SISUSTUS 7.10.2016

LASTENHUONEEN SISUSTUS

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Meidän pikkukirppu saa oman huoneen, joka on meidän makkarin vieressä. Ajattelin myös laittaa meidän makkariin jonkun sortin pinnasängyn ihan varmuuden vuoksi. Olen miettinyt lastenhuoneen sisustusta viime päivinä ja käynyt koko pinterestin läpi ?. Väripaletiksi valitsin valkoinen / harmaa / beigen.

Teemaksi valitsin elefantin ja kaikki elefantteihin liittyvät jutut. Nyt kaikki ovat varmaan silleen what?! Haha. Elefantit toimivat onnen symboolina. Haluan antaa lapsellemme onnellisen alun elämään, joten sen takia teema oli aika osuva. Haluan sisustaa lastenhuoneen neutraaliksi, ilman mitään ällösöpöä pinkkiä tai pelkästään autoja ja tarktorikuvia. Tässä vähän inspiraatikuvia pikkukirpun tulevasta huoneesta:

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Kommentit (2)

Hej ida 🙂 tack för en fin komentar, dom hjälper mig att kämpa på! Fast jag e otroligt besviken på min man så e jag samtidigt så otroligt tacksam för allt stöd av släkt o vänner. Å man kan lugnt säga att jag ha lärt mig mycke om mig själv å växt någo otroligt som människa. De e bara att kämpa på o se fram emot födseln ?

1 vastaus

Hej! Hitta ti din blogg å känner att ja bara MÅST seja någo! Vet int rikit vad för vill int att de ska bli fel, men vill iallafall seja grattis ti babysen å kämpa på! Allt tycks gå imot men ja kan lova att direkt som du får dedär lilla mirakle på bröste ha allt kämpande vari värt de, eller kanske int direkt men såsmåningom iallafall! Lycka till me resten av graviditeten å lyssna på kroppen, nu e de ditt å den lillas välmående som går först å jättefint att du har familj å släkt som tar hand om er! 🙂

1 vastaus

Hej ida 🙂 tack för en fin komentar, dom hjälper mig att kämpa på! Fast jag e otroligt besviken på min man så e jag samtidigt så otroligt tacksam för allt stöd av släkt o vänner. Å man kan lugnt säga att jag ha lärt mig mycke om mig själv å växt någo otroligt som människa. De e bara att kämpa på o se fram emot födseln ?

1 vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Desire Nyman
9/16 asti dokumentoitu matka neidistä vaimoksi, monta keskenmenoa ja yksi vaikea raskaus, vaimosta takaisin neidiksi, keskostytön äidiksi 01/17, yksinhuoltajasta uusioperheeksi. Tervetuloa mukaan etsimään valoa tunnelin päässä. nymandesire@gmail.com

Arkisto

Instagram

  • Ilmeeni kun sain soiton naistenklinikalta että mulle tehdään aukiolotutkimus 😬 Lisää fiiliksiä blogissa 🍍 #iui

Desirenyman

Artikkelit

Suomen suurin perheblogiyhteisö tarjoaa luettavaa ja vertaistukea niin odotusajasta, vauva-arjesta, taaperon uhmasta kuin muistakin perhe-elämän iloista ja haasteista. Tarjolla on huumoria, vinkkejä, arjen vertaistukea, kyyneliäkin. Tervetuloa joukkoon!

Seuraa
meitä: