Baby Bear Wears 4.8.2016
TEKSTI Xenia

Lastenvaatteita alennuksen kera

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Uusi kausi on pian taas täällä ja sen myötä pitää alkaa miettimään neitokaisen syysvaatteita, kenkiä ja takkeja. Viimeiaikoina hän on tainnut ottaa ison harppauksen ainakin kengänkoossa, tuntuu siltä että vasta vähän aikaa sit ostetut ja silloin hieman väljät kengät on nyt jo melkein naftit. Lapsen kasvu on kyllä ihmeellistä, tähän mennessä kun on tuntunut siltä, että tytön jalankoko kasvaa todella hitaasti ja ollaan siis sitä myöten saatu nauttia samoista, kivoista kengistä pitkään!

Koska lastenvaatteet on mun mielestä aivan ihania, mutta samaan aikaan myös todella kalliita (etenkin kengät ja ulkovaatteet!), halusin jakaa teille tämän sähköpostini kautta tietooni tulleen tarjouksen. Ellokselta saa nimittäin koodilla 345409 25%:n alennuksen lastenvaatteista ja -kengistä, mukaan lukien merkkituotteet! Mikäli teillä on siis päivitettävää lastenvaaterintamalla, suosittelen kurkkaamaan Elloksen lastenvalikoiman täältä!
Näyttökuva 2016-08-04 kello 13.35.40

Tässä vielä mun omia suosikkeja! 🙂 Näistä suurin osa Elloksen omaa merkkiä, jonka lisäksi Ellokselta löytyy niin Adidasta, Conversea, Didriksonia, Name it:iä, Reimaa, Superfitiä, Tretornia, Vikingiä, Kavatia ja monta muuta merkkiä!

ellos
1 / 2 / 3 / 4 / 5 / 6 / 7 / 8

Nyt kun katsoo ulos näyttää melkein siltä, että haalari tulisi tarpeeseen, en muistakaan sitä milloin elokuu olisi ollut yhtä huono kuin tähän mennessä. Tietysti juuri kun häät olisi ensi viikon lauantaina, mutta mitäpä sillä väliä, ei se menoa haittaa! 🙂

Mukavaa torstain jatkoa teille kaikille! 🙂

sisältää kaupallisia linkkejä.

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Baby bear
Perheemme ja erityisesti tyttäremme arkea huumorilla höystettynä. Lue myös Xenia's Day -blogiani Annassa! contact: xeniablogi@gmail.com

Arkisto

Instagram

  • Have a great Wednesday! This outfit now on my blog😘 #ootd #outfit

xeniasday

Artikkelit

Suomen suurin perheblogiyhteisö tarjoaa luettavaa ja vertaistukea niin odotusajasta, vauva-arjesta, taaperon uhmasta kuin muistakin perhe-elämän iloista ja haasteista. Tarjolla on huumoria, vinkkejä, arjen vertaistukea, kyyneliäkin. Tervetuloa joukkoon!

Seuraa
meitä: