Yleinen 29.9.2014
TEKSTI Xenia

Ensimmäinen vapaa-ilta

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Melkein kuusi kuukautta siinä meni ennen kuin koen olevani valmis lähtemään illanviettoon ystävien kanssa. Hassua miten ennen niin tavanomainen asia muuttuukin lapsen saannin jälkeen todella jännittäväksi ja spesiaaliksi jutuksi. Avomieheni ja tyttäreni heittivät minut ystäväni luokse Helsinkiin ja sanoinkin hänelle matkalla, että tuntui melkein samalta kun meidän ensimmäisillä treffeillä, perhosia mahassa jne! 😀 No, vannotin miehen viestittelemään mulle aina välillä ja pikkuhiljaa mäkin rentouduin. Olin stressannut sitä että mitä jos neiti olisi alkanut kiukuttelemaan mun poissaoloa, mutta tyttö menikin hyvin pian mun lähdön jälkeen nukkumaan ja nukkui hienosti aamuun asti!<3 Mitäs mä tästä opin? No sen, että  se vapaa-aika aina silloin tällöin tekee hyvää itse kullekin ja sen että oli ihana palata kotiin ja halata pikkuista ja miestä. Muutos itsessäni on huomattava jos vertaan vaikka parin vuoden takaiseen. Vaikka välillä onkin ihana lähteä ulos, höpöttää pitkän kaavan mukaan ystävänä kanssa jne, on se koti silti se mun juttu. Se, että voin nähdä pikkuista aina kun haluan, ottaa lasin viiniä miehen kanssa viikon päätteeksi ja katsoa leffaa. Niin sitä vain muuttuu äidiksi tulon myötä, tai voisiko sitä sanoa ehkä pikemminkin rauhoittumiseksi. Toisaalta onhan se loogistakin, että äidiksi tulon myötä se pikkuinen silmäterä on se ykkösjuttu ja kaikki muu tulee sitten perässä. Mä juttelin asiasta äidin kanssa kun tuli puheeksi yleisesti ottaen se, milloin äidiksi tulon jälkeen kokee ajan olevan oikea myös omalle vapaa illalle. Mietittiin siinä asiaa eri tavoilla ja päädyttiin siihen, että eipä tuolle oikein ole mitään sopivaa ajankohtaa, sehän riippuu tietenkin monesta asiasta. Tärkein on luonnollisesti se, milloin äiti on valmis lähtemään hetkeksi pois siitä vauvakuplastaan, mutta tietenkin myös ihan ne tavanomaiset olosuhteet vaikuttavat (imettääkö, onko lapsenvahtimahdollisuus, tuttipullo ei kelpaa jne). Jollain tavalla on kuitenkin pakko sanoa, että päivien ollessa äitiyslomalla hyvin samanlaiset on mun mielestä ihan hyväkin jos saa edes hetken itselleen aina silloin tällöin vaikka lenkin muodossa. Kyllähän kaikki muistavat nimittäin sen, kuinka ihanalta se perhe tuntuukin siinä vaiheessa kun on ehtinyt pienen hetken heitä ikävöimään!<3 Milloin te lähditte ensimmäisen kerran hieman pidemmäksi aikaa kotoota pois? Tuliko teille ikävä saman tien?

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Baby bear
Perheemme ja erityisesti tyttäremme arkea huumorilla höystettynä. Lue myös Xenia's Day -blogiani Annassa! contact: xeniablogi@gmail.com

Arkisto

Instagram

  • ”Its not how good you are, its how good you want to be”❤️🙌🏻 #inspirationalquotes #creativity #inspiration #lifequotes

xeniasday

Artikkelit

Suomen suurin perheblogiyhteisö tarjoaa luettavaa ja vertaistukea niin odotusajasta, vauva-arjesta, taaperon uhmasta kuin muistakin perhe-elämän iloista ja haasteista. Tarjolla on huumoria, vinkkejä, arjen vertaistukea, kyyneliäkin. Tervetuloa joukkoon!

Seuraa
meitä: