Raskaus 27.10.2016

VAUVANIMI POHDINTOJA

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Onko nimi teille tärkeä asia? Minulle se on ja on aiheuttanut paljon päänvaivaa. Vaatimuksena on lyhyt (tai selkeä kutsumanimi), helppo ja erikoinen (ei mikään ihan perus anna tai maria). Viimeaikaisen vauva boomin ansiosta monet hienot nimet ovat jo käytettyjä kavereitten / sukulaisten lapsille. Kuten esim. Leo, Dominic, Lucas, Nova, Aava ja Adele. Miehen suvulta tuli tiedote että tyttöjen toinen nimi pitäisi olla Maria ja poikien Ragnar. Kiitos ehdotuksesta, mutta Ei kiitos.

Tällä hetkellä suosikeissa ovat Jax, Adrian tai Brandon jos on pikku prinssi tulossa ja Anastasia, Amelia, Pandora tai Jolanda jos tulisi pieni prinsessa. En ole kuitenkaan vielä löytänyt sellaista this is the one nimeä. Enkä tiedä että pitäisikö sellaista fiilistä tulla? Vai tietääkö sen sopivan nimen vasta synnytyksen jälkeen? Kovasti vau.fi appi kyselee jos nimeä on mietitty ja valittu, joten ilmeisesti näitä asioita on normaalia päättää jo etukäteen.

Olen ihminen joka tykkää suunnitella asioita. Lienee kaikille selvää että ristiäisille löytyy jo pinterest taulu täynnä ideoita. En halua paljastaa minkä nimen me sitten loppujen lopuksi valittiin miehen kanssa ennen niitä, se sa olla meidän pieni salaisuus. Plussana tässä että kukaan ei voi pillastua tai puuttua nimenvalintaan ?. Jotkut pitävät isot ristiäiset ja vuokraavat juhlatilan tilaisuutta varten. Näen vielä painajaisia meidän häistä, jotka olivat painajainen suunnitella joten pidämme pienet ristiäiset kotona, minne kutsutaan kummit ja molempien perheet.

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Desire Nyman
9/16 asti dokumentoitu matka neidistä vaimoksi, monta keskenmenoa ja yksi vaikea raskaus, vaimosta takaisin neidiksi, keskostytön äidiksi 01/17, yksinhuoltajasta uusioperheeksi. Tervetuloa mukaan etsimään valoa tunnelin päässä. nymandesire@gmail.com

Arkisto

Instagram

  • Aiheesta lisää youtubessa ja blogissa 💕 #IVF

Desirenyman

Artikkelit

Suomen suurin perheblogiyhteisö tarjoaa luettavaa ja vertaistukea niin odotusajasta, vauva-arjesta, taaperon uhmasta kuin muistakin perhe-elämän iloista ja haasteista. Tarjolla on huumoria, vinkkejä, arjen vertaistukea, kyyneliäkin. Tervetuloa joukkoon!

Seuraa
meitä: