Yleinen 2.6.2015
TEKSTI Xenia

Ihan itse syön

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Voi apua. Aina näkee mainoksia ja kuvia joissa pienet taaperot ovat kauniisti pöydän ääressä lautanen siistinä edessä eikä ruokaa missään muualla kuin siellä missä sen pitäisikin olla. Oli siis pakko ikuistaa näitä kuvia kun syötiin pari päivää sitten ja kulutin sen jälkeen taas sen perinteisen kymmenen minuuttia hinkaten kaikkea puhtaaksi. 😀 Mutta kun ei ruoka kelpaa mitenkään muuten kuin siten että itse syödään, auta armias jos yritänkin ojentaa lusikkaa suuta kohti, ei tule kesää ei. 😀 P5280554 P5280556 Kuten kuvista näkyy, lusikka ei vielä ole käytössä ihan siinä mielessä mihin se on tarkoitettu. Hauskempaa näyttää olevan ruuan lusikkaan laittaminen ja sitten lusikan pyörittäminen kädessä niin että ruoka on lattialla. Pitää vain muistaa se, että kukaan ei ole seppä syntyessään ja harjoittelu tekee mestarin, niinpä jatkan tällä samalla linjalla ja kenties tuo siivottavan määrä vähenee tässä pikkuhiljaa! 😀 Kohtalontovereita?

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Baby bear
Perheemme ja erityisesti tyttäremme arkea huumorilla höystettynä. Lue myös Xenia's Day -blogiani Annassa! contact: xeniablogi@gmail.com

Arkisto

Instagram

  • Tää mekko ja fiilikset uuden koulun alkamisesta blogissa! Linkki biossa!😘Ihanaa alkavaa viikkoa teille kaikille!☺️

xeniasday

Artikkelit

Suomen suurin perheblogiyhteisö tarjoaa luettavaa ja vertaistukea niin odotusajasta, vauva-arjesta, taaperon uhmasta kuin muistakin perhe-elämän iloista ja haasteista. Tarjolla on huumoria, vinkkejä, arjen vertaistukea, kyyneliäkin. Tervetuloa joukkoon!

Seuraa
meitä: