Yleinen 11.11.2015
TEKSTI Xenia

Majvillan

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Törmäsin taannoin Elloksen kotiosastoa selaillessani minulle aiemmin tuntemattomaan merkkiin Majvillan, jonka valikoima sai mut lähestulkoon sekoamaan. Olin etsinyt tytölle päiväpeittoa jo pidemmän aikaa, mutta mistään ei tuntunut löytyvän meidän kriteereihin sopivaa. Väriä pitää olla, mutta kuitenkin niin että kokonaisuus on kaunis. Sieltä se sit löytyikin! PA160559PA160555 Hankin samaa sarjaa olevan tyynyn tytön nojatuoliin. Nyt huoneessa on paljon vaaleanpunaisen ja turkoosin yhdistelmää, josta itse pidän aivan älyttömän paljon. Arvaatkaa muuten vaan sainko pienen intokohtauksen kun bongasin Majvillanin tapetit, niin kauniita esimerkiksi yhdelle seinälle laitettavaksi! 🙂 majvillan Jos pidätte samasta tyylistä, suosittelen kurkkaamaan heidän valikoimaansa täältä! Sieltä löytyy myös kehyksiin laitettavia julisteita, torkkupeittoja, tyynyjä yms you name it. Mä olen myyty ja niin on tyttäremmekin. Hän käy hakemassa tuota tyynyä vähän väliä.. 🙂 sisältää kaupallisen linkin.

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Baby bear
Perheemme arkea huumorilla höystettynä. Lue myös Xenia's Day -blogiani Annassa! contact: xeniablogi@gmail.com

Arkisto

Instagram

  • And my girl!❤️ one of the things i I really love about England is the nature. Very different to the views here in Finland😘 #ashridge #motheranddaughter #love

xeniasday

Artikkelit

Suomen suurin perheblogiyhteisö tarjoaa luettavaa ja vertaistukea niin odotusajasta, vauva-arjesta, taaperon uhmasta kuin muistakin perhe-elämän iloista ja haasteista. Tarjolla on huumoria, vinkkejä, arjen vertaistukea, kyyneliäkin. Tervetuloa joukkoon!

Seuraa
meitä: