Baby Bear Interior 16.2.2016
TEKSTI Xenia

Inspiraatiota lastenhuoneeseen

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Ymmärrätte varmaan kun sanon etten ole pysyä housuissani. Eilen illalla taidettiin kumpikin pyöriä sängyssä useampi tunti samasta syystä. Muutto nimittäin lähenee ja pikkuhiljaa alkaa ymmärtämään sen että ihan kohta meidän koti on muuttovalmis. Jostain syystä se itse muutto ja uudessa kodissa asuminen ei ole ehtinyt iskostautua päähän tässä projektin aikana, kaipa se on vain ollut sellainen kaukainen unelma.

Joka tapauksessa. Ollaan käyty tytön kanssa useampaan kertaan paikan päällä ja tytön huoneen sisustus onkin tällä hetkellä mietinnässä. Matto on ja sänkykin nyt alkuun, mutta mitä muuta hauskaa sinne keksisi? Hoitopöytä pistetään varastoon ja sama juttu ehkä tuon tytön vaatekaapin kanssa. Tosin, voipi olla että se meneepi myyntiin, tuolla kun noita kiintokalusteita tulee olemaan ihan kivasti.

Keräilin teille aivan ihania juttuja Elloksen valikoimasta tytön huonetta silmällä pitäen. Kuten varmasti kuvasta huomaatte, tykkään todella paljon hempeän vaaleanpunaisen, mintunvihreän, valkoisen ja harmaan yhdistelmästä!

lastenhuonepussilakanat / lamppu / tuoli / postilaatikko / tähtinaulakko / talohyllykkö / viirisiima / säilytyslaatikot

Olen aiemminkin ihaillut blogissa Majvillanin tuotteita ja tällä hetkellä ihastelen etenkin tapetteja. Tytön tulevan huoneen seinät on maalattu Tikkurilan Vaahtokarkki -sävyllä, mutta näkisin hyvin yhden seinän olevan muista seinistä poikkeava, esimerkiksi tuo yläoikean turkoosi kuvio on todella kaunis ja sitä meiltä löytyykin jo päiväpeittona ja tyynynä.

tapettiylävasen / yläoikea / alavasen / alaoikea

Nyt eikun jäitä hattuun, parisen viikkoa pitäisi vielä odottaa ennenkuin saan äitini helpotukseksi kantaa kaikki hänen luoksensa kertyneet huonekalut ja tavarat uuteen kotiimme. Ai että, en vain malta, nyt kutkuttaa nimittäin jo mahassa.

Aurinkoista tiistaita teille kaikille!

sisältää kaupallisia linkkejä.

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Kommentit (2)

Tää meidän nykyinen on vuokralla eli ei tarvitse sitä murehtia. Muutettiin tähän silloin edellisen myynnin jälkeen! 🙂

1 vastaus

Oletteko saaneet teidän nykyisen asunnon jo kaupaksi, vai miten ajattelitte toimia sen kanssa? 🙂 Tsemppiä loppurutistukseen, kohta pääsette jo uuteen kotiin.<3

1 vastaus

Tää meidän nykyinen on vuokralla eli ei tarvitse sitä murehtia. Muutettiin tähän silloin edellisen myynnin jälkeen! 🙂

1 vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Baby bear
Perheemme ja erityisesti tyttäremme arkea huumorilla höystettynä. Lue myös Xenia's Day -blogiani Annassa! contact: xeniablogi@gmail.com

Arkisto

Instagram

  • ”Its not how good you are, its how good you want to be”❤️🙌🏻 #inspirationalquotes #creativity #inspiration #lifequotes

xeniasday

Artikkelit

Suomen suurin perheblogiyhteisö tarjoaa luettavaa ja vertaistukea niin odotusajasta, vauva-arjesta, taaperon uhmasta kuin muistakin perhe-elämän iloista ja haasteista. Tarjolla on huumoria, vinkkejä, arjen vertaistukea, kyyneliäkin. Tervetuloa joukkoon!

Seuraa
meitä: