Yleinen 29.10.2014
TEKSTI Xenia

Pää kolmantena jalkana

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Johdot kiinnostaa, pistorasiat on kivoja, lamput näyttää mukavilta, koiran lelut sitäkin paremmilta, mamman kengät on kiva repiä kaapista, käydä vähän ”siistimässä” eteisen lattiaa, mutta luonnollisesti jättää ne omat lelut rauhaan. Täällä nimittäin mennään ja kovaa. Niin kovaa, että asuntoa on tehty ”vauvanvarmaksi”. Kaikki ylimäääräiset ovet on kiinni, kaikki esineet nostettu (toistaiseksi) käsien ulottumattomiin. En ymmärrä miten on mahdollista että tyttö oppi ryömimään reilu viikko sitten ja nyt vetelee jo ympäriinsä kuin vanha konkari ja kaikista pahinta on se, että nyt näyttää konttauskin olevan jo todella lähellä ja jalkojakin oikoo kädet maassa siihen malliin että kohta noustaan varmaan tukea vasten pystyyn.. 😀 P1010086 Tällä menolla täällä kävellään reippaasti ennen vuotta ja odotan sitä jo kauhulla. Meillä on muuten taas joku ”vaihe” meneillään. Uskon että tiedätte mitä tarkoitan jos mainitsen sellaisen yleisen tyytymättömyyden oireeksi. Vaiheista meinasin kuitenkin kirjoitella hieman enemmänkin joten niistä eri postauksessa, olen nimittäin tajunnut sen että sitähän tämä vauvavuosi on, vaiheita vaiheiden perään! 😀 P1010092 Nyt naurattaa kun katson tuota ylempää kuvaa ja näen kuinka tytön tukka on ihan ruuassa. Kummasti ne kädet nimittäin löytävät ruokailunkin aikana suuhun ja siitä sit tukkaan ja joka paikkaan. Ilmeisesti se on nimittäin niin että mitä tahmeampi sen parempi. Tyttö oppi muuten pärisyttämään pari päivää sitten – taito jota en toivonut hänen ”oppivan”. Sitä on nimittäin kiva harjoittaa kaikkein eniten juuri silloin kun on ruokaa suu täynnä, lopputuloksena hieman turhautunut äiti ja hyvin iloinen koira joka sai ruokaa mahan täydeltä. 😀 Onko teillä ollut tätä ruualla pärisyttämistä, entä loppuiko se aikanaan? (sanokaa että loppuu vaikka ei loppuisikaan:D)

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Baby bear
Perheemme ja erityisesti tyttäremme arkea huumorilla höystettynä. Lue myös Xenia's Day -blogiani Annassa! contact: xeniablogi@gmail.com

Arkisto

Instagram

  • ”Its not how good you are, its how good you want to be”❤️🙌🏻 #inspirationalquotes #creativity #inspiration #lifequotes

xeniasday

Artikkelit

Suomen suurin perheblogiyhteisö tarjoaa luettavaa ja vertaistukea niin odotusajasta, vauva-arjesta, taaperon uhmasta kuin muistakin perhe-elämän iloista ja haasteista. Tarjolla on huumoria, vinkkejä, arjen vertaistukea, kyyneliäkin. Tervetuloa joukkoon!

Seuraa
meitä: