Baby Bear Interior 16.2.2017
TEKSTI Xenia

Inspiraatiota vauvan huoneeseen

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

nursery

kuvat Pinterest-kansiostani Nursery

Tässähän meni lähes kolme päivää ennen kuin pääsin sisustamaan vauvan huonetta mielessäni. Ja mistäs muualta sitä lähtisi liikkeelle kuin Pinterestin ihmeellisestä maailmasta.

Vauvan huone on malliltaan peilikuva tyttäremme huoneelle, joka on kaikessa hempeydessään aivan tyttäremme näköinen. Meillä oli yhtenä ajatuksena pistää vauvan huone mintunvihreäksi/turkoosiksi riippumatta siitä, onko tulokas tyttö tai poika. Siihen sävyyn sopii nimittäin aika kivasti niin vaaleanpunainen, harmaa kuin muut sinisen sävyt.

Toinen vaihtoehto olisi joku harmaa, jota maustaisin tehostesävyllä taulujen, lelujen jne muodossa. Haluan nimittäin huoneeseen jotain hauskaa ja vaihtopöydän ylle jotain hauskoja eläinaiheisia tauluja. Jokainen näistä ylläolevista huoneista on todella paljon mieleeni, pitää vielä kysellä miehen mielipiteitä ennen kuin lähden rautakauppaan. Ei vaineskaan, tämä proggis varmaankin vasta lähempänä touko-kesäkuuta, mutta suunnittelu (ja huoneen tyhjentäminen) aloitetaan hyvissä ajoin. Itseasiassa tyhjentäminen etenkin kun on vaikea hahmottaa mitään kun huoneessa on iso parisänky, lipasto, yöpöytiä ja niin edelleen.

Ah että odotankin tätä urakkaa innolla, se jos mikä nimittäin viimeistään konkretisoi että tähän talouteen on tulossa uusi tulokas!<3

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Kommentit (9)

Nyt pitääkin mennä tutustumaan, kiitos vinkistä!<3

1 vastaus

Kuvissa näkyi ihania (nykyaikaisia) kiikkutuoleja. Tosi symppistä siinä vauva sylissä…
http://westendmum.fi

1 vastaus

Niin on, olisi takuuvarma nukahtamispaikka itsekullekin! 🙂

1 vastaus

Ihania kuvia <3 Mikä huoneen käyttötarkoitus on tällä hetkellä?

1 vastaus

Toisena vierashuoneena on ollut! 🙂

1 vastaus

Ihania vauvanhuoneita ? Mä maalasi esikoista odottaessani vauvan huoneen vaaleansiniseksi…Ei tiedetty kumpi oli tulossa mutta fiilis väristä olo vahva…?

1 vastaus

Itse olen hakenut insporaatiota eri instagram tileiltä ja oon ihan ihastunu wallebeckbabyandchild tilin kuviin. En kylläkään tiedä miten toimittavat suomeen mutta siis kuvainspiraatiota. Iso osa odotusta itselleni se kun alkaa laittaa vauvalle sänkyä ja viikkailemaan vaatteita <3

1 vastaus

Nyt pitääkin mennä tutustumaan, kiitos vinkistä!<3

1 vastaus

Mä aina ihastelen vauvanhuoneita pinterestissä, myös ennen meidän tyttären syntymää. Oli suuruudenhullut suunnitelmat. Sit aloin miettiä ihan käytännön kannalta että juu, se vauva nukkuu meidän huoneessa kuka ties miten pitkään joten pinnis tulee sinne. Sen myötä se pääasiassa syökin siellä meidän makkarissa joten turha tommoinen ihana noja/kiikkutuoli… Lopputuloksena se, että vauvanhuoneessa” on vauvan vaatekaappi ja hoitopöytä, kirjahylly ja koko huushollin pyykkisirkus ? Ja vauva itse edelleen nukkuu meidän huoneessa. Onneksi en jaksanut sen enempää sisustaa vaikka haaveilu ihanaa olikin ?

1 vastaus

Meillä taas tyttö nukkui meidän huoneessa niin kauan kun heräili öisin (eli reilut 2 kk) ja sen jälkeen siirrettiin omaan huoneeseen ja onneksi siirrettiin. En nimittäin nukkunut juuri silmäystäkään kun heräilin joka ikiseen äännähdykseen ja sen jälkeen rauhoittui koko perhe. Todennäköisesti teemme siis tämänkin lapsen kanssa niin, minä kun tosiaan olen ehkä yksi herkkäunisimpia ihmisiä, mutta unta kuitenkin tarvitsen. 🙂 Ja siis tuollainen tuoli on ihana esim vähän myöhemmin iltamaidolla!<3

1 vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Baby bear
Perheemme ja erityisesti tyttäremme arkea huumorilla höystettynä. Lue myös Xenia's Day -blogiani Annassa! contact: xeniablogi@gmail.com

Arkisto

Instagram

  • Have a great Wednesday! This outfit now on my blog😘 #ootd #outfit

xeniasday

Artikkelit

Suomen suurin perheblogiyhteisö tarjoaa luettavaa ja vertaistukea niin odotusajasta, vauva-arjesta, taaperon uhmasta kuin muistakin perhe-elämän iloista ja haasteista. Tarjolla on huumoria, vinkkejä, arjen vertaistukea, kyyneliäkin. Tervetuloa joukkoon!

Seuraa
meitä: