Baby Bear Wears 7.3.2016
TEKSTI Xenia

Keväisiä uutuuksia neidin vaatekaapissa

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Aivan mahtava viikonloppu takana! Lauantai-iltana kokoonnuttiin kahdeksan aikuisen ja kolmen lapsen kanssa meille syömään ja hengailemaan ja meno oli kyllä melkoinen. Kaikki kolme lapsukaista ovat 6 kk:n sisällä syntyneet joten leikkiminen oli helppoa, joskin hauskimmaksi touhuksi näytti muodostuvan juokseminen kilpaa. 😀 Tästä se alkaa..

P3070050

Lauantaina aamupäivästä käytiin lounastamassa ja kaupassa ja kurkattiin ihan ”vaivihkaa” Lindexin lastenvalikoimaa. Olisihan se pitänyt tietää paremmin etten minä pääse sieltä tyhjin käsin kotiin kun vastassa on tällaisia suloisuuksia. Pidän niin kovasti väreistä ja iloisista kuoseista, ne kun tuovat hyvää mieltä sekä kantajalleen että meille katsojille!<3

Vasta kotona huomasin kuinka hyvin nämä vaatteet menee mix&match -henkisesti yhteen. Kaikki toimii kaiken kanssa ja sehän jos mikä on kiva!

Täällä palailtiin tänään arkeen niin että minä olen kotona taas yksin ja on kyllä myönnettävä että on hankala päästä takaisin opintojen pariin nyt parin viikon tauon jälkeen. Pitää vaan ottaa itseään niskasta kiinni ja käyttää vaikka sitten lahjonta -taktiikkaa. Toimii nimittäin erittäin hyvin myös aikuiseen, suosittelen lämpimästi. 😀

Mukavaa alkavaa viikkoa teille kaikille!<3

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Kommentit (3)

Ihana kun siellä on joku samassa veneessä. ihan älyttömän vaikea päästä takaisin kiinni asiaan! 😀

1 vastaus

Voi,että miten ihania vaatteita oot ostanut! Tuo kuumailmapallo kuosi on Super suloinen=) Täytynee itsekkin käydä katsastamassa tarjonta, eli toisin sanoen ostamassa noita meidänkin neitoselle=)
Tsemppiä sinne opintojen pariin!!

1 vastaus

Ihanat vaatteet! Mullakin gradun kirjoittamisen suhteen on tuskien taival menossa, on ollut puolentoista viikon tauko ja on aivan uskomattoman vaikea ottaa itseään niskasta kiinni ja alkaa paukuttaa sitä eteenpäin…! Eikun kahvia kuppiin ja härkää sarvista! 8)

1 vastaus

Ihana kun siellä on joku samassa veneessä. ihan älyttömän vaikea päästä takaisin kiinni asiaan! 😀

1 vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Baby bear
Perheemme ja erityisesti tyttäremme arkea huumorilla höystettynä. Lue myös Xenia's Day -blogiani Annassa! contact: xeniablogi@gmail.com

Arkisto

Instagram

  • This outfit now on my blog☺️😘#fakefur #ootd #outfitinspo

xeniasday

Artikkelit

Suomen suurin perheblogiyhteisö tarjoaa luettavaa ja vertaistukea niin odotusajasta, vauva-arjesta, taaperon uhmasta kuin muistakin perhe-elämän iloista ja haasteista. Tarjolla on huumoria, vinkkejä, arjen vertaistukea, kyyneliäkin. Tervetuloa joukkoon!

Seuraa
meitä: