Family 15.9.2016
TEKSTI Xenia

Kuvia kukkaistytöstämme

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

isäjatytär20160813-äiti ja tytärpsd20160813-_W8U6896

Sain taitavalta hääkuvaajaltamme meidän hääkuvat käsiini ja voi vitsit miten ihania otoksia siellä onkaan. Mun taustakuvaksi meni samantien tuo ensimmäinen missä on mun rakkaimmat yhdessä, kuva on aivan ihana ja miten kauniisti kuvaaja onkin saanut talletettua sen hetken ja fiiliksen tuohon otokseen!<3

Kuten kuvistakin näkyy, tytön panta pysyi päässä aikalailla seremonian ajan ja sehän riitti minulle. Mitäpä sitä turhaan pantaa änkemään jos toinen ei halua. Ainiin, kerroinjo mitä kävi alttarilla? Tyttö käveli hitaasti kaasoni kassa kohti alttaria ja heitteli siinä samalla kukan terälehtiä ympärilleen. Kun kaikki terälehdet olivat maassa tyttö sanoi ääneen että pitää siivota ja alkoi niitä sit noukkimaan siitä lattialta mun ja mieheni jalkojen juuresta. Se oli kyllä sellainen jäänmurtaja että taidettiin kaikki nauraa siinä. Lapset on kyllä ihan parhaita! Mistä lie oppinut tuon siivoamisen taidon!;)

Nyt on juhlat juhlittu mutta kauhea kasa kuvia säilyy meidän tallessa, muistojen kera tietysti!<3

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Kommentit (7)

Ihania, onnea hehkuvia kuvia ?

1 vastaus

Mielettömän kauniita kuvia!!!

1 vastaus

Kiitoksia Ulla, olen niin ihastunut kaikkein eniten niihin moneen tilannekuvaan joista oikein välittyy se tunnelma.<3 Päätyvät seinälle satavarmasti!

1 vastaus

Ihania kuvia:) Missä teidän häät pidettiin?

1 vastaus

Kiitos! 🙂 Sannäsin kartanossa Porvoossa! 🙂

1 vastaus

Ihania! kumpaan neuletakkiin muuten päädyit? 🙂

1 vastaus

Vaaleanpunaiseen!! 🙂 Mutta ei ollut paljon päällä kun oltiin suurimmaksi osin sisällä sateesta johtuen! 😀

1 vastaus

Ihania, onnea hehkuvia kuvia ?

1 vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Baby bear
Perheemme ja erityisesti tyttäremme arkea huumorilla höystettynä. Lue myös Xenia's Day -blogiani Annassa! contact: xeniablogi@gmail.com

Arkisto

Instagram

  • Have a great Wednesday! This outfit now on my blog😘 #ootd #outfit

xeniasday

Artikkelit

Suomen suurin perheblogiyhteisö tarjoaa luettavaa ja vertaistukea niin odotusajasta, vauva-arjesta, taaperon uhmasta kuin muistakin perhe-elämän iloista ja haasteista. Tarjolla on huumoria, vinkkejä, arjen vertaistukea, kyyneliäkin. Tervetuloa joukkoon!

Seuraa
meitä: