Äitiasiaa 7.8.2017
TEKSTI Xenia

Vaippa – pehmeä kuin vauvan iho

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Yhteistyössä Liberon kanssa

P8020253

Sopivan vaipan valinta taitaa olla yksi niistä ikuisuuskysymyksistä joihin tuoreena vanhempana yrittää löytää vastausta. En usko että olemme ainoita, jotka ovat käyneet läpi niin eri merkkejä kuin eri kokojakin ennen kuin se oikea vaihtoehto on löytynyt.

Me olimme ostaneet jo ennen vauvan syntymää sekä Liberon Touch -vaippoja pienimmässä koossa, että toisen merkin vaippoja ja itseasiassa samoja vaihtoehtoja oli synnärilläkin tarjolla. Jo heti alusta asti sopi Liberon Touch -vaippa meidän pojalle paremmin, toinen falskasi lähes joka kerta kun niitä käytin.

P8020275

Voitte arvata että olinkin iloinen kun Libero kysyi kiinnostuksestani Liberon Touch -vaippoja kohtaan. Mulle kun on vuosien varrella muodostunut periaatteeksi se, että teen yhteistyötä vain sellaisten tahojen kanssa jonka tuotteista olen joka tapauksessa kiinnostunut ja kenties jo muutenkin kyseisen tuotteen käyttäjä kuten tässä tapauksessa.

Päätimmekin että kerron hieman meidän vaippataipaleesta sekä tietenkin Liberon uutukaisesta Touch -vaipasta, johon me olemme todella ihastuneita.

P8020274

Sopivan vaipan valinta voi olla – kuten aluksi mainitsin – todella hankalaa. Mutta mistäs sitä sitten tietää että vaippa on sopiva? Oman kokemukseni nojalla vaippa on hyvä kun läpivuotoja ei tapahdu. Meille on näiden vaippojen aikana tapahtunut yhdet niskakakat, jotka nekin olivat yön jälkeen kun olin silmät puoliristissä vaihtanut vaippaa meidän sängyllä alustan päällä aamuyöstä ja jopa siinä hetkellä miettinyt, että taisin laittaa vaipan liian löysästi.

P8020231

Sopiva vaippa peittää hyvin takapuolen ja tuntuu napakalta vyötäröllä, mutta ei jätä jälkiä tai painaumia lapsen ihoon. Meillä esimerkiksi vaihdettiin numero 3:siin kun numero 2:sen vaippa oli koko ajan märkänä ja vauvan reisiin jäi siitä painaumat. Vaihto isompaan numeroon toimi koska painorajat menee näissäkin vaipoissa limittäin. Siispä sanoisinkin että oma koko löytyy kokeilemalla ja noista painolukemista voi sit ottaa osviittaa!

Meidän tytön vaippataipaleen aikana vaihdeltiin vaippaa milloin mihinkin. Tytön malli oli sellainen että hänelle meni aina se ”pienempi” koko kun pojalla joudutaan tähän asti kertyneen kokemukseni mukaan kääntyä isomman vaipan puoleen. Sanoisinkin että kannattaa tosiaan kokeilla rohkeasti eri kokoja ja vasta sit valita mikä tuntuu sopivalta! Kannattaakin liittyä Liberoklubiin, jonka myötä saa myös Liberolaukun, joka sisältää sekä numero 1, että 2 kokoisia Libero Touch -vaippoja muiden tuotteiden ohella. Pääsette testaamaan ennen ostopäätöstä!

P8020204

Libero Touch -vaippoja on saatavilla aivan pienimmille vauvoille (2 kilosta ylöspäin) aina siihen saakka kunnes lapsi saavuttaa 20 kilon painon. Nämä joutsenmerkityt todella pehmeät vaipat ovat käyneet läpi dermatologisia testejä, jotta vauvan ihon pehmeys voitaisiin säilyttää, eivätkä Libero Touch -vaipat sisällä myöskään mitään ylimääräisiä voiteita. Sen sijaan vaipan sisus on todella pehmeää ja hengittävää materiaalia, joka edesauttaa ihon hyvinvointia.

Omat suosikkiominaisuuteni Libero Touch -vaippojen erityisen pehmeyden lisäksi ovat kaksinkertaiset vuotosuojat, jotka ainakin meidän kohdalla ovat pelastaneet monesti, huippuimukykyisen ytimen lisäksi! Lisäksi nostaisin esiin pehmeän ja joustavan vyötärönauhan sekä myötäilevät sivusiivekkeet jotka auttavat vaippaa mukautumaan lapsen kehoon paremmin. Kolmas ehdoton valtti on kosteusindikaattori, joka kertoo kun on vaipanvaihdon aika.

Sanoisinkin, että kaikkein tärkeintä vaipan valinnassa on se, että vuotoja ei tule, mutta vielä tärkeämpänä tekijänä nostaisin esiin sen, että vauvan iho voi hyvin ja vaippa istuu vauvalle mukavasti, kuten tämä vaippa meidän viisiviikkoiselle pienelle pojalle. Minä suosin ihan pienen vauvan vaatteissakin ainoastaan pehmeitä ja mukavia materiaaleja, joten toki vaipankin on oltava niin pehmeä ja mukava kuin mahdollista<3

Advertisement

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Kommentit (16)

Niin tottakai. 🙂 Olen samaa mieltä kanssasi. Ja ei sitä tarvitse tuodakaan esille. Ehkä tuo yksi kommentoija ei ehdottanut vaan enemmän kysyi asiasta. Tai näin minä ymmärsin 🙂
0
1 vastaus

Missä libero valmistetaan?
0
1 vastaus

Oletko miettinyt, että voisit lahjoittaa blogin kautta ilmeisesti lahjana saatuja vaippoja yms. vähävaraisille perheille? 🙂
0
1 vastaus

Itseasiassa lahjoitin kaikki numero 2:set eteenpäin. 🙂 Vaikken olisikaan antanut: Tämä on mun työ ja työn kautta saan palkkaa. Joskus se on tuotteena, joskus rahana. Käveletkö kyselemässä ihmisiltä josko he lahjoittavat palkkansa vähävaraisille ihmisille?
0
1 vastaus

En usko, että tämä M kommentoija olisi tarkoittanut mitään pahaa. Hänelle varmaan vaan tuli mieleen, eikä hän mielestäni syytellyt tai mitenkään pahalla kysynyt. Jotkut kysyvät vähän kyseenalaisesti tuollaiset asiat, minusta kysymys oli asiallinen. Itselleni ei ole tullut ikinä mieleen tuota, joillekin bloggaajille tulee tavaraa, ja osan antavat pois tms koska itsellä ei ole tarvetta niille. Mutta jos niille on tarvetta niin eihän sitä tarvitse sen enempää selittää kenellekään tekemisiään. Jokainen käyttää tarpeen mukaan ja ei tässä asiassa ole oikein ja väärin -asetelmaa eikä sitä tarvitse tehdä. (En nyt puhu sinusta) Tuntuiko sinusta sitten että sinua syyteltäisiin? tai että tekisit väärin jos et antaisi jotakin pois? Et ole tehnyt siinä mitään väärää. ❤️ En ihan ymmärtänyt mitä meinasit kun kysyit hänen logiikkaa kun hän kysyi tuosta asiasta.
0
1 vastaus

Mun kasvatuksessa on vain aina tosi tarkasti painotettu sitä, että toisten taloudelliset asiat ovat tosiaan toisten taloudellisia asioita. Mulla yhteistöiden yhteydessä saadut näytteet ovat nekin palkkaa ja mielestäni on kunkin ihmisen asia miten palkkansa käyttää, vaikka toki, kuten tuolla alempana mainitsinkin, annan mielelläni asioita hyvään tarkoitukseen. En kuitenkaan ole kokenut tarvetta sitä erikseen tuoda esiin enkä myöskään koe että muiden asiana on siitä ”ehdotella” 🙂
0
1 vastaus

Voi jessus tätä! Tää kirjoittaminen on näiden ihmisten työtä ja yhteistyön kautta saadut tuotteet kuin luontoisetuja, joiden eteen pitää kirjoittaa, kuvata, käsitellä jne. jotta tuotteet saa näkyvyyttä. Ja sit maailmanparantajat toivoo hyväntekeväisyyttä… Ei muidenkaan työpaikkojen etuja oleteta lahjotettavan. Kiitos kivasta blogista!
0
1 vastaus

Xenia saa palkkansa rahana kuten kuka tahansa, tämä tavaramäärä on siihen päälle mutta ahneusko lienee syynä ettei voi laitella hyväntekeväisyyteen. Ja usko pois, meitä jotka lahjoitamme ansioistamme ison osan hyväntekeväisyyteen kuukausittain on paljon!?
0
1 vastaus

mistä sinä tiedät miten minä toimin muuten elämässäni? ilkeyskö lienee syynä, että väkisin keksitään toisesta jotain pahaa? Vai halu nostaa itseään muita alaspainamalla? Mä ihan säännöllisesti lahjoitan unicefille ja suurin osa lastemme vaatteista on mennyt hyväntekeväisyyteen. En kuitenkaan koe tarvetta sitä alleviivata koska riittää, että saan siitä itse hyvän mielen. Sen sijaan en voi sietää tällaista muiden kyräilyä. En minä koe olevani oikeutettu kyselemään muiden tavoista saatikka tuputtamaan omaa tapaani muille ja koen että tämä kuuluu ihan hyviin käytöstapoihin ihan kaikilla, kommentoitiin sit anonyyminä internetissä tai ihan kasvotusten.
0
1 vastaus

Exactly!
0
1 vastaus

Kuhan kysyin bloggaamisesta mitään sen enempää tietämättä. Pahoittelut mielipahasta.
0
1 vastaus

Et suinkaan aiheuttanut mielipahaa, en vain ihan ymmärrä logiikkaasi.
0
1 vastaus

Mun mielestäni sinun ei pidä pahoitella. Kaikki bloggaajat eivät vastaa kärttyisästi vaan ottavat lukijansa asiallisesti huomioon.
0
1 vastaus

Vastaukseni oli täysin asiallinen, ellei nyt sit lue kaikkea kirjoittamaani kuin piru raamattua, joka sekin on hyvin yleistä, valitettavasti. :/
0
1 vastaus

Olisi kiva lukea postaus siitä, miten raskautesi ovat eronneet toisistaan 🙂
0
1 vastaus

Ihan samanlaisia vaippa-rumbakokemuksia täällä. Olisi kiva jos myös isommista vaippakokoluokista saisi testikappaleita, koska isomman koon paketit ovat jo kappalemääriltään melko isoja. Osaisi ostaa suoraan oikeaa kokoa.

Meillä myös tirppananeiti käytti Liberoa, oli selvästi Pampersia kapoisempi malli. Housuvaipoissa meille valikoitui Lidlin Toujours- juuri sopivan pienen pakettikoon ja koska sen merkin vaippa istui meidän hoikalle tytölle parhaiten.
0
1 vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Lue seuraavaksi

Suomen suurin perheblogiyhteisö tarjoaa luettavaa ja vertaistukea niin odotusajasta, vauva-arjesta, taaperon uhmasta kuin muistakin perhe-elämän iloista ja haasteista. Tarjolla on huumoria, vinkkejä, arjen vertaistukea, kyyneliäkin. Tervetuloa joukkoon!

Seuraa
meitä: