Yleinen 4.12.2015
TEKSTI Xenia

Duploilua

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Ei ole epäselvää mikä on meidän tytön lempijuttu tällä hetkellä. Hankittiin ekat duplot tossa pari kuukautta sitten ja nyt niitä on jostain ihmeen tuutista tullut lisää. Kröhöm. Etenkin tuo Englannin mummolta saatu juna on ollut kovassa käytössä ja aina sitä työnnellessä sanotaan tuutuu. 😀 Miten tuo pikkuinen onkaan niin ihana? Ja minä en edes ole tällä kertaa osallistunut tuohon kasaamiseen vaan ihan itse hän on saanut aikaiseksi tuon upean taideteoksen! Pakko kuitenkin myöntää, että välillä tekis mieli tehdä jotain oikein makeita ja värikoordinoituja juttuja, mutta jostain syystä en koskaan saa niitä omittua itselleni! 😀 FullSizeRender Meidän piti tänään lähteä Tukholmaan, mutta jätettiin nyt sittenkin se väliin. Mulla on edelleen flunssa tuon influenssarokotteen jäljiltä ja tyttökään ei ole nukkunut kunnolla muutamaan yöhön. Hampaita ilmeisesti tulossa kun ruokaa ei saada alas yhtään ja sitten se nälkä iskee yöllä. Aamuyöstä en jaksanut enää yrittää saada nukkumaan vaan otin tytön meidän keskelle ja siinä sit kelpasikin kuorsata jopa 45 minuuttia liian pitkään. 😀 Hrkitsen muuten vakavissani sitä että laitan tuon pinnasängyn laidan takaisin ja saarran sängyn tyynyillä. Alkaa käymään voimille nimittäin tämä jokaöinen heräily.. Oletteko te palanneet takaisin pinnikseen juuri tästä syystä? Eräs kommentti tuolla tulikin joka sai miettimään että pitäisikö odottaa vaikka pari kuukautta ja katsoa sit uusiksi. Tätä on nimittäin jatkunut jo koko syksyn..Ideoita?

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Baby bear
Perheemme arkea huumorilla höystettynä. Lue myös Xenia's Day -blogiani Annassa! contact: xeniablogi@gmail.com

Arkisto

Instagram

  • And my girl!❤️ one of the things i I really love about England is the nature. Very different to the views here in Finland😘 #ashridge #motheranddaughter #love

xeniasday

Artikkelit

Suomen suurin perheblogiyhteisö tarjoaa luettavaa ja vertaistukea niin odotusajasta, vauva-arjesta, taaperon uhmasta kuin muistakin perhe-elämän iloista ja haasteista. Tarjolla on huumoria, vinkkejä, arjen vertaistukea, kyyneliäkin. Tervetuloa joukkoon!

Seuraa
meitä: