Raskaus 4.9.2016

RV 13 JA SUPISTUKSIA

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu


Supistukset alkoi viikolla 11, ja ovat jatkuneet siitä asti säännöllisinä. Vatsa kovettuu ja tuntuu toki epämiellyttävältä, mutta vielä ei ole mitään hirveetä kipua ollut. Enemmän vaivaa alaselkä, joka tuntuu olevan aivan jumissa! Neuvolassa sanottiin että johtuu siitä kun paikat pehmenevät ja kohtu kasvaa. Panadolia saa popsia reilusti niin että saisi edes vähän nukuttua. Lääkärissä ramppaan kokoajan, ne seuraa miten kohdunsuu reagoi supistuksiin. Vaarana on että ”avauduisin”, siinä tapauksessa joudun vuodelepoon samantien. Minkäänlaista fyysistä rasitusta kannattaa välttää.


Neuvolassa mitattiin hemoglobiini, joka oli yli 100 tällä kertaa (jee)! Rautakuuri jatkuu vielä, koska ei toi mikään huippulukema oo. Ennen raskautta hb oli 150, ja voin kertoa että kyllä tuntuu eroa. Nykyään käytän aika reilusti itseruskettavaa ja silti olen kalpea, silmänaluset ihan siniset ja väsymys on jäätävä. Alkuraskaudessa pystyi sentään nukkumaan vaikka kolme vuorokautta putkeen, mutta nyt asiat ovatkin muuttuneet. Herään supistuksiin, alaselkä kipuihin, tai sitten on jano tai pitää mennä vessaan. On tämä olo vaan niin levoton!

Viikot menevät niin nopeasti, kun eletään sumussa ja periaatteessa joka päivä näyttää samalta. Toisaalta aika menee hitaasti, koska olo on aivan hirveä. En muista milloin olisin voinnut hyvin viimeksi, mutta menee reilusti ennen menkkojen poisjäämistä ja plussaamista. Odotan niin että meidän pikkunen tulisi maailmaan ❤️ ja että oloni olisi parempi.

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Desire Nyman
9/16 asti dokumentoitu matka neidistä vaimoksi, monta keskenmenoa ja yksi vaikea raskaus, vaimosta takaisin neidiksi, keskostytön äidiksi 01/17, yksinhuoltajasta uusioperheeksi. Tervetuloa mukaan etsimään valoa tunnelin päässä. nymandesire@gmail.com

Arkisto

Instagram

  • Huomenna ois weekend festival 💥 ja menkat alkoi eilen, ai että. Kiitos kohtu että pilasit tämänkin viikonlopun 🙂❤️ Blogista löytyy taas menkkaraivo-postaus 😆 ja kukkahattutädit muistakaa vetää vähän happea ennen lukemista 😌

Desirenyman

Artikkelit

Suomen suurin perheblogiyhteisö tarjoaa luettavaa ja vertaistukea niin odotusajasta, vauva-arjesta, taaperon uhmasta kuin muistakin perhe-elämän iloista ja haasteista. Tarjolla on huumoria, vinkkejä, arjen vertaistukea, kyyneliäkin. Tervetuloa joukkoon!

Seuraa
meitä: