Raskaus 1.9.2016

MIRACLE ON THE WAY!

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Saimme ilouutisia että haikara olisi tulossa meille maaliskuussa ❤️. Nyt kun kaikki kromosomiultrat on käyty ja ”riski aika” on ohi uskaltaa ja pikkuhiljaa innostua. Olo on aika hirveä ja olen onnistunut saamaan kaikki raskausoireet mitä kirjoista vaan löytyy, mutta menemme varovaisesti eteenpäin ja maaliskuuta kohti, ja olemme niin iloisia että pieni Matti-Mervi on pysynyt kyydissä mukana ❤️!

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Suomen suurin perheblogiyhteisö tarjoaa luettavaa ja vertaistukea niin odotusajasta, vauva-arjesta, taaperon uhmasta kuin muistakin perhe-elämän iloista ja haasteista. Tarjolla on huumoria, vinkkejä, arjen vertaistukea, kyyneliäkin. Tervetuloa joukkoon!

Seuraa
meitä: