Häät 31.8.2016

KUVIA MEIDÄN HÄISTÄ

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Meidän hääkuvat otettiin vanhassa Porvoossa, niin lähellä kirkkoa että se jopa näkyy joissakin kuvissa. Kuvaus sessio meni nopeasti koska meillä oli kiire juhlapaikalle, ja kuvat otettiin siis heti vihkiseremonian jälkeen.

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Desire Nyman
9/16 asti dokumentoitu matka neidistä vaimoksi, monta keskenmenoa ja yksi vaikea raskaus, vaimosta takaisin neidiksi, keskostytön äidiksi 01/17, yksinhuoltajasta uusioperheeksi. Tervetuloa mukaan etsimään valoa tunnelin päässä. nymandesire@gmail.com

Arkisto

Instagram

  • Semimegaleidån 🙈

Desirenyman

Artikkelit

Suomen suurin perheblogiyhteisö tarjoaa luettavaa ja vertaistukea niin odotusajasta, vauva-arjesta, taaperon uhmasta kuin muistakin perhe-elämän iloista ja haasteista. Tarjolla on huumoria, vinkkejä, arjen vertaistukea, kyyneliäkin. Tervetuloa joukkoon!

Seuraa
meitä: