina. Nämä eivät kuitenkaan päässeet meillä käyttöön, vaan meillä asustaa Mirko Lauri Jeremias, Mette Maija Fredrika, Mitja Antti Asarias ja Mikke Juho Fabian. Toiset ja kolmannet nimet tulevat suvusta ☺️

Terhi

Kiitos.♥
Onpa heillä ihanat nimet.♥

Terhi

Kauniit nimet.♥

Avatar

Emmaliina Erica, Iidamari Carolina, Miina Ullastiina Catarina, Oona-Sohvi Bettina, Pyry Emil Oskari, Ia-Jiina Jekaterina ja Peppilotta Millatuuli

Terhi

Ihanat.♥

Avatar

Kaksikulttuurisessa perheessä nimet pitävät meidän mielestämme sopia samallalailla äännettyinä eri kieliin (meillä kielet suomi ja espanja), tämä on asettanut rajoituksensa nimivaihtoehtoihin. Esikoisen nimi oli vaan sellainen mistä pidimme ja koska seuraavakin oli poika, tuntui luontevalle käyttää samaa kirjainyhdistelmää – ja sillä jatkoimme seuraavienkin kanssa. Eli lapset: Sebastian Aleksander, Samuel Anton, Santiago Aron ja Aurora Sofia. Ja isän nimi siis alkaa S-kirjaimella ja äidin A:lla! 😅

Terhi

Vrmasti kaksikulttuurisuus antaa omat haasteensa. Kauniit nimet olette heille antaneet.♥

Avatar

Meillähän noita nimiä löytyy😁 Iida-Maria Valpuri, Joel Sakari, Heljä Matilda, Eeli Samuli, Lauri Benjami, Leevi Viljami, Sauli Simeoni, Niilo Joonatan, Leo Oliver, Nooa Lenni Eliel ja Hilde Helmi Kerttuli

Terhi

Kauniita nimiä kaikki.♥

Avatar

Ai kun ihanat nimet! Meillä oli samalla lailla neljän lapsen nimien kanssa, että ensimmäisen lapsen nimivalintapaperista löytyi muidenkin lasten nimet. Paperi oli jossain ”tallessa”, mutta ihana ylläri kun tuossa löytyi. Meidän lapsilla vain yhdet etunimet.

Terhi

Kiitos.♥
Se on kyllä hauska, kuinka ne samat nimet pysyy suosikkina ja niistä on sitten useampi päätynyt lapsille.♥

Avatar

Meillä kuusi lasta ja kaikilla kolme nimeä. On Saara Jenna Eveliina, Laura Janna Juulia, Veeti Niklas Antero, Miro Matias Valtteri, Panu Markus Petteri ja Jimi Petrus Mikael.

Terhi

Ihanat nimet.♥
Muistan kuinka ollessani nuori pidin paljon Veeti nimestä. Se ei kuitenkaan koskaan sitten päätynyt omille lapsille.

Avatar

Kauniit ovat nimet ❤️
Itsekin jo yläasteella pohdin eri nimirimpsuja kuten mm. Petra Emilia Auroora ja Elli Tiia Vilhelmiina. Nämä eivät kuitenkaan päässeet meillä käyttöön, vaan meillä asustaa Mirko Lauri Jeremias, Mette Maija Fredrika, Mitja Antti Asarias ja Mikke Juho Fabian. Toiset ja kolmannet nimet tulevat suvusta ☺️

Avatar

Kiitos ihanasta blogistasi. 😍
Meillä
Heini Aura Adela 2006 (päätettiin, kun pappi oli jo tullut)
Joel Ilmari 2009 (Kiireessä valittu melkein alttarilla ollessa jo. Menimme samalla naimisiin.)
Ilona Alva Maria 2012 (kolmas nimi siskoltani)
Eliel Einari 2017 (iltatähti. Toinen nimi pappani mukaan. Elielin halusin jo ekalle pojalle ja toiselle pojalle miehen oli pakko heltyä.)

Terhi

Voi, ihana kuulla että pidät.♥
Kauniit nimet heillä.♥

Avatar

Meillä vasta yksi kullannuppu, jonka nimi on Hertta Alisa Ester. Etunimen olen päättänyt jo ennen kuin edes tapasimme miehen kanssa, että jos joskus saan tytön, niin..😍 Ja onneksi mieskin sitten ihastui nimeen, kun sitä hänelle parisen vuotta sitten ehdotin, kun mietimme esikoistyttärellemme nimeä☺️ Toiset nimet on otettu molempien suvuista, toinen toisen ja toinen toisen. Rakastan hänen nimeään ❤️
Nyt sitten olisi tulossa toinen tyttö ja ei ollenkaan niin helppoa keksiä hänelle nimeä, mitä esikoiselle. Olen aina ajatellut, että sisarusten nimien tulisi rimmata toisiinsa, mutta olen nyt alkanut miettiä, onko se kuitenkaan niin välttämättätöntä🤔
Olisiko sulla joku kaunis nimiehdotus meidän tytölle, kun niin monta kaunista nimiyhdistelmää olet jo keksinyt teidänkin tytöille?🤗

Terhi

Aivan ihana nimi teidän tytöllä.♥ Ja kiva lukea tarina sen takaa. 🙂
Onko teillä ollut ajatuksissa jatkaa H kirjaimella. Jos on, niin niistä omia suosikkeja on Helmi ja Hilma. Niistä näin nopeasti kehitin tämmöiset yhdistelmät: Helmi Aada Eerika ja Hilma Aamu Elviira. Ne tuli sillain nopeasti mieleen.♥

Avatar

Mulla yks tyttö ❤

Sanni Helmi Sirinya😊

Terhi

Kaunis nimi.♥

Avatar

Meidän ainokainen kastettiin kaksi viikkoa sitten. Odotimme tyttöä ja nimeksi oli mietitty Ilona. Kaikkien yllätykseksi lapsi onkin poika ja nimen päättäminen osoittautui todella vaikeaksi. Päätös tehtiin viime hetkellä ja hänestä tuli Henrik Matias

Terhi

Oi teillä on ollut aika yllätys siellä.:) Ihanan nimen annoitte.♥

Avatar

3 lasta, 12 nimeä. Neo-Elmeri Aatu Juhani, Neea-Bella Aleksandra Katariina, Sisu Onni Topi-Tapani

Terhi

Ihanat nimet heillä.♥

Avatar

Meillä haluttiin suomalaiseen suuhun sopivat nimet, joita ei kuitenkaan olisi kovin paljon. Kolme nimeä kaikilla meidän yhteisillä ja samalla rytmillä ovat, ainoastaan Wivica on väännös minun toisesta nimestä Vivika.
❤️EINI ENJA WIVICA❤️
💖enkelityttö TESSA TINJA WANESSA💖
❤️KAILA MINJA MARISSA❤️
💙bonus poika LEEVI MATIAS💙

Terhi

Onpa ihanat nimet heillä.♥

Avatar

Milja Emilia, Maiju Susanna, Meea Mari Sofia, Matias Antti Juhani, Markus Lauri Herman ja Johannes Matti Jalmari. Siinäpä muruseni mun ❤

Terhi

Ihanat nimet.♥

Avatar

Rakastan J kirjainta.. vanhin lapsi Janita Anneli, etunimi 6 kirjainta. Seuraavaksi syntyi Julia Johanna, 5 kirjainta. ( nimi tuli ystävältä joka menehtyi liian varhain). Toiset nimet tulevat mummoiltaan. Seuraavaksi syntyi poika, siinähän piti olla sitten 4 kirjainta, Joon Alpo Tapio, toiset nimet isovanhemmilta.. no, vielä sain yhden lapsen, kolme kirjaiminen piti olla.. ja hänestä tuli Joa Matti.. enään en lapsia saakkaan, en nimeäkään enään keksisi kahdella kirjaimella 😁

Terhi

Ihanat nimet ja kiva tapa, kun etunimi aina uuden lapsen kohdalla lyhentynyt.♥

Avatar

Sami Eemil, Veli Matti, Päivi Susanna

Terhi

♥♥♥

Avatar

Meillä on kahdeksan lasta ja 24 nimeä. Kaikki nimet tulevat suvusta tai tykkäsimme nimistä muuten vain. Meillä kaikki lapset ovat tyttöjä ja kaikkien nimet alkavat E-kirjaimella. Meidän tyttäremme jotka ovat syntyneet helmikuussa, saivat nimiinsä Helmiina ja Wilhelmiina nimet. Meidän tytär joka on syntynyt aprillipäivänä, sai nimeensä Hymy-nimen.
Lastemme nimet ovat:
Evelyn Isla Amalia, Emily Iida Adelheid, Eevi Gertrud Sofia, Elvira Tuovi Aurora, Estelle Katariina Aurelia, Eden Helmiina Matilda, Eedit Hymy Christina, Ester Anna Wilhelmiina.

Avatar

Kahdeksan tytärtä, wow! ❤ Hyvä valinta tuo e-kirjain, sillä löytyisi vielä vaikka lisääkin kauniita naisten nimiä!

Terhi

Niin kauniita nimiä kaikki ja kiva lukea tarinaa niiden takaa.♥

Avatar

Matti Ensio, Jaakko Pietari ja Niilo Eemil ❤️

Terhi

♥♥♥

Avatar

Emilia Mira Josefina ja Kasperi Jere Juhana

Terhi

Ihanat.♥

Avatar

Meidän jokainen lapsi on saanut kolme nimeä ja nimiä on yhteensä 24. Jokainen nimi on hartain valittu ja niillä on tärkeä merkitys. Lapsieni nimet ovat:
Evelyn Isla Amalia
Emily Iida Adelheid
Eevi Gertrud Sofia
Elvira Tuovi Aurora
Estelle Katariina Aurelia
Eden Helmi Matilda
Eedit Hymy Christina
Ester Anna Whilhelmiina

Terhi

Kauniita nimiä kaikki.♥

Avatar

Meidän tyttö on Luna Katarina oman nimihirviö ”trauman” takia. Oma nimeni on Emilia Sofia Josefina ja en pidä siitä koska nimeni ei mahdu ikinä mihinkään virallisiin papereihin ja lapsena kiusattiin että nimeni sopisivat virtahevoille ja norsuille. Näin ollen Emiliat, Sofiat ja Josefinat ovat mielikuvissani nyt hippotanttoreita vaikka oikeasti nimissä ei mielikuvan verran vikaa olekkaan.

Terhi

Todella ikävä kuulla, että olet joutunut kokemaan kiusaamista nimesi vuoksi. 🙁
Kaunis nimi tytölläsi.♥

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä