Yleinen 22.11.2015
TEKSTI Xenia

Kevätkengät valmiina

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Tytön kevätkenkävarasto sai ensimmäisen parinsa kun löysin nämä suloiset Converset viime viikolla. Porvoon Skobox ilmeisesti lopettaa ja siellä on kaikki 50%:n alennuksella, joten näille jäi hintaa 22,5€. Ostin itseasiassa myös Crocsit ensi kesälle reilulla 15€:lla, ne kun ovat olleet käytetyimmät kesäkengät tänä vuonna. Suosittelen käymään paikan päällä jos teillä on siihen mahdollisuus, lasten kengät kun tunnetusti maksavat hunajaa.. IMG_2265 Eikö olekin suloiset? Tyttö oli liikuttava näky hypellessään näiden kanssa. Tilaahan tuolla varpaiden edessä oli vielä reilusti, mutta luulisi sen jalan kasvavan tässä puolen vuoden aikana edes pikkaisen. Nythän tytöllä on talvikengät kokoa 22-23 (reiluja), ja nämä otin koossa 23. 🙂 ps. Max on jättänyt jälkensä kun sai eilen illalla luvan tulla päiväpeiton päälle makoilemaan  meidän lukiessa sisustuslehtiä kivannäköisten sisustusratkaisujen perässä. Tuosta koirasta lähtee kyllä karvaa, mistäköhän sitä riittää? Mukavaa sunnuntaita teille kaikille!:)  

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Baby bear
Perheemme ja erityisesti tyttäremme arkea huumorilla höystettynä. Lue myös Xenia's Day -blogiani Annassa! contact: xeniablogi@gmail.com

Arkisto

Instagram

  • Lelujen säilytyksestä juttua baby bearin puolella!☺️👶🏼👧🏼 #toybox

xeniasday

Artikkelit

Suomen suurin perheblogiyhteisö tarjoaa luettavaa ja vertaistukea niin odotusajasta, vauva-arjesta, taaperon uhmasta kuin muistakin perhe-elämän iloista ja haasteista. Tarjolla on huumoria, vinkkejä, arjen vertaistukea, kyyneliäkin. Tervetuloa joukkoon!

Seuraa
meitä: