Baby Bear Wears 1.4.2016
TEKSTI Xenia

Samanlaiset lippikset

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Mä olen kova käyttämään lippiksiä, ne pelastaa huonon hiuspäivän todella nopeasti ja suojaavat kivasti auringoltakin jos se päättää näyttäytyä. Tyttö tykkää hänkin lippiksistä ja täksi kevääksi löysimme tytölle ja mulle samanlaiset lippikset, eri värissä ja koossa kylläkin!

Löysin nämä Stadiumista, tuo lasten lippis on ”yhtä kokoa”, mutta sitä saa säädettyä vaikka kuinka pieneksi tai isoksi. Kestää siis käytössä pidempään kuin yhden koon lippikset. Seuraavaksi olisi vuorossa aurinkolasien hankinta tytölle. Vauva-aurinkolasit ovat alkaneet käydä nafteiksi, joten kysynkin teiltä vinkkejä hyväksi havaituista merkeistä ja siitä mistä olette ne löytäneet? Onko kellään ollut Babiators-aurinkolaseja? Ne on niin suloiset ja niistä löytyy myös polarisoituja malleja, joka on tietysti plussaa!
P3210077

Meillä olis huomenna tulossa lapsenvahtia tänne kun mennään kuuskymppisille mieheni kanssa. Ihan kiva päästä pitkästä aikaa ihan kaksin liikkeelle, viime kerrasta taitaakin olla taas useampi kuukausi. Pitäisi pitää noista ”treffi-illoista” kiinni, mutta välillä on niin paljon muuta meneillään. Otetaan kuitenkin kaikki irti huomisesta ja toivotaan että tyttö nukkuisi sunnuntaina oikein pitkään (as if 😀 ).

Mukavaa viikonlopun alkua teille kaikille!

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Kommentit (11)

Meillä on yhdet, tosiaan ei mitkään kauneimmat, ja nyt liian pienet joten ajattelin josko löytyisi jotkut jossa yhdistyy kauneus, toimivuus sekä tietysti hyvä uv-suojaus. 😀

1 vastaus

Meillä on ollut Babiators-merkkiset lasit ja ne oli ihan hyvät, mutta lapsi sai ne rikottua. Nyt suosinkin Julbo-merkkisiä (saa monesta paikasta,esim. Instruista), jotka kestävät todella paljon paremmin lasten käsittelyä.

1 vastaus

Mä tilasin just meiän perheen tytöille 5v., 3v., ja kohta 2v. Babiatorsit mut ne ei kyllä pysy päässä kovin hyvin? ihanilta näyttää mutta meiän suht sirolla kuukautta vajaa 2-vuotiaalla ei se pieninkään malli pysy päässä. Jospa sit vuoden päästä mut pakko ostaa vielä Julbot et pysyy varmasti vauhdissa mukana.?

1 vastaus

Meillä kohta 2 vuotiaalla oli vauvana julbot ja nyt ostettiin samanmerkkiset mutta pari kokoa suuremmat jotka sitten menevät toivottavasti vähän pidempään kuin vain tämän kevään ja kesän. Ne pysyvät hyvin ainakin meillä päässä, eivät paina tai purista ja taapero antaa niiden olla rauhassa 🙂

1 vastaus

Meillä on babiatorsit lapsella, ihan parhaat! Lapsi on 2,5 vuotias ja hyvin ainakin hänellä pysyy päässä. Plussaa tietty että ne on ihan super söpöt 🙂

1 vastaus

Meillä on molemmilla tytöillä babiatorsit ja ne on ihanat ja kestänyt hyvin mutta ei kyllä harmikseni pysy kunnolla päässä!

1 vastaus

Julbot kyllä pysyvät päässä, mutta ovat suoraan sanoen todella karmaisevan näköiset :P.

1 vastaus

Meillä on yhdet, tosiaan ei mitkään kauneimmat, ja nyt liian pienet joten ajattelin josko löytyisi jotkut jossa yhdistyy kauneus, toimivuus sekä tietysti hyvä uv-suojaus. 😀

1 vastaus

Julbot pienillä pojilla ihan parhaat! Pysyvät hyvin päässä vaikka ikinä ei olla niitä takaremmejä käytetty.Lapsi osaa nopeasti laittaa ne itsekin päähänsä kun ne voi laittaa kummin päin vain.Eivätkä hajoa.Naarmuuntuvat tietty aikaa myöten niinkuin kaikki muutkin.Poitsulle ne sopii tosi hyvin,mutta pienelle prinsessalle haluaisin minäkin jotkut ”söpömmät”!

1 vastaus

Jep, Julboihin lähtee suositus täältäkin! 3 lapsella ollut jo kierrossa samat lasit, ja edelleen kuin uudet!

1 vastaus

Mun 1.5 v pojalla Babiatorsit! Tykätään molemmat kovasti! Eikä mene helposti rikki kun ovat semmoset…ööö…joustavat? 😀 peukut niille.

1 vastaus

Oli pakko tilata, niin suloiset!!!! 🙂

1 vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Baby bear
Perheemme ja erityisesti tyttäremme arkea huumorilla höystettynä. Lue myös Xenia's Day -blogiani Annassa! contact: xeniablogi@gmail.com

Arkisto

Instagram

  • Have a great Wednesday! This outfit now on my blog😘 #ootd #outfit

xeniasday

Artikkelit

Suomen suurin perheblogiyhteisö tarjoaa luettavaa ja vertaistukea niin odotusajasta, vauva-arjesta, taaperon uhmasta kuin muistakin perhe-elämän iloista ja haasteista. Tarjolla on huumoria, vinkkejä, arjen vertaistukea, kyyneliäkin. Tervetuloa joukkoon!

Seuraa
meitä: