Yleinen 3.10.2016

10 ASIAA JOTKA ODOTAN INNOLLA

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Täällä blogin puolella olen avautunut miten raskaaksi koen odotusaikaa aika negatiiviseen sävyyn, eli välillä pitäisi saada kasaan jotain positiivisia postauksia myös. Olen yrittänyt pitää pään poisitiivsena koko päivän, ja tein itselleni listan kymmenestä asiasta joita odotan innolla ❤️.

1. Että vauva saapuisi ❤️.

2. Babymoon, kunhan kohde selviää

3. Onko tulossa prinsessa vai prinssi 28.10

4. Vauvahuoneen sisustamista

5. Nimen valitseminen

6. Lahjaa synnytyksen jälkeen

7. Ensimmäistä äitienpäivääni

8. Että olo olisi parempi (päivämäärä ei tiedossa)

9. Että miehen gradu olisi valmis

10. Joulua!

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Desire Nyman
9/16 asti dokumentoitu matka neidistä vaimoksi, monta keskenmenoa ja yksi vaikea raskaus, vaimosta takaisin neidiksi, keskostytön äidiksi 01/17, yksinhuoltajasta uusioperheeksi. Tervetuloa mukaan etsimään valoa tunnelin päässä. nymandesire@gmail.com

Arkisto

Instagram

  • Minibelle 💕 blogissa on uusi postaus ja linkki löytyy profiilista 😚💕

Desirenyman

Artikkelit

Suomen suurin perheblogiyhteisö tarjoaa luettavaa ja vertaistukea niin odotusajasta, vauva-arjesta, taaperon uhmasta kuin muistakin perhe-elämän iloista ja haasteista. Tarjolla on huumoria, vinkkejä, arjen vertaistukea, kyyneliäkin. Tervetuloa joukkoon!

Seuraa
meitä: