Lauantaiaamu

Teksti

babybear

Blogin sillisalaattiluonteeseen sopii niinkin simppeli postaus kuin aamupäivä meidän kanssa. Mies lähti töihin kahdeksan jälkeen kun olin ensin käynyt viemässä koiran lenkille – siinä muuten hyvä tapa herätä! Sen jälkeen ollaan piirretty tonttuja (en tiedä mikä siinä on, mutta kaikki mitä piirrän on tonttu?), katsottu telkkaria maissikakkua samalla nakerrellen (neitokaisen himon kohde!!), taputeltu Maxin päätä, leikitti duploilla ja luettu jokaikinen kirja läpi.

Tyttö hakee aina yhden kirjan kerrallaan, kiipeää mun syliin ja sit ”luetaan” eli bongaillaan hiiriä, kettuja, possuja, karhuja ja pupuja. Vielä ei neidin kärsivällisyys riitä siihen että ihan oikeasti lukisin, mutta pikkuhiljaa..

Tässä samalla mun oli pakko ottaa kuvaa siitä, miltä täällä näyttää kun tuo tyttäremmeksi kutsuttu pyörremyrsky on täällä leikkinyt. Kaikki on sikin sokin, mutta tämän mamman sydäntä lämmittää erityisesti kun siivoamme leikit pois yhdessä. Tyttö on siinä jopa niin tarkka, ettei mikään muu lelu saa mennä legolaatikkoon ja toisinpäin. 😀

Otinpa myös samalla kuvaa tyttäremme aamupäivän asusta, joka on tosin jo pyykkikorissa melkoisen avokadotornadon jäljiltä. Lapset!<3 Tuli muuten puheeksi Instagrammissa (xeniasday) myös se kuinka tylsiä meidän aikuisten vaatteet oikeastaan ovatkaan. Lapsille löytyy minnihiirtä, väriä, kuvioita ja vaikka mitä mutta oma vaatekaappini huutaa harmaata, valkoista ja beigeä. Ehkä sain omalla kohdallani yliannoksen lapsuudessani vaikka pakko sanoa, että noi pöksyt ottaisin kyllä mielelläni koossa 170cm.

Siinä muuten myös meidän toista, 32 kiloista, hyvin karvaista vauvaa. Elämä ei olisi sama ilman Maxia. Helpompaa kyllä, mutta ei yhtä antoisaa..<3

Iloista lauantaita ja ylipäänsä viikonloppua teille kaikille!

Kommentit

Jaa oma kokemuksesi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä