Häät 29.8.2016

PUMPULIHÄÄPÄIVÄ

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Miettikää, että tänään meidän häistä on tasan vuosi! Aika juoksee eteenpäin niin hirveetä vauhtia, että en millään meinaa pysyä menossa mukana. Tämän vuoden aikana ollaan matkusteltu Roomaan, ja vietetty häämatka sekä joulu Thaimaassa. Taloa on tullut rempattua ja sisustettua aivan uuteen uskoon. Täällä katselen meidän hääkuvia lämmöllä, oli muuten aika kivat kemut! Hääpäivän kunniaksi vaihdoin jopa samoihin lakanoihin kun mitkä meillä oli hääyönä.

Olen saannut tämän hirveän syysflunssan mikä nyt liikkuu, ja olo on ollut aivan hirveä! Just ja just pystyy töissä olemaan kun on kuumetta ja räkäkin valuu ihan hulluna. Vietetään siis meidän hääpäivää ihan rauhallisesti kotona. Sain mieheltäni ihanan kukkakimpun joka oli kääritty vaaleanpunaiseen paperiin ❤️. Hän oli niin ylpeä itsestään kun oli itse valinnut paperin ja nauhan, haha! Syödään jotain hyvää ja katsellaan leffaa, ja toivotaan että olo olisi parempi viikonloppuna niin pästään raflaan syömään. ”Te vaan syötte koko ajan!” – no niinpä! Haha

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Suomen suurin perheblogiyhteisö tarjoaa luettavaa ja vertaistukea niin odotusajasta, vauva-arjesta, taaperon uhmasta kuin muistakin perhe-elämän iloista ja haasteista. Tarjolla on huumoria, vinkkejä, arjen vertaistukea, kyyneliäkin. Tervetuloa joukkoon!

Seuraa
meitä: