Yleinen 28.7.2015
TEKSTI Xenia

Pieni Seilori

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Täällä ollaan palattu tavanomaiseen päivärytmiin joskin pientä takapakkia saatiin eilen kun hammassärky vei mut hammaslääkäriin jossa multa poistettiin viisaudenhammas. Nyt kuitenkin melko hyvä vointi pienestä jomotuksesta huolimatta ja nyt olikin hyvä aika alkaa käymään läpi loman aikana otettuja kuvia! 🙂 Tytölle oli varattu mukavasti kesävaatetta ja niille tosiaan oli käyttöä, sen verran lämmintä Korsikalla kuitenkin oli. Erilaiset shortsiasut taisivat nousta meidän lemppareiksi ja tämä H&M:n seiloriasu eritoten! 🙂 P7120638 P7120645 P7171009 Tuo ensimmäinen kuva on hellyyttävä, napsin nimittäin otoksia kun tyttö kävi isänsä ja isoäitinsä kanssa ihastelemassa veneitä ja merta laiturinnokassa. Kolme sukupolvea käsikädessä! 🙂 Nyt vähän kodin puunausta ja sitten tytön herättyä pitäisi käydä täydentämässä pesuaine- ja vaippavarastoja. Mukavaa tiistaita teille kaikille!:)

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Baby bear
Perheemme ja erityisesti tyttäremme arkea huumorilla höystettynä. Lue myös Xenia's Day -blogiani Annassa! contact: xeniablogi@gmail.com

Arkisto

Instagram

  • Tää mekko ja fiilikset uuden koulun alkamisesta blogissa! Linkki biossa!😘Ihanaa alkavaa viikkoa teille kaikille!☺️

xeniasday

Artikkelit

Suomen suurin perheblogiyhteisö tarjoaa luettavaa ja vertaistukea niin odotusajasta, vauva-arjesta, taaperon uhmasta kuin muistakin perhe-elämän iloista ja haasteista. Tarjolla on huumoria, vinkkejä, arjen vertaistukea, kyyneliäkin. Tervetuloa joukkoon!

Seuraa
meitä: