Raskaus 11.3.2017
TEKSTI Xenia

Pienet tossut

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

P2220050P2220043P2220047

Kuvat kertovat enemmän kuin tuhat sanaa!<3

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Kommentit (25)

Mulla oli sama käyttötarkoitus mielessä!<3 Sitä odotellessa!<3

1 vastaus

Kyllä panostit tähän postaukseen!

1 vastaus

Todella!

1 vastaus

Pitääkö aina olla keksimässä ja sanomassa jotain negatiivista 😀 mä en voi ymmärtää näitä ihmisiä.
Eiköhän täällä blogissa oo tullu selväks että X on lomalla ja valmiiks tehnyt tänne muutaman päivityksen. Siitäkin olis tietysti tullu valittamista jos yli viikkoon ei ois tullut mtn postausta.
No kuitenkin, ihania hankintoja oot tehnyt vaatteiden osalta <3 täällä myös odotellaan poikaa saapuvaksi minä hetkenä hyvänsä, 2 viikkoa laskettuun 🙂

1 vastaus

No mikä estää panostamasta postaukseen jos on myöhemmin lähdössä lomalle? ? Kyllähän se nyt vähän alkaa ihmetyttää, jos postaukset perustuu aina vaan siihen, mitä nyt on tullut ostettua taas..

1 vastaus

2 blogia joihin pitäis tehdä postaukset valmiiksi loman ajaksi ja varmasti paljon muutakin tehtävää ja valmisteltavaa ennen lomalle lähtöä..? Saan varmaan ihmetellä minkä takia tästäkin piti jättää negatiivinen kommentti. Meni viikonloppu pilalle kun toinen on omaan blogiinsa laittanut muutaman kuvan ja lauseen loppuun? Toki itsekin olisin lukenut pidemmän päivityksen, mutta eiköhän niitäkin oo luvassa vielä jatkossa 🙂

1 vastaus

Kyllä on luvassa, ehdottomasti. Heti kun vain pääsin sorvin ääreen. 🙂

1 vastaus

Ei tuo kommentti ollut mun silmissä negatiivinen, vaan ihan asiallinen kommentti tänlaiseen postaukseen. Kyllä mäkin ihmettelen, miksi tällainen postaus on ylipäätään tehty kun tässä on pari hassua kuvaa. Yhtä tyhjän kanssa, sanon minä.

1 vastaus

Sinun mielipiteesi on tullut jo selväksi kaikista näistä kommenteista joita olet tähän postaukseen laittanut.

1 vastaus

Turhapa tänne on kommentoida tai antaa palautetta, eipä tätä bloggaajaa kiinnosta edes vastailla näihin kommentteihin. Juuri selasin useita postauksia taakse päin, eikä vastauksia yhdessäkään. Varmaan kaikki aika mennyt tämänkin postauksen kirjoittamiseen ?

1 vastaus

Olin lomalla yli viikon, eikä kommentteihin ole päässyt käsiksi ennen kuin nyt. Asiallisuus on kuitenkin mielestäni ihan kiva säilyttää puolin ja toisin..

1 vastaus

Hui, kaksi viikkoa enää, eli milloin vaan voi syntyä!<3 ihanaa aikaa!<3 Paljon tsemppiä sinne viimehetkiin, elän hengessä mukana!<3

1 vastaus

Kivempi olis vaan kun ois yhen blogin alla kaikki.. ei tarvis lukijankaan hyppelehtiä blogista toiseen

1 vastaus

Montaa ihmistä ei kiinnosta vauva-asiat, ja toisia ei sit taas muut asiat. Olen siis kokenut tämän loogisimmaksi vaihtoehdoksi enkä usko, että se aiheuttaa niin suuresti vaivaa lukijoillekaan! 🙂

1 vastaus

Menettikö joku nyt yöunensa tämän postauksen takia? Onko nimeltämainitsemattomat ottaneet huomioon esim. seuraavia seikkoja: postauksen tekijällä on vapaus päättää postauksen sisällöstä, bloggaaja tekee työtään ensisijaisesti itsensä, eikä muiden ihmisten vuoksi, myös bloggaajalla voi olla joskus kiire/väsymys/motivaation puute, kuten meillä muillakin työmme kanssa tai muuten elämässä. Tai sitten vaikka tietokone leikkaa kiinni ja menee hermot. Tai entä jos tämä asia oli tällä hetkellä juuri se, jonka hän halusi jakaa?
Jos bloggaaja tai hänen toimintansa ottaa päähän, etsitkö toisen blogin?

1 vastaus

Asiallinen kommentti 😀 okei, no näkemyksiä on toki monenlaisia 🙂
Nykyään on vaan tuhansia blogeja mitä lukea ja vielä ilmaseksi, niin en ymmärrä sitä miten joku jaksaa ruveta valittamaan yhden lyhyen päivityksen takia 🙂 ja oudoksua sitä että tällainen edes tehtiin, eikös bloggaajalla ole oikeus rustata ”päiväkirjaansa” mitä huvittaa.
Mutta jokainen tyylillään

1 vastaus

Ei ole kyllä kiva avata postauksia joissa ei ole sisältöä nimeksikään. Hieman lukijoiden aliarvoimista… Tottakai bloggaaja päättää itse sisällöstään mutta kyllä moni haluaa myös lukijoiden rakentavaa palautetta kuulla ja itse voin ainakin ihan rakentavassa hengessä sanoa että mieluummin luen yhden postauksen vähemmän kun tunnen itseni hieman huijatuksi klikkaamalla tällaiseen postaukseen.

Ihan oikeasti, en sano pahalla mutta vuosia Xenian molempia blogeja lukeneena ja usein positiivisia kommentteja jättäneenä ja instakuvista tykänneenä yms. koen että pitää olla sellainen vuorovaikutus että saa myös kertoa vastakkaisen mielipiteen (henkilökohtaisuuksiin menemättä). Ei aina sen takia tarvitse etsiä uutta blogia niin kuin moni tuntuu ehdottavan, että jos ei miellytä niin älä lue… Eikä mennyt kuitenkaan vkl pilalle, toivottavasti ei kellään muullakaan 🙂

1 vastaus

Veit sanat suustani 🙂

1 vastaus

Ymmärrän toki, että joillekin ei nyt tämän postauksen takana ollut ajatus (pehmeitä kuvia viikonloppuun) välittynyt, mutta mielestäni tässä vedetään ehkä vähän kärpäsestä härkänen kun puhutaan lukijoiden aliarvioimisesta ja huijaamisesta. 🙂

1 vastaus

Kyllä enemmän ihmettelen näitä lukijoita jotka ottaa herneen nenään siitä että joku ei ole julkaissut tarpeeksi hyvää kirjoitusta 😀 ja jotka jaksavat vielä kirjoittaa kuinka päivä on niin mennyt pilalle. jospa itse aloitatte kirjoittamaan ”parempaa” blogia sitten.

1 vastaus

Itse vanhana kenkä-intoilijana arvostan tätä postausta 😀
Meillä alkaa myös kaapit notkumaan tossuista ja kengistä!

https://faijahommia.fi/

1 vastaus

Mielestäni postauksen ajatuksena oli nimenomaan se, että kuva kertoo enemmän kuin tuhat sanaa. Toki olisin voinut kirjoittaa enemmän, mutta on todella vaikeaa kirjoitella kuulumisia viikko etukäteen, niinpä päätin tarjota pientä silmäniloa, ei tässä sen kummempaa! 🙂 Lomalle olen tosiaan ollut viikon ja palasin sorvin ääreen tänä aamuna, vastauksia en ole siis kommentteihin ehtinyt vielä tätä ennen kirjoitella kun kone ei ollut mukana.

1 vastaus

Ihania. Minäkin ostin tuon saman raitahaalarin tulevalle kesävauvalle kotiintuloa ajatellen <3

1 vastaus

Mulla oli sama käyttötarkoitus mielessä!<3 Sitä odotellessa!<3

1 vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Baby bear
Perheemme arkea huumorilla höystettynä. Lue myös Xenia's Day -blogiani Annassa! contact: xeniablogi@gmail.com

Arkisto

Instagram

  • This outfit now on my blog☺️😘#fakefur #ootd #outfitinspo

xeniasday

Artikkelit

Suomen suurin perheblogiyhteisö tarjoaa luettavaa ja vertaistukea niin odotusajasta, vauva-arjesta, taaperon uhmasta kuin muistakin perhe-elämän iloista ja haasteista. Tarjolla on huumoria, vinkkejä, arjen vertaistukea, kyyneliäkin. Tervetuloa joukkoon!

Seuraa
meitä: