Raskaus 18.9.2016

PREGGO UPDATE RV15-16

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu


Tämä viikko on ollut kaikin puolin surkea, masentava, stressaava ja ollaan menty etanavauhdilla eteenpäin. Sain viikon sairaslomaa ja vuodelevossa pitäisi olla. Ei tässä olla paljon muuta pystytty tekemäänkään. Päivät ovat olleet samanlaisia: herään, siirryn sängystä sohvalle, kattelen netflixiä ja odotan että pahoinvoinnit alkaa, sitten siirryn vessanlattialle. Alkuviikosta pystyin sentään nukkumaan, mutta torstaina alkoi migreenin tapaiset kohtaukset. Eli päätä jomottaa ihan hulluna eikä meinaa nähdä mitään, ja hetken päästä laatta lentää ja oikein kunnolla. Vesimeloni ja kurkku on ainoa ruoka joka uppoo. Niin masentavaa kun onkin, tämän asian kanssa on vaan elettävä ja minun on vaan pysyttävä sängynpohjalla kunnes olo paranee. Tärkein asiahan olisi, että vauva päätyisi ihan syliin asti tällä kertaa!


Minun raskaussovellus kertoo että Matti-Mervi olisi avokaadon kokoinen ja että pian pystyisin tuntemaan sikiön vilkkaat liikkeet. Painoa ei ole tullut lisää, päinvastoin olen pudottanut kilon. Johtunee varmaan oksentamisesta. Mutta vatsa on ehkä himan kasvanut ❤️ Meinasin ainakin yrittää mennä töihin huomenna, jos ei ole mitään migreenikohtausta aamulla tai runsaampia vuotoja. Saadan katsoa miten kauan kroppa kestää tälläkertaa.

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Suomen suurin perheblogiyhteisö tarjoaa luettavaa ja vertaistukea niin odotusajasta, vauva-arjesta, taaperon uhmasta kuin muistakin perhe-elämän iloista ja haasteista. Tarjolla on huumoria, vinkkejä, arjen vertaistukea, kyyneliäkin. Tervetuloa joukkoon!

Seuraa
meitä: