Yleinen 27.11.2015
TEKSTI Xenia

Kylpytakissa

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Isäni oli viime viikosta Dubain reissulla, joten tiesin että hän siellä tavalla tai toisella sekoaa lastenvaatteiden edessä. Mä olin aina isän tyttö, ja nyt meidän tytär on ehdottomasti vaarin tyttö! 🙂 Hän oli hankkinut tytölle aivan täydellisesti saman kylpytakin mikä meillä oli (liian pienenä), mutta isommassa, 2-3 vuotiaille tarkoitetussa koossa. Hän sanoi että menee sit ensi vuonna, mutta ehei, sehän onkin sopiva jo nyt. Juuri tuossa eilen katselin tyttöä ja itsekin näin kuinka hän on ehdottomasti kasvanut pituutta. Mun vauva!<3 Tuon ihanan kylpytakin lisäksi isäni oli osanut lukea ajatuksiani liian pienistä pyjamista ja täydensi tytön pyjamapinoa White Companyn pyjamalla. Pehmoinen ja lämmin, aivan täydellinen kauniisiin yöuniin siis! IMG_2310 Tyttö on muuten nyt kaksi päivää syönyt aivan valtavasti aina illallisella. Eilen piti tarkistaa muutamaan otteeseen pöydän alta kun kaikki ruoka oli hävinnyt lautaselta. Tein toissapäivänä Pasta bolognesea ja lisäsin joukkoon aavistuksen ruokakermaa ja vuohenjuuston jämät. Suuri juustonystävä-tyttäremme taisikin innostua tästä sen verran että teen tuon ensi kerralla samalla tavalla. Oli nimittäin hyvää myös aikuiseen makuun! 🙂 Mä meen nyt Maxin kanssa ulos ja sit talolle maalaamaan ja siivoamaan kunnes on aika hakea tyttö päivähoidosta. Viikonloppu edessä, mahtavaa! Ihanaa perjantaita teille kaikille! 🙂 ps. Kurkatkaapa Black Fridayn lastenkamppikset. Booztilla suuri määrä 50%:n alessa täällä. Elloksella koodilla 325440 20%n alennus kaikesta (koodi toimii kerran, yli 25€n ostoksiin ja 29.11 asti) ja Lekmerillä hurja määrä asioita 70%:n alella ja siihen päälle ilmainen toimitus koodilla BW15FI sisältää kaupallisia linkkejä.

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Baby bear
Perheemme arkea huumorilla höystettynä. Lue myös Xenia's Day -blogiani Annassa! contact: xeniablogi@gmail.com

Arkisto

Instagram

  • And my girl!❤️ one of the things i I really love about England is the nature. Very different to the views here in Finland😘 #ashridge #motheranddaughter #love

xeniasday

Artikkelit

Suomen suurin perheblogiyhteisö tarjoaa luettavaa ja vertaistukea niin odotusajasta, vauva-arjesta, taaperon uhmasta kuin muistakin perhe-elämän iloista ja haasteista. Tarjolla on huumoria, vinkkejä, arjen vertaistukea, kyyneliäkin. Tervetuloa joukkoon!

Seuraa
meitä: