Yleinen 17.7.2015
TEKSTI Xenia

Laatikossa

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Täällä on nyt jonkun aikaa oltu melkoisen tapaturma-alttiita, liekö tuolla juoksemisella vaikutuksensa asiaan, mutta mustelmaa löytyy vaikka kuinka yrittäisi katsoa perään. Sitä se kai on tässä iässä.. Yleensä hengästyn jo tytön katselusta, joten oli hauska huomata yhtenä päivänä hänen uusi leikkinsä, joka liittyi ilmeisesti erilaisiin laatikkoihin änkeytymiseen. Mitä pienempi, sen parempi taisi olla tytön motto kun sai ängettyä itsensä vaippalaatikkoomme… 😀 P6300572 P6300579 Tukka on muuten yhtäkkiä ottanut oikein kunnon spurtin ja kiharat senkuin tiivistyy.Mulla taisi olla pienenä vähän sellaista taipuisaa tukkaa, mutta luulenpa, että tämä kikkura on kyllä isiltä peritty. Mun mielestä aivan tajuttoman suloinen, vielä kun vähän kasvaa niin pääsen laittamaan pinnejäkin tuonne joukkoon (vaan jotta tyttö voisi ne sit repiä pois:D). 🙂 Minkäslaisia erikoisempia leikkejä sieltä löytyy?

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Lue seuraavaksi

Baby bear
Perheemme ja erityisesti tyttäremme arkea huumorilla höystettynä. Lue myös Xenia's Day -blogiani Annassa! contact: xeniablogi@gmail.com

Arkisto

Instagram

  • Beautiful Sutivan!😍 #bracisland #croatia

xeniasday

Artikkelit

Suomen suurin perheblogiyhteisö tarjoaa luettavaa ja vertaistukea niin odotusajasta, vauva-arjesta, taaperon uhmasta kuin muistakin perhe-elämän iloista ja haasteista. Tarjolla on huumoria, vinkkejä, arjen vertaistukea, kyyneliäkin. Tervetuloa joukkoon!

Seuraa
meitä: