TEKSTI Xenia

Lelujen säilytyksestä

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Meillä on ollut tähän mennessä tytön huoneessa sellaiset valkoiset, elämää aikalailla nähneet laatikot erikseen leluja, leegoja ja pehmoeläimiä varten. Halusin kuitenkin nyt muuton myötä niitä hieman päivitellä uusiin ja löysin todella kauniit, juuri tähän tarkoitukseen sopivat ratkaisut Elloksen valikoimasta. En jaksa odottaa että nää toimitetaan sillä sisustusinto on melkoinen, kuten varmasti huomaatte. 😀

Desktop1pyörällinen laatikko täältä ja pahvirasiat täältä

Samalla tulin miettineeksi sitä miten mahtavaa on kun saa elää tietyllä tavalla uudestaan lapsuutta lapsen kanssa. Tai ainakin päästää sisäisen lapsensa valloilleen kun miettii esimerkiksi tytön huoneen sisustusta.

Että sitten eikun odottelemaan että saadaan järjestää lelut järkevästi näihin laatikoihin. Toimivat samalla kauniina sisustuselementtinä. Mukavaa viikonlopun alkua teille kaikille!

sisältää kaupallisen linkin

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Baby bear
Perheemme ja erityisesti tyttäremme arkea huumorilla höystettynä. Lue myös Xenia's Day -blogiani Annassa! contact: xeniablogi@gmail.com

Arkisto

Instagram

  • ”Its not how good you are, its how good you want to be”❤️🙌🏻 #inspirationalquotes #creativity #inspiration #lifequotes

xeniasday

Artikkelit

Suomen suurin perheblogiyhteisö tarjoaa luettavaa ja vertaistukea niin odotusajasta, vauva-arjesta, taaperon uhmasta kuin muistakin perhe-elämän iloista ja haasteista. Tarjolla on huumoria, vinkkejä, arjen vertaistukea, kyyneliäkin. Tervetuloa joukkoon!

Seuraa
meitä: