Ihmisen paras ystävä

Teksti

Toissapäivänä tyttö heräsi päiväunilta väärällä jalalla. Itkusta ei meinannut tulla loppua, ei halien, ruuan, maidon tai minkään avulla. Sitä jatkui reilu puoli tuntia kunnes Max päätti hypähtää meidän viereen sohvalle. Se etsi hyvän asennon ihan tytön vierestä ja laski päänsä tytön syliin. Tyttö rauhoittui saman tien ja kyyneleet lakkasivat. Mulla kylläkin kostui silmäkulmat!<3
FullSizeRender-3IMG_3487

Sitä ei ehkä tule edes ajatelleeksi miten suuri rauhoittava vaikutus koiralla voikaan lapseen olla, turhaan ei puhuta ihmisen parhaasta ystävästä. Ylläolevat kuvat otin samalla hetkellä miestäni varten.

Onnellista sunnuntain jatkoa kaikille!

Kommentit

3 kommenttia

Se on jotain niin ihanaa tuo koiran (ja monen muunkin lemmikin) ja lapsen suhde. Meilläkin joskus pientä uhmaikäistä kaksivuotiasta harmittaa koko maailma, mutta koiran läheisyys rauhoittaa. <3 Ja tuo lempeä 45-kiloinen koiruus on aina valmis lohduttamaan.

Voi miten liikuttavaa! Jouduimme äskettäin luopumaan omasta koiraystävästämme. Sen päätöksen tekeminen oli todella vaikeaa. Pahalta tuntui myös se kun 3v tyttömme kysymykset. Kyllä on koira lapsen kaverina on niin ihana juttu ja opettaa lapselle paljon. Ehkä hankimme vielä uuden koiran joskus ❤ Ikävä.

Voi että tällaiset postaukset saavat itsenikin haaveilemaan koirasta ja lapsesta samanaikaisesti, ihanaa <3

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä