Arki 19.9.2016
TEKSTI Xenia

Mamman jalan jäljissä

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

P9100010P9100016

Tyttäremme on lähiaikoina alkanut kiinnittää huomiota ja näyttää suurta kiinnostusta mun korkokenkiin. Niitä käydään hakemassa mun vaatehuoneesta salaa ja tuodaan alakertaan kokeiltavaksi. Erityisen paljon kiinnostus on keskittynyt juurikin mun hääkorkkareihin, jotka ovat ehkä yhdet epämukavimmista korkkareista ikinä.  Hääpäivänä en kaiken huumassa mitään huomannut mutta sain varmaan 5 rakkulaa varpaisiin. Sorry jos too much information.

Kävellä ei tyttö tietenkään voi eikä saa, mutta näin nätisti tyttö siinä seisoi. <3 Huomatkaa myös uusi suosikki eli Frozen prinsessat, tyttö käytännössä katsoen elää tässä yöpaidassa, joka pitää saada päälle aina kotona. Isoäitinsä tämän tytölle hankki kun olivat olleet shoppailemassa. Ei kuulemma voinut vastustaa kiusausta kun tytön silmät oikein kiilui innosta.

Mikäköhän on seuraavaksi vuorossa?Varmaan mun rintsikat tai vastaavat koska laukut, kengät ja korut on jo koluttu läpi..

Mukavaa alkavaa viikkoa teille kaikille! 🙂

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Kommentit (2)

Siellä on kasvamassa ihana pieni prinsessa <3!

1 vastaus

Voi miten suloista!!! <3

1 vastaus

Siellä on kasvamassa ihana pieni prinsessa <3!

1 vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Baby bear
Perheemme ja erityisesti tyttäremme arkea huumorilla höystettynä. Lue myös Xenia's Day -blogiani Annassa! contact: xeniablogi@gmail.com

Arkisto

Instagram

  • ”Its not how good you are, its how good you want to be”❤️🙌🏻 #inspirationalquotes #creativity #inspiration #lifequotes

xeniasday

Artikkelit

Suomen suurin perheblogiyhteisö tarjoaa luettavaa ja vertaistukea niin odotusajasta, vauva-arjesta, taaperon uhmasta kuin muistakin perhe-elämän iloista ja haasteista. Tarjolla on huumoria, vinkkejä, arjen vertaistukea, kyyneliäkin. Tervetuloa joukkoon!

Seuraa
meitä: