Raskaus 15.10.2016

PARHAIMMAT ÄITIYSFARKUT

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

RV13 farkut rupesivat kiristämään ja vaihdoin farkkuleggingsseihin sekä freddy WR.UP mallisiin housuihin. RV15 nappi lensi freddyistä, selkee merkki että nyt pitäisi hankkia ekat mamma farkut. Porvoon H&M myymälästä ei löytynyt äitiysvaate osastoa, kappahlin ja lindexin valikoima ei miellyttänyt ja elloksessa äippäfarkut olivat törkeen hintaisia (puhutaan 100€ luokkaa). Suuntasin jumboon mistä löytyi pienen pieni äitiysvaate osasto H&M:ässä.

Ostin 3 paria, ja luulen näitten riittävän koko odotusajan. Mustat sekä siniset MAMA Shaping skinny jeansit jotka maksoivat 59,99€/kpl ja yhdet harmaat MAMA Super skinny jeansit 29,99€. Näistä jälkimmäiset joustaa enemmän ja ovat mukavemmat jalassa. H&M:än kaikissa Mama farkuissa on mahapussi, joka ensin vähän epäilytti mutta on ihan mukavan tuntuinen ja lämmittää kivasti (talvivauvaa odottaville vinvink). Eivät lörpötä pepussa vaan ovat oikeasti tiukat ja näyttävät päällä ihan normi farkuilta.

Antaisin kuitenkin sellaisen neuvon että menkää sovittamaan. Ennen raskautta olin kokoa 27/32, tai S/36. Nappasin siis S/36 koon Mama farkut mukaan pukukoppiin mutta ne olivat aivan liian isot! Jouduin siirtymään kokoon Xs/34, eivät nekään ihan kireet ollu mutta pienempää kokoa ei sitten ollut tarjolla. Nämä olivat mukavimmat, tyylikkäimmät sekä ehdottomasti halvimmat äitiysfarkut mitkä löysin. Laadusta en vielä oikein tiedä, lapussa lukee made in bangladesh. Toisaalta näitä käytetään sen 4-5 kuukautta, itse olen tyytyväinen jos kestää sen verran.

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Desire Nyman
9/16 asti dokumentoitu matka neidistä vaimoksi, monta keskenmenoa ja yksi vaikea raskaus, vaimosta takaisin neidiksi, keskostytön äidiksi 01/17, yksinhuoltajasta uusioperheeksi. Tervetuloa mukaan etsimään valoa tunnelin päässä. nymandesire@gmail.com

Arkisto

Instagram

  • Pienet likaiset jalat (ilman sukkia) sohvassa ja pienet likaiset kädenjäljet ikkunoissa, siitä on äitiys tehty 💕

Desirenyman

Artikkelit

Suomen suurin perheblogiyhteisö tarjoaa luettavaa ja vertaistukea niin odotusajasta, vauva-arjesta, taaperon uhmasta kuin muistakin perhe-elämän iloista ja haasteista. Tarjolla on huumoria, vinkkejä, arjen vertaistukea, kyyneliäkin. Tervetuloa joukkoon!

Seuraa
meitä: