Arki 12.9.2016
TEKSTI Xenia

Postia

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

P9020150P9020156

Mä olen täysin hurahtanut Porvoon vanhan kaupungin pikkuputiikkeihin ja silmäillyt Welmans-liikkeen pieniä postilaatikoita jo pidemmän aikaa. Tuossa meidän häiden alla se sit hankittiin ja nyt se on jo pari viikkoa koristanut tytön oven vierustaa. Sinne laitetaan aina välillä postia ja tyttökin käy jättämässä aina itsellensä vanhoja synttärikortteja ja piirustuksiaan. Voi minun pieni rakkaani!<3

Eilen me oltiin uimahallissa tytön kanssa, voi sitä riemun määrää kun päästiin polskimaan. Tästä tulee ehdottomasti meidän perheen jokaviikkoinen juttu, eilen tosin tavattiin ystäväpariskunta paikan päällä, kahden samanikäisen lapsen yhteinen uimahetki on nimittäin vieläkin parempi! 🙂 Se mitä ystäviemme poika teki edellä, meidän tyttö teki perässä. Ja kyllä muuten maistui uni sen jälkeen, sekä tytölle että meille vanhemmille!!!

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Kommentit (2)

Eikö olekin! 🙂 Ja jeps, mullakin oli ihan jalat lötköolo sen jälkeen, todella rentouttavaa! 🙂

1 vastaus

Ihana tuo postilaatikko!!
Uiminen on kyllä tosi mukavaa lasten kanssa,ja unta ei tosiaan kauaa tarvitse sen jälkeen odotella:)Mukavaa alkanutta viikkoa!

1 vastaus

Eikö olekin! 🙂 Ja jeps, mullakin oli ihan jalat lötköolo sen jälkeen, todella rentouttavaa! 🙂

1 vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Baby bear
Perheemme arkea huumorilla höystettynä. Lue myös Xenia's Day -blogiani Annassa! contact: xeniablogi@gmail.com

Arkisto

Instagram

  • And my girl!❤️ one of the things i I really love about England is the nature. Very different to the views here in Finland😘 #ashridge #motheranddaughter #love

xeniasday

Artikkelit

Suomen suurin perheblogiyhteisö tarjoaa luettavaa ja vertaistukea niin odotusajasta, vauva-arjesta, taaperon uhmasta kuin muistakin perhe-elämän iloista ja haasteista. Tarjolla on huumoria, vinkkejä, arjen vertaistukea, kyyneliäkin. Tervetuloa joukkoon!

Seuraa
meitä: