Yleinen 27.10.2016

MITEN SELVITÄ VUODELEVOSTA?

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Jouduin sanomaan heipat aktiiviselle elämälleni ja pistämään vaihteen vapaalle. Vaikka olen valmis tekemään mitä vaan että vauvalla olisi kaikki hyvin, vuodelepo on ollut minulle rankka kokemus henkisesti. Kun haluat tehdä mutta et saa tai pysty, aika menee helposti pitkäksi ja turhautumisen tunteet nousevat pintaan.

1. Pidä rutiinit. Herää aamulla normaalisti, käy suihkussa (jos lääkäri sallii vähäistä liikkumista) ja potkaise aamu käyntiin aamupalalla. Jos väsyttää voit aina nukkua pienet päikkärit, mutta tällä tavalla päivärytmi ei mene sekaisin.

2. Vaihda maisemaa. Itse juon aamuteen terassilla istuen tai olohuoneen ikkunan vieressä jos sää on huono. Sitten sumplin sängyn ja sohvan välillä.

3. Muista sosiaalinen elämäsi. Tämä on paras mahdollinen hetki pyytää kavereita tai sukulaisia kylään pitämään seuraa. Positiivinen seura saa ihmeitä aikaiseksi! Arvostan ihan suunnattomasti niitä ihmisiä jotka ovat ottaneet omasta arjestaan aikaa ja tulleet pitämään minulle seuraa. Ja kaikki kukkakimput, ruuat, suklaat ja kortit mitkä olen saannut. Olette parhaita ❤️.

4. Pidä ultraäänikuva lähelläsi. Tämä kuulostaa varmaan ihan höpön pömppäältä mutta jos olosi on tukala, on tärkeää nähdä minkä takia kannattaa levätä ja muistaa mikä on se tärkein.

5. Kotiinkuljetus & netflix. Oi kyllä, netflixin sarjat ovat auttaneet paljon kun minulla on ollut yksinäinen olo. Jos puolisosi ei pysty tekemään sinulle ruokaa ja seisominen sattuu tai sinulla on huimausta, muista että melkein kaiken saa kotiinkuljetuksella nykypäivänä. Tämä on se hetki kun on ihan fine olla laiska ja syödä mitä ikinä haluaakaan.

6. Opi jotain uutta. Nyt kun on aikaa kannattaa oppia jotain uutta mitä olet aina halunnut osata! Esim. kutominen? Youtuben hakukenttään isket ”tutorial” tai ”how to”.

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Desire Nyman
9/16 asti dokumentoitu matka neidistä vaimoksi, monta keskenmenoa ja yksi vaikea raskaus, vaimosta takaisin neidiksi, keskostytön äidiksi 01/17, yksinhuoltajasta uusioperheeksi. Tervetuloa mukaan etsimään valoa tunnelin päässä. nymandesire@gmail.com

Arkisto

Instagram

  • More like plan D or E 😜 mutta eihän siinä, kyllä nekin toimivat. Välillä elämä antaa sitruunoita, välillä taas tiilikiviä. Mutta jollain ihmeen tavalla kaikesta selviää. Jos ei pelkällä positiivisuudella ja tahdonvoimalla niin sitten raivolla 💪🏻

Desirenyman

Artikkelit

Suomen suurin perheblogiyhteisö tarjoaa luettavaa ja vertaistukea niin odotusajasta, vauva-arjesta, taaperon uhmasta kuin muistakin perhe-elämän iloista ja haasteista. Tarjolla on huumoria, vinkkejä, arjen vertaistukea, kyyneliäkin. Tervetuloa joukkoon!

Seuraa
meitä: