Arki 22.6.2016
TEKSTI Xenia

Turvallisuus mökkeillessä

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Ollaan ylihuomenna lähdössä mökille juhannuksen viettoon ja se silmällä pitäen on tullut taas mietittyä kaiken maailman kauhuskenaariot ja valmistauduttu niihin hyvin jo etukäteen. Tärkeimpinä nyt pelastusliivit, jotka päivitettiin seuraavaan kokoon ja sit kyypakkaus, joka on hyvä ensihoito jos vaikka ampiainen pistäisi, vaikea kun sanoa siitä onko tyttö allerginen vai ei kun koskaan ei ole tuota sattunut. Parempi kuitenkin katsoa kuin katua.

Näiden lisäksi mukana kulkee tuo Mitosylin rasva, joka on täydellinen hyttysten pistoihin. Tyttö käy tätä aina hakemassa kun bongaa paukauman vaikkapa jalastaan ja tuo sen mulle että hieroisin sitä ”pipiin” hyttysenpuremaan.
P1010715

Näiden lisäksi mukaan lähtee myös junioreille tarkoitettu hyttysten karkoitusvoide, punkkipihdit, korkean suojakertoimen aurinkovoide sekä Panadol. Mieluummin kannan mukana kaikkea koska elämänkokemuksen opettamana olen todennut että jos en kanna, sitten sitä tarvitaan ja päinvastoin.

Tytölle tulee niin hauskaa. Äitini vei jo mukanaan tytön puhallettavan uima-altaan ja vähän vesileluja ja me viedään sit matkasänky jne. Tulee ihana juhannus koko perheen kera ja voin vaikka lyödä vetoa että neiti tulee nauttimaan siitä että paikalla on paljon lempi aikuisiaan.

Eilenkin illalla höpisi pitkään siitä kuinka mummu kävi täällä pyörän kyydillä ja kuinka vaarilla on musta auto. 😀 Mun pieni, ihana rakas.

Miten te varustaudutte mökkireissuun lasten kanssa? 🙂

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Kommentit (4)

Just näin! 🙂 Ja siis niinhän se menee aina et jos ei ole vaikka sateenvarjoa mukana, sataa ihan varmasti! 😀

1 vastaus

Mieluummin sitä varautuu liikaa kuin liian vähän 🙂 Ja yleensähän se just noin menee,että se juttu mikä ei tullut mukaan osoittuu tarpeelliseksi! Ihanaa juhannusta teidän perheelle! 🙂

1 vastaus

Just näin! 🙂 Ja siis niinhän se menee aina et jos ei ole vaikka sateenvarjoa mukana, sataa ihan varmasti! 😀

1 vastaus

Postaustoive: päivä mun kanssa. Kiinnostaa aina muiden lapsiperheiden arki! 🙂
Hyvää juhannusta!

1 vastaus

Kiitos toiveesta Mari, pistän mieleen!<3 Hyvää juhannusta sinnekin! 🙂

1 vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Baby bear
Perheemme ja erityisesti tyttäremme arkea huumorilla höystettynä. Lue myös Xenia's Day -blogiani Annassa! contact: xeniablogi@gmail.com

Arkisto

Instagram

  • Meidän vierashuone nyt blogissa!☺️linkki profiilissa!😘 ihanaa alkavaa viikonloppua!!❤️ #interior #scandinavianhome #home #homedecor #questroom

xeniasday

Artikkelit

Suomen suurin perheblogiyhteisö tarjoaa luettavaa ja vertaistukea niin odotusajasta, vauva-arjesta, taaperon uhmasta kuin muistakin perhe-elämän iloista ja haasteista. Tarjolla on huumoria, vinkkejä, arjen vertaistukea, kyyneliäkin. Tervetuloa joukkoon!

Seuraa
meitä: