Yleinen 24.9.2016

PREGNANCY CRAVINGS

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Monet naiset saavat raskausaikana outoja himoja, jotka iskevät tavalla ”haluan syödä pelkästään tätä loppu elämäni” tai ”pakko saada nyt, heti!”. Itse olen lähinnä mennyt onko jotain mitä pystyisin syömään tänään? – meningillä, mutta välillä on iskenyt ihan hirveitä himoja enkä suostu syömään mitään muuta kuin just sitä tiettyä ruokaa. Tosin olen myös yleensä oksentanut senkin pihalle, ja jatkanut siitä vesi – kurkku – vesimeloni yhdistelmällä että saisin jotain alas. Latelin pienen listan niistä ruuista mitä olen himoinnut tähän asti;

❤️ salmiakki. En ole ikinä ennen tykännyt salmiakista, mutta rv5 iski. Sitähän ei saisi hirveästi syödä, joten onneksi poistui melko nopeasti.

❤️ minitomaatit

❤️ sitruuna & mandariini. Rv 4-6

❤️ appelsiinimehu. Tästä tulee sitten ihan hirveitä närästyksiä, ja olen nyt yrittänyt tyytyä omenamehuun, mikä ei todellakaan ole sama asia, nyyh!

❤️ berliinimunkit. Rv6-8

Ennen raskautta söin mozarellajuustoa ihan hulluna, nykyään jo ajatus siitä oksetta. Pizzavaihtoehtoni oli aina ananas-kinkku, mutta sekään ei uppoo millään vaan olen siirtynyt salamipizzaan. Olen myös vaihtanut coca-colasta fantaan, kahvimaidon kahvikermaan ja vaaleasta leivästä tummaan. On se raskaus vaan niin ihmeellinen juttu, että se pistää koko kehon ihan sekaisin.

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Kommentit (1)

Huhhu, de låter int lätt alls.. Hoppas allting börjar gå åt de bättre hålle 🙂
0
1 vastaus

Huhhu, de låter int lätt alls.. Hoppas allting börjar gå åt de bättre hålle 🙂
0
1 vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Suomen suurin perheblogiyhteisö tarjoaa luettavaa ja vertaistukea niin odotusajasta, vauva-arjesta, taaperon uhmasta kuin muistakin perhe-elämän iloista ja haasteista. Tarjolla on huumoria, vinkkejä, arjen vertaistukea, kyyneliäkin. Tervetuloa joukkoon!

Seuraa
meitä: